0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 23, 2012, 04:10:51 pmγιατί παιδεύεστε με επικυρώσεις και δεν προσκομίζετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι κατέχετε τα πρωτότυπα. το λέει και η προκύρηξη. έτσι έκανα και εγώ και τα δέχτηκαν κανονικαΠαράθεση από: killbill στις Φεβρουαρίου 10, 2012, 04:09:24 pmρε συ δεν το ερμηνεύεις σωστά το θέμα. Λοιπόν να τα βάλουμε σε μια σειρά1. Καταρχήν διορίστηκα αρκετά μεγάλος και πριν δουλευα σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα. 2. Δεν είπα ότι κάνω κάθε μέρα από 5 ώρες ιδιαίτερο δωρεάν. Είπα ότι έχω διαθέσει από 1 ώρα δύο φορές την βδομάδα να κάνω δωρεάν μάθημα σε παιδιά που δίνουν πανελλήνιες και που τα βλέπεις που έιναι φτωχά, καλά παιδιά και που ένας ευσυνείδητος δεν μπορεί να τα παραβλέψει. Σε έχω ξαναρωτήσει και απάντηση δεν πήρα. Είσαι αναπληρωτής ή μόνιμος ή τίποτε άλλο;
γιατί παιδεύεστε με επικυρώσεις και δεν προσκομίζετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι κατέχετε τα πρωτότυπα. το λέει και η προκύρηξη. έτσι έκανα και εγώ και τα δέχτηκαν κανονικα
ρε συ δεν το ερμηνεύεις σωστά το θέμα. Λοιπόν να τα βάλουμε σε μια σειρά1. Καταρχήν διορίστηκα αρκετά μεγάλος και πριν δουλευα σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα. 2. Δεν είπα ότι κάνω κάθε μέρα από 5 ώρες ιδιαίτερο δωρεάν. Είπα ότι έχω διαθέσει από 1 ώρα δύο φορές την βδομάδα να κάνω δωρεάν μάθημα σε παιδιά που δίνουν πανελλήνιες και που τα βλέπεις που έιναι φτωχά, καλά παιδιά και που ένας ευσυνείδητος δεν μπορεί να τα παραβλέψει.
...και καλά θα κάνει να μην κάνει παράταση 2 εβδομάδες έδωσε....αν παμε σε παράταση θα πανε ολα και άλλο πίσω...ανάρτηση πινάκων 1+ εβδομάδες ενστάσεις και ξανά ανάρτηση 1+ εβδομάδες και μετά ..... εγκύκλιος....... καλα κρσια δλδ την τελευταία εβδομάδα του αυγουστου....και αυτο οριακά
Καλημέρα!Έχω έναν φίλο ΠΕ 20 που θέλει να κάνει αίτηση για 1η φορά. Μένει στη Θεσσαλονίκη κέντρο. Σε ποια
Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιος περιορισμός όσον αφορά το πόσες περιοχές πλήρους και πόσες μειωμένου μπορούμε να δηλώσουμε? Γιατί αν θυμάμαι καλά πρόπερσι που έιχαμε 40 επιλογές, έπιτρεπόταν μέχρι 20 να είναι πλήρους και μέχρι 20 μειωμένου..