0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
giota8, καλημέρα απευθύνομαι σε εσένα ως συνδρομητικό μέλος.Χθές γύρω στις 7 το απόγευμα κάποιες σελίδες πιο πίσω έκανα μία ερώτηση και μου απάντησαν ο Στέλιος και η Αντιγόνη αλλά επειδή δεν είναι συνδεδεμένοι νομίζω αυτή τη στιγμή μπορείς να διαβάσεις την ερώτηση και να μου πείς τη γνώμη σου στα ερωτήματα, κυρίως για το αν είναι πιθανόν να με πάρουν από την α' φάση και για το αν προηγείται άλλοςΘα διαβάσεις και θα καταλάβεις.Ευχαριστώ όλους σας. (πε ο2 ειδικότητα)
o Mπράτης στο fecebook εγραψε πως η χρονια για τις αναπληρωσεις θα ειναι πιο δυσκολη απο περυσι.Να υποθεσω οτι αναφερεται μονο για την πρωτοβαθμια
Ευτυχώς εγώ θα κάνω την αίτησή μου στο 2ο όροφο της ΔΔΕ και θα τον αποφύγω αυτόν τον υπάλληλο.Εννοείται ότι δε δίνω στα χέρια κανενός το πρωτότυπο πτυχίο. Παίρνουν μόνο το επικυρωμένο αντίγραφο.Έχω κάνει αρκετές επικυρώσεις στα ΚΕΠ για να τους δίνω όσα αντίγραφα θέλουν επί χρόνια!
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 23, 2012, 02:56:18 pmΕυτυχώς εγώ θα κάνω την αίτησή μου στο 2ο όροφο της ΔΔΕ και θα τον αποφύγω αυτόν τον υπάλληλο.Εννοείται ότι δε δίνω στα χέρια κανενός το πρωτότυπο πτυχίο. Παίρνουν μόνο το επικυρωμένο αντίγραφο.Έχω κάνει αρκετές επικυρώσεις στα ΚΕΠ για να τους δίνω όσα αντίγραφα θέλουν επί χρόνια! ετσι εκανα και εγω με τις επικυρωσεις αλλα δεν δεχονται συνηθως επικυρωμενα εγγραφα που εχουν εκδοθει πριν ενα εξαμηνο