0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έστω ότι κάποιος ανήκει στο 40% για να διοριστεί. Πέρυσι δεν παρουσιάστηκε όμως για αναπληρωτής και αποκλείστηκε από τις αιτήσεις αναπληρωτών. Πώς θα κάνει αίτηση για να ενταχθεί στους πίνακες προϋπηρεσίας; ή χάνει το δικάιωμα διορισμού του; Ευχαριστώ
Παράθεση από: dimisfl στις Ιουλίου 25, 2012, 02:02:27 pmΈστω ότι κάποιος ανήκει στο 40% για να διοριστεί. Πέρυσι δεν παρουσιάστηκε όμως για αναπληρωτής και αποκλείστηκε από τις αιτήσεις αναπληρωτών. Πώς θα κάνει αίτηση για να ενταχθεί στους πίνακες προϋπηρεσίας; ή χάνει το δικάιωμα διορισμού του; ΕυχαριστώΥποθέτω ότι αυτό από το οποίο αποκλείεται είναι οι πίνακες των αναπληρωτών και όχι η αίτηση αναπληρωτών.Άρα μάλλον θα κάνει την αίτηση αναπληρωτή χωρίς να γράψει περιοχές και θα δηλώσει το "Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών (Ενιαίος - 40%, 24/μηνο, 30/μηνο) σχολικού έτους 2012-2013 / Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός".
Adigoni διαβάζω όλα τα μηνύματά σου και εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να διοριστείς φέτος, δεν χρειάζεται να αποπαίρνουμε όμως ένα άλλο άτομο.Όλοι έχουμε περάσει από ιδιωτικά και ξέρουμε πως είναι τα πράγματα. Και όλοι έχουμε επίγνωση πως είναι η γενικότερη κατάσταση από εδώ και πέρα. Sosoka δεν είμαι ειδήμων (και εγώ δηλαδή το ίδιο έκανα), διάβασε λίγο πιο προσεχτικά την εγκύκλιο των αναπληρωτών ειδικά την σελ 6 που αναφέρεται στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς αλλά και τις σελ 22-23 στα δικαιολογητικά που πάλι αφορά τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς. Λέει ότι θέλει συγκεντρωτική βεβαίωση προυπηρεσίας από την οικεία διεύθυνση που ανήκει το ιδιωτικό σχολείο και έγγραφο απόλυσης και υπεύθυνση δήλωση που θα αναγράφεται με ποιά από τις 2 προυπηρεσίες (ιδιωτική ή δημόσια) επιθυμείς να εγγραφείς στους πίνακες αναπληρωτών. Και εγώ δεν τα γνωρίζω καλά τα δικά σας αλλά ελπίζω κάπως να σε βοήθησα. Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Τον οποίο δανείστηκε το alfavita;
Μια ερώτηση το χαρτί της αίτησης που συμπληρώνουμε εμείς γιατί το κρατάνε;