0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
άντε,να δούμε τι θα γίνει και φέτος...οι διαγραφέντες(που δεν ανελαβαν υπηρεσια) φεύγουν απ΄τον πίνακα να υποθέσω??
Εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που πήραν την προϋπηρεσία στην πληροφορική με το πτυχίο του μαθηματικού ή του φυσικού και στο μεσοδιάστημα απέκτησαν πτυχίο πληροφορικής από κάποιο ΤΕΙ/ΑΕΙ το 2008, 2009, 2010, 2011, 2012. Αυτοί έχουν πια το πτυχίο για να μπουν στους πίνακες πληροφορικής και ταυτόχρονα έχουν προοϋπηρεσία πριν το πτυχίο, που μπορούν να την χρησιμοποιήσουν στους πίνακες των μαθηματικών/φυσικών και στους πίνακες πληροφορικής, αφού έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση και στις δύο ειδικότητες. Εξάλλου από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιούν και τα δύο πτυχία τους στο σχολείο.
πότε ανανεώνονται οι πίνακες αναπληρωτών ξέρουμε???
Παράθεση από: scorpion72 στις Ιούλιος 30, 2012, 05:02:26 μμπότε ανανεώνονται οι πίνακες αναπληρωτών ξέρουμε??? Πέρυσι οι πίνακες ανανεώθηκαν στις 5/8 (της Πρωτοβάθμιας) και 9/8 (Δευτεροβάθμιας).
Παράθεση από: debio στις Ιούλιος 30, 2012, 02:44:48 μμ Εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που πήραν την προϋπηρεσία στην πληροφορική με το πτυχίο του μαθηματικού ή του φυσικού και στο μεσοδιάστημα απέκτησαν πτυχίο πληροφορικής από κάποιο ΤΕΙ/ΑΕΙ το 2008, 2009, 2010, 2011, 2012. Αυτοί έχουν πια το πτυχίο για να μπουν στους πίνακες πληροφορικής και ταυτόχρονα έχουν προοϋπηρεσία πριν το πτυχίο, που μπορούν να την χρησιμοποιήσουν στους πίνακες των μαθηματικών/φυσικών και στους πίνακες πληροφορικής, αφού έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση και στις δύο ειδικότητες. Εξάλλου από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιούν και τα δύο πτυχία τους στο σχολείο.έχω την εντύπωση ότι για να περαστεί μια προυπηρεσία, πρέπει αυτή να αποκτήθηκε μετά την λήψη του αντίστοιχου βασικού τίτλου. έτσι αν εγώ έχω πχ 5 χρόνια προυπηρεσία στην πληροφορική χωρίς να έχω πτυχίο πληροφορικής αλλά Μαθηματικού, και στη συνέχεια αποκτήσω πτυχίο πληροφορικής, τότε δεν θα μπορούν να μουν την περάσουν στην κλάδο της πληροφορικής γιατί την απέκτησα πριν από το πτυχίο. έτσι νομίζω...
παραπέμπω στην φετινή προκήρυξη των αναπληρωτών:σελίδα 5 (αυτό που λέει η bitch).. Προυπηρεσία αναπληρωτή-ωρομίσθιου που προσφέρθηκε σε περισσότερους του ενός κλάδους υπολογίζεται στον κλάδο που προσφέρθηκε.δηλαδή η προυπηρεσία της πληροφορικής πρέπει να πάει στην πληροφορική. έτσι το καταλαβαίνω εγώ. Όμως πάλι δεν μας διευκρινίζει τί γίνεται για κάποιον που δεν έχει πτυχίο πληροφορικής!! αυτός, να την κάνει τι την προυπηρεσία στην πληροφορική αφού δεν έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης για αναπληρωτής στον κλάδο της πληροφορικής αφού δεν έχει βασικό πτυχίο!!σελίδα 10:επισήμανση: προυπηρεσία αναπληρωτών για την διδασκαλία της πληροφορικής που προσφέρθηκε μέχρι το 2004-2005 μπορεί να προσμέτρηθεί στην υπηρεσία του κλάδου και της ειδικότητά τους.πάλι τώρα ποιούς εννοεί; αυτούς που έχουν και βασικό πτυχίο στην πληροφορική ή αυτούς που δεν είχαν βασικό πτυχίο αλλά δίδασκαν πληροφορική;