0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: afriendforyou στις Ιουλίου 27, 2012, 01:00:15 pmΕαν ακολουθούν τη σειρά του ενιαίου γιατί μας ζητάνε βιογραφικό και συστατική επιστολή απο προσωπικότητα της ορθοδοξίας να υποβάλουμε;Νομίζω ότι έχουν δικαίωμα να απορρίψουν κάποιον, κι ας είναι η σειρά του, αρκεί να το αιτιολογήσουν γραπτώς στο υπουργείο. Οπότε, ίσως δεν παίρνουν ακριβώς με τη σειρά του πίνακα.. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος.
Εαν ακολουθούν τη σειρά του ενιαίου γιατί μας ζητάνε βιογραφικό και συστατική επιστολή απο προσωπικότητα της ορθοδοξίας να υποβάλουμε;
Αυτό το είδατε; http://www.pde.gr/index.php?page=4973Αφορά τις τροποποιήσεις των πινάκων αναπληρωτών και ωρομισθίων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολ. έτους 2011-2012. Θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει υπεύθυνα στο εξής:Πέρισυ είχα απενεργοποιήσει την αίτησή μου για αναπλήρωση και ωρομισθία στα γενικά σχολεία. Έτσι, το όνομά μου βρίσκεται μέσα στην εγκύκλιο των τροποποιήσεων. Φέτος όμως, έκανα τα χαρτιά μου κανονικά και επιθυμώ πρόσληψη. Θα πρέπει να ανησυχώ για την εγκύκλιο τροποποιήσεων, ή αφορά μόνο το έτος 2011-2012; Ποιο το νόημα να βγει σε αυτή την περίοδο η λίστα με τις περσυνές απενεργοποιήσεις;;;
Έχω μια απορία για τις προσλήψεις αναπληρωτών: Εαν στην Α φάση αναπληρώτων δεν υπάρχει κενή θέση στις πρώτες πέντε προτιμήσεις κάποιου υποψηφίου γίνεται να τον πάρουν πχ στην 6 προτίμηση του (περιοχή Χ) που είναι κενή, όταν έχει τα περισσότερα μόρια απο αυτούς που δηλωσαν την Χ περιοχή; Και αν ναί, όταν στην