0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: τζόρτζια1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 02:35:47 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 02:34:02 pmΔεν καταλαβαινω ποιους ενοχλει η διεξαγωγη ενος διαγωνισμου? (αν ποτε γίνει)Αυτους που απεκτησαν προυπηρεσια με αγωνα.και να συμπληρώσω "με ιδρώτα, αίμα και οργώνοντας όλη την Ελλάδα.. όχι, όλο τον πλανήτη.. όχι, όλο το ηλιακό σύστημα!"Μπορεί ο διαγωνισμός ΑΣΕΠ να έχει κενά και πρόβληματα, και να χρήζει σοβαρής βελτίωσης, αλλά καλύτερα επιλογή μέσω τέτοιου διαγωνισμού, παρά διορισμοί μέσω βυσματικών πινάκων που δημιουργούνταν επί χρόνια από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία.Σε όποιον δεν αρέσει, ας μην πάει να δώσει.-Φυσικά το κύριο ζητούμενο είναι η ύπαρξη διορισμών, και μετά ο τρόπος με τον οποίον θα γίνουν.[/quoteτο θεμα δεν ειναι αν θα παμε να δωσουμε η οχι, αλλα το αν θα αναγνωριστει η προυπηρεσια μας με πολλα μορια και οχι 0,1. Εγω προσωπικα δεν μπηκα με βυσμα παντως. Αλλα κι εσυ ειμαι σιγουρη οτι αν σε καλουσαν για αναπληρωση θα πηγαινες και δεν θα λεγες οχι
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 02:34:02 pmΔεν καταλαβαινω ποιους ενοχλει η διεξαγωγη ενος διαγωνισμου? (αν ποτε γίνει)Αυτους που απεκτησαν προυπηρεσια με αγωνα.
Δεν καταλαβαινω ποιους ενοχλει η διεξαγωγη ενος διαγωνισμου? (αν ποτε γίνει)
Καλό ειναι να γίνει ο διαγωνισμός, να δουλέψουν και τα σχολεία τύπου Μπόνια. Που ξέρεις αν φοιτήσεις σε αυτά μπορεί να τσιμπήσεις και κανα ερώτημα για αβάντα. Ετσι θα πρυτανευσει η αξιοκρατία.
Αλλά τα παιδιά να κάνουν φροντιστήρια για τις πανελλήνιες!Αυτή είναι αξιοκρατία (και αρκετά επικερδής θα έλεγα )Εκτός κι αν τσιμπούν θέματα αβάντα από τα φροντιστήρια.Δεν το ήξερα αυτό...
Παράθεση από: xriana1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 03:08:56 pmΚαλό ειναι να γίνει ο διαγωνισμός, να δουλέψουν και τα σχολεία τύπου Μπόνια. Που ξέρεις αν φοιτήσεις σε αυτά μπορεί να τσιμπήσεις και κανα ερώτημα για αβάντα. Ετσι θα πρυτανευσει η αξιοκρατία.Όταν έδωσα ΑΣΕΠ το 2009 γνώρισα μια κοπέλα που πήγαινε σε μεγάλο φροντιστήριο,δεν θυμάμαι όνομα, στη ΘΕΣΝΙΚΗ.Την ημέρα λοιπόν των εξετάσεων σκεφτόμουν " που πας ρε καραμήτρο???" για τον εαυτό μου φυσικά, γιατί εγώ διάβαζα μόνη μου +δούλευα ένα τρελό οχτάωρο σε παιδικό σταθμό.Σκεφτόμουν πολύ αρνητικά ,γιατί πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να ανταγωνιστώ ούτε το διάβασμα ούτε τις πληροφορίες που είχε αυτή η κοπέλα!'Όταν όμως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ εγώ ήμουν στους διοριστέους και η κοπέλα εκείνη δεν κατάφερε να γράψει καλά!Θεωρώ ότι είναι μεγάλη κοροϊδία αυτού του είδους τα φροντιστήρια!Κάναμε αρκετά για να μπούμε στο Πανεπιστήμιο, ε δεν θα τους δώσουμε και άλλα για να πιάσουμε μια δουλειά !!!!!Έλεος!!!