0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περιμενε με οταν βγει η εγκυκιος μονιμων διορισμων....αλλα τοτε δεν θα εχει κοσμο ...Ασχετο....δεν ξερω τι δηλωσατε και που ...Εγω εκανα την υπερβαση μου φετος...δηλωσα 3 περιοχες και μονο ΑΚΩ....εβλεπα τα μαυροπαιδα τα αλλα και δηλωνανε οτι ναναι.....και που ηξεραν ..προσπαθησα να τους εξηγησω τι παιζει ιδιως με το ΑΜΩ και μακρια απο το σπιτι τους αλλα ματαιο.....
Παιδιά θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κατι, Εχω ξανακάνει αίτηση και έχω πάει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, κατάλαβα οτι αυτή τη φορά ξαναζητάνε το πτυχίο μας επικυρωμένο και μάλλον και τη ταυτότητα αφου φίλη μου έτρεχε εκεινη την ωρα να βγάλει φωτοαντίγραφο ταυτότητας.Η απορία μου ειναι η εξής, εχω και ένα μεταπτυχιακό απο Αγγλία και έχω πάρει την αναγνώριση απο ΔΟΑΤΑΠ και το ειχα προσκομίσει στις περσινές αιτήσεις!Δεν εχω καταλάβει φέτος αν πρέπει να το προσκομίσουμε και αυτό...Αν ναι χρειάζεται επικυρωμένο φωτοαντίγραφο και αυτού του χαρτιού? Απο που επικυρωνονται αυτά?απο ΚΕΠ, ΔΟΑΤΑΠ, δικηγόρο?αρκει υπεύθυνη δηλωση? Οποιος ξέρει ας βοηθήσει
Ισχυει δηλαδη οτι μονο οπου δουλευεις ως ΑΜΩ μπορεις να δουλεψεις ως ΑΚΩ;
Παράθεση από: nautica19 στις Ιουλίου 22, 2012, 02:46:50 pmΠαιδιά θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κατι, Εχω ξανακάνει αίτηση και έχω πάει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, κατάλαβα οτι αυτή τη φορά ξαναζητάνε το πτυχίο μας επικυρωμένο και μάλλον και τη ταυτότητα αφου φίλη μου έτρεχε εκεινη την ωρα να βγάλει φωτοαντίγραφο ταυτότητας.Η απορία μου ειναι η εξής, εχω και ένα μεταπτυχιακό απο Αγγλία και έχω πάρει την αναγνώριση απο ΔΟΑΤΑΠ και το ειχα προσκομίσει στις περσινές αιτήσεις!Δεν εχω καταλάβει φέτος αν πρέπει να το προσκομίσουμε και αυτό...Αν ναι χρειάζεται επικυρωμένο φωτοαντίγραφο και αυτού του χαρτιού? Απο που επικυρωνονται αυτά?απο ΚΕΠ, ΔΟΑΤΑΠ, δικηγόρο?αρκει υπεύθυνη δηλωση? Οποιος ξέρει ας βοηθήσειμαλλον λαθος κανεις δεν ζητησαν ποτε καταθεση μεταπτυχιακου τιτλου, οταν γινει ασεπ στην αιτηση ζητουν μεταπτυχιακο τιτλο εαν υπαρχει