0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 23, 2012, 03:51:16 pmΠαράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 23, 2012, 02:56:18 pmΕυτυχώς εγώ θα κάνω την αίτησή μου στο 2ο όροφο της ΔΔΕ και θα τον αποφύγω αυτόν τον υπάλληλο.Εννοείται ότι δε δίνω στα χέρια κανενός το πρωτότυπο πτυχίο. Παίρνουν μόνο το επικυρωμένο αντίγραφο.Έχω κάνει αρκετές επικυρώσεις στα ΚΕΠ για να τους δίνω όσα αντίγραφα θέλουν επί χρόνια! ετσι εκανα και εγω με τις επικυρωσεις αλλα δεν δεχονται συνηθως επικυρωμενα εγγραφα που εχουν εκδοθει πριν ενα εξαμηνοεγω τους εδωσα αντιγραφο πτυχιου με επικυρωση του 2009 και δεν ειπαν τιποτα (στη δευτεροβαθμια δυτικης Θεσσαλονικης)
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 23, 2012, 02:56:18 pmΕυτυχώς εγώ θα κάνω την αίτησή μου στο 2ο όροφο της ΔΔΕ και θα τον αποφύγω αυτόν τον υπάλληλο.Εννοείται ότι δε δίνω στα χέρια κανενός το πρωτότυπο πτυχίο. Παίρνουν μόνο το επικυρωμένο αντίγραφο.Έχω κάνει αρκετές επικυρώσεις στα ΚΕΠ για να τους δίνω όσα αντίγραφα θέλουν επί χρόνια! ετσι εκανα και εγω με τις επικυρωσεις αλλα δεν δεχονται συνηθως επικυρωμενα εγγραφα που εχουν εκδοθει πριν ενα εξαμηνο
Ευτυχώς εγώ θα κάνω την αίτησή μου στο 2ο όροφο της ΔΔΕ και θα τον αποφύγω αυτόν τον υπάλληλο.Εννοείται ότι δε δίνω στα χέρια κανενός το πρωτότυπο πτυχίο. Παίρνουν μόνο το επικυρωμένο αντίγραφο.Έχω κάνει αρκετές επικυρώσεις στα ΚΕΠ για να τους δίνω όσα αντίγραφα θέλουν επί χρόνια!
γιατί παιδεύεστε με επικυρώσεις και δεν προσκομίζετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι κατέχετε τα πρωτότυπα. το λέει και η προκύρηξη. έτσι έκανα και εγώ και τα δέχτηκαν κανονικα
Παράθεση από: serenata στις Ιουλίου 23, 2012, 04:17:19 pmΕγώ πήγα να δώσω στον αγενή υπάλληλο, το μεταπτυχιακό μου για παιδαγωγική επάρκεια και δεν είχε ιδέα. Ρωτάει μια άλλη υπάλληλο ποια μεταπτυχιακά δεχόμαστε για παιδαγωγική κατάρτιση και λέει εκείνη αυτά που αναγράφουν Επιστήμες της αγωγής.Το δικό μου που είναι στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση μου λέει δεν το δέχονται και το πετάει στα μούτρα μου. Του λέω εγώ θέλω να το καταθέσω κι ας μην το δεχτούν στο υπουργείο. Κι αρχίζει να φωνάζει εγώ δεν το παίρνω να πας αλλού.Έλα Χριστέ κρίση έπαθε! Του λέω ο ΑΣΕΠ το αναγνωρίζει και μου λέει δε με νοιάζει για τον ΑΣΕΠ! Του λέω θα κάνω ένσταση, Μου λέει κάνε. Ναι αλλά για να κάνω πρέπει πρώτα να το καταθέσω.Με έστειλε ο τύπος.Θα πάρω τηλέφωνο στο υπουργείο αν και από την στιγμή που έκανα ήδη αίτηση δε νομίζω να γίνεται κάτι.Αν επιτρέπεται σε ποια φανταστική δευτεροβάθμια έκανες αίτηση; Για να ξέρουμε να την αποφύγουμε .
Εγώ πήγα να δώσω στον αγενή υπάλληλο, το μεταπτυχιακό μου για παιδαγωγική επάρκεια και δεν είχε ιδέα. Ρωτάει μια άλλη υπάλληλο ποια μεταπτυχιακά δεχόμαστε για παιδαγωγική κατάρτιση και λέει εκείνη αυτά που αναγράφουν Επιστήμες της αγωγής.Το δικό μου που είναι στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση μου λέει δεν το δέχονται και το πετάει στα μούτρα μου. Του λέω εγώ θέλω να το καταθέσω κι ας μην το δεχτούν στο υπουργείο. Κι αρχίζει να φωνάζει εγώ δεν το παίρνω να πας αλλού.Έλα Χριστέ κρίση έπαθε! Του λέω ο ΑΣΕΠ το αναγνωρίζει και μου λέει δε με νοιάζει για τον ΑΣΕΠ! Του λέω θα κάνω ένσταση, Μου λέει κάνε. Ναι αλλά για να κάνω πρέπει πρώτα να το καταθέσω.Με έστειλε ο τύπος.Θα πάρω τηλέφωνο στο υπουργείο αν και από την στιγμή που έκανα ήδη αίτηση δε νομίζω να γίνεται κάτι.
Λοιπόν aphrodite εγώ στη θέση σου δε θα πήγαινα στη σχολή να βγάλω νέο πτυχίο. Θα έκρυβα τη σφραγίδα που έβαλε στο πρωτότυπο και θα το έβγαζα φωτοτυπίες ώστε να μη φαίνεται η σφραγίδα και μετά θα του έδινα να επικυρώσει καμιά δεκαριά φωτοτυπίες, για την γκάφα που έκανε!