0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nipiagogos1988 στις Ιουλίου 21, 2012, 12:20:19 amεχω σπασει το ποδι και δεν εκανα χαρτια για αναπληρωτες ακομα, μπορω να εξουσιοδοτησω καποιον αλλον να κανει τα χαρτια για μενα, δεν μπορω να κουνηθω λεμε Στο αστυνομικό τμήμα σίγουρα θέλει να παρουσιαστείς εσύ, πιθανόν αν πάρεις όμως τηλ. σε κανένα κεπ και εξηγήσεις την κατάσταση και όποιον στείλεις κρατάει και την ταυτότητά σου μπορεί και να σου την επικυρώσουν, ειδικά αν δεν είναι κανένα πολύ κεντρικό.
εχω σπασει το ποδι και δεν εκανα χαρτια για αναπληρωτες ακομα, μπορω να εξουσιοδοτησω καποιον αλλον να κανει τα χαρτια για μενα, δεν μπορω να κουνηθω λεμε
ρε παιδια α....επειδη προλαβαινω να αλλαξω την αιτηση..θελω να ρωτησω.......εχω καλη θεση στον πινακα ...εβαλα στην αθηνα ΑΚΩ και μετα απο κατω τα αντιστοιχα ΑΜΩ συνολικα 8 περιοχες....βλακεια εκανα με το αμω? να παω να την αλλαξω?
Παράθεση από: nikolopol στις Ιουλίου 21, 2012, 09:30:04 amρε παιδια α....επειδη προλαβαινω να αλλαξω την αιτηση..θελω να ρωτησω.......εχω καλη θεση στον πινακα ...εβαλα στην αθηνα ΑΚΩ και μετα απο κατω τα αντιστοιχα ΑΜΩ συνολικα 8 περιοχες....βλακεια εκανα με το αμω? να παω να την αλλαξω?με ποιά έννοια το λες ότι έκανες βλακεία; τι φοβάσαι;
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=69385Αυτά τα ωραία μέτρα ετοιμάζει η κυβέρνησή μας για να μην δούμε εμείς οι νέοι πότε τα σχολεία ως καθηγητές και απλά να φανταζόμαστε ότι κάποτε θα δουλέψουμε και εμείς στο αντικείμενο που επιλέξαμε, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...!Αρχικά με μια δυο ώρες αύξηση του ωραρίου για να μην φανεί και αργότερα σιγά σιγά με περισσότερες.
Παράθεση από: spidr στις Ιουλίου 20, 2012, 10:28:11 amχαίρεται σε όλους, επειδή έχω φάει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να τις βρω μπορεί καποιος να μου δείξει που είναι οι διαθέσιμες περιοχές προτίμησης για α' και β' εκπ/ση, πέρυσι είχα 2 πίνακες και κοιτούσα τώρα δεν μπορώ να τους βρω με τίποτα, ευχαριστώ.Καλημέρα. Αν αναφέρεσαι στο σύνολο των περιοχών ,οι πίνακες υπάρχουν στην εγκύκλιο, την οποία μπορείς να βρεις και "εδώ" στο forum και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.
χαίρεται σε όλους, επειδή έχω φάει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να τις βρω μπορεί καποιος να μου δείξει που είναι οι διαθέσιμες περιοχές προτίμησης για α' και β' εκπ/ση, πέρυσι είχα 2 πίνακες και κοιτούσα τώρα δεν μπορώ να τους βρω με τίποτα, ευχαριστώ.
Παράθεση από: sofi@@ στις Ιουλίου 21, 2012, 02:27:50 pmhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=69385Αυτά τα ωραία μέτρα ετοιμάζει η κυβέρνησή μας για να μην δούμε εμείς οι νέοι πότε τα σχολεία ως καθηγητές και απλά να φανταζόμαστε ότι κάποτε θα δουλέψουμε και εμείς στο αντικείμενο που επιλέξαμε, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...!Αρχικά με μια δυο ώρες αύξηση του ωραρίου για να μην φανεί και αργότερα σιγά σιγά με περισσότερες.το ιδιπ ισχυει και για μας τους παλιους και ολη την ελλαδα οργασαμε και ταξη θεν θα δουμε
παρατηρησατε οσοι κανατε την αιτηση , οτι οι ιδιωτκων σχολειων πρεπει να συμπληρωσουν αν ηταν αναπληρωτες σε ιδιωτικο σχολειο το 2011-12??πειτε μου οτι θα μπουν στους πινακες και αυτη η προυπηρεσια θα μετρησει...