0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΗρέμησε και άσε τους χαρακτηρισμούς.Πολύ σωστά της τα είπανε.Έτσι γίνεται κάθε χρόνο.Στέλνουν το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνα και εκεί κρίνουν αν έχεις επάρκεια ή όχι.Στην αίτηση βάζεις ότι δεν έχεις επάρκεια.Διότι εκείνη την στιγμή δεν έχεις αναγνωρισμένη επάρκεια.Απλώς κάνεις ουσιαστικά αίτηση να στο αναγνωρίσουν.Η Αθήνα και μόνο αυτή το εγκρίνει και όταν βγουν οι πίνακες φαίνεται ότι έχεις επάρκεια.Είναι η συνήθης πρακτική.Οπότε μην ανησυχείς κιόλας.Μπορείς να μου πεις, αυτό το απλό που ρωτάω: γιατί να μην βάλω ΝΑΙ με την ίδια λογική;; Aφού θα κριθώ από τα κεντρικά γουστάρω να βάλω ΝΑΙ στην επάρκεια. Τι να μην κρίνω, το ηλίθιο σύστημα που δεν έχει λογική και μου λέει κάποιος χωρίς να το αναφέρει κάπου η εγκύκλιος ότι πρέπει να βάλω ΟΧΙ;; Αφού η εγκύκλιος αναφέρει το πτυχίο απαιτώ να βάλω ΝΑΙ. Έχω το δικαίωμα και δεν δέχομαι τη γνώμη ενός υπαλλήλου.Με την ίδια ακριβώς λογική, αν έχώ πτυχίο φυσικού δεν μπορώ να βάλω ότι κατέχω πτυχίο φυσικής και να ενταχθώ στο κλάδο φυσικής, διότι πάλι το Υπουργείο πρέπει να ελέγξει το αυτονόητο ότι πραγματι έχω πτυχίο φυσικής. Άρα δεν υπάρχει καμία λογική πίσω από αυτό, ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ
Ηρέμησε και άσε τους χαρακτηρισμούς.Πολύ σωστά της τα είπανε.Έτσι γίνεται κάθε χρόνο.Στέλνουν το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνα και εκεί κρίνουν αν έχεις επάρκεια ή όχι.Στην αίτηση βάζεις ότι δεν έχεις επάρκεια.Διότι εκείνη την στιγμή δεν έχεις αναγνωρισμένη επάρκεια.Απλώς κάνεις ουσιαστικά αίτηση να στο αναγνωρίσουν.Η Αθήνα και μόνο αυτή το εγκρίνει και όταν βγουν οι πίνακες φαίνεται ότι έχεις επάρκεια.Είναι η συνήθης πρακτική.Οπότε μην ανησυχείς κιόλας.
Σε σχέση με τα ιερά τέρατα του φόρουμ, είμαι ένας μικρός λαμπτήρας :)τσεκάρουμε πάντα το 14α, τι άλλο ρωτάς;πες μου....
Εγώ πάλι, αν κατάλαβα καλά, οι φιλόλογοι δεν μπορούν να κάνουν χαρτιά για μόνιμο διορισμό.Αν το κατάλαβα σωστά από την προκήρυξη, ποιά η σκοπιμότητα του 14α?