0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καμιά ενημέρωση από Διευθύνσεις Θεσσαλονίκης; Ανατολική και Δυτική; Έχει κόσμο ή είναι χαλαρά τα πράγματα;
Παράθεση από: panickos στις Ιουλίου 18, 2012, 06:00:26 pmΚαμιά ενημέρωση από Διευθύνσεις Θεσσαλονίκης; Ανατολική και Δυτική; Έχει κόσμο ή είναι χαλαρά τα πράγματα; Τ α πράγματα στην Ανατολικη Θεσσαλονική είναι μέτρια . Έχει αρκετο κόσμο άλλα η σειρά πάει καλά.Οι αιτησεις είναι 8-12 π.μ Την αιτηση μηχανογραφημενη την πέρνεις μετα απο τρεις μέρες 12-2μ.μ.
Γραφεις το ονομά σου σε μια λιστα μεχρι τις 12. Αφου γραφούν κάποια ονοματα κόβουν τη σελίδα και τα διαβάζουν με τη σειρα. περίπου πέντε πέντε. Εξυπηρετούν όλα τα ονοματα που γραφονται στην λίστα.προγανως φτάνει μεχρι τις 2. εγω έγραψα το ονομά μου στις 10 :30 και εξυπηρετηθηκα στις 12:30
Καλησπέρα σε όλους! Μία ερώτηση, γιατί αγχώθηκα,αν το πτυχίο μας δεν αναγράφει ημερομηνία κτήσης αλλά μόνο ημερομηνία ορκωμοσίας η αίτησή μας δε θα γίνεται δεκτή; (το πτυχίο μου ειναι της Φιλοσοφικής ΑΠΘ).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παράθεση από: panickos στις Ιουλίου 18, 2012, 06:00:26 pmΚαμιά ενημέρωση από Διευθύνσεις Θεσσαλονίκης; Ανατολική και Δυτική; Έχει κόσμο ή είναι χαλαρά τα πράγματα;Καλησπέρα κι από εμένα και καλή δύναμη !Στις 8:30 το πρωί ήμουν στο 1ο Επαλ Σταυρούπολης για την κατάθεση της αίτησης και είχα σειρά 37 (υπήρχε λίστα στην οποία σημειώναμε το όνομα μας και μετά το διαγράφαμε). Πολύ καλό το κλίμα, άψογη η εξυπηρέτηση και έφυγα από κει γύρω στις 10:30.Εκτός από την αίτηση, ζήτησαν επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου και την ταυτότητα μου. Ως παλιά, δε χρειάστηκε να δώσω φωτοτυπία ταυτότητας.
Παράθεση από: domenica στις Ιουλίου 18, 2012, 07:23:02 pmΠαράθεση από: panickos στις Ιουλίου 18, 2012, 06:00:26 pmΚαμιά ενημέρωση από Διευθύνσεις Θεσσαλονίκης; Ανατολική και Δυτική; Έχει κόσμο ή είναι χαλαρά τα πράγματα;Καλησπέρα κι από εμένα και καλή δύναμη !Στις 8:30 το πρωί ήμουν στο 1ο Επαλ Σταυρούπολης για την κατάθεση της αίτησης και είχα σειρά 37 (υπήρχε λίστα στην οποία σημειώναμε το όνομα μας και μετά το διαγράφαμε). Πολύ καλό το κλίμα, άψογη η εξυπηρέτηση και έφυγα από κει γύρω στις 10:30.Εκτός από την αίτηση, ζήτησαν επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου και την ταυτότητα μου. Ως παλιά, δε χρειάστηκε να δώσω φωτοτυπία ταυτότητας.Έτσι ακριβώς, εγώ πήγα χθες λίγο μετά τις 8:30 στο Γυμνάσιο Σταυρούπολης (κι όχι Λύκειο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση). Είχε τόση ησυχία που νόμιζα πως είμαι σε λάθος μέρος Υπήρχε λίστα κι έγραφες το όνομα. Ήμουν το 33, το αργότερο 9:30 είχα τελειώσει. Οι υπάλληλοι ήταν πολύ χαλαροί, θα μπορούσαν να το πηγαίνουν και πιο γρήγορα, αν υπήρχε λόγος και κόσμος. Θεωρώ πως ήταν πολύ σωστή η απόφαση να χρησιμοποιηθούν και σχολεία και με τον τρόπο αυτό αποσυμφορήθηκαν τα γραφεία της διεύθυνσης, όπου μαζευόμασταν όλες οι ειδικότητες και δεν υπάρχει ούτε ένα παράθυρο στο χώρο αναμονής. Ουδεμία σχέση με τα περσινά. Μέχρι να ανοίξουν, είχε συμπληρωθεί η λίστα. Είχα σηκωθεί από τις 5:30 κι ήμουν εκεί από τις 6 παρά, βέβαια τελείωσα στις 8:30, αλλά και πάλι...Γκρίνια, σκοτωμός, φωνές, παρεξηγήσεις. Ευτυχώς φέτος δεν είχαμε τέτοια. Δεν ξέρω, βέβαια, τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα.