0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: svoura02 στις Ιουλίου 18, 2012, 10:21:07 pmΠαράθεση από: marion στις Ιουλίου 18, 2012, 04:38:57 pmΚαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους εξυπηρετήθηκαν από τη ΔΔΕ στη Δήμητρος στο Μαρούσι ή από
Παράθεση από: marion στις Ιουλίου 18, 2012, 04:38:57 pmΚαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους εξυπηρετήθηκαν από τη ΔΔΕ στη Δήμητρος στο Μαρούσι ή από
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους εξυπηρετήθηκαν από τη ΔΔΕ στη Δήμητρος στο Μαρούσι ή από
Εμένα, για 1η φορά σήμερα μετά από τόσα χρόνια, μου ζήτησαν να δουν και το πτυχίο, εκτός από το πιστοποιητικό που αναγράφει το βαθμό (το οποίο πτυχίο φυσικά δεν το είχα μαζί). Αφού, λοιπόν, εξήγησα στην κοπελίτσα ότι ποτέ δεν το είχαν ζητήσει στο παρελθόν και ότι σε λίγο ο Η/Υ της ΔΔΕ θα μου ρίξει φάσκελο και θα μου πει τελείωνε πια και διορίσου και επειδή φυσικά έχω ωραίο... πτερύγιο , με εξυπηρέτησε.
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!Θα κάνω αίτηση για το εππαικ,ετοιμάζω ήδη τα δικαιολογητικά.!Δεν το γνώριζα ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα Μήπως ξέρεις αν μπορώ να δω κάπου κάποιον πίνακα με τους επιλεγμένους της ειδικότητας μου να χω ένα μέτρο σύγκρισης?Γιατί μου έχουν πει ότι και χωρίς την επάρκεια υπάρχει δυνατότητα κ ότι υπάρχει και κάποια μικρή ζήτηση...