0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν ανούσιες προβλέψεις ! typos 72 όταν θα μου αποδείξεις και εσύ και το υπουργείο ότι οι γυμναστές είμαστε υπεράριθμοι στην α/θμια θα σου βγάλω το καπέλο. Έως ότου το αποδείξεις σταμάτα να καλλιεργείς κλίμα. Έτσι και αλλιώς και το καλοκαίρι αλλιώς μας τα έλεγες αλλιώς έγιναν. Το 24 μηνο προηγείται έναντι όλων και αυτό ειπώθηκε και στο δικαστήριο εάν το παρακολούθησες.
Παράθεση από: troktiko στις Απριλίου 04, 2013, 03:32:40 pmΚάποιοι συνεχίζουν να κάνουν ανούσιες προβλέψεις ! typos 72 όταν θα μου αποδείξεις και εσύ και το υπουργείο ότι οι γυμναστές είμαστε υπεράριθμοι στην α/θμια θα σου βγάλω το καπέλο. Έως ότου το αποδείξεις σταμάτα να καλλιεργείς κλίμα. Έτσι και αλλιώς και το καλοκαίρι αλλιώς μας τα έλεγες αλλιώς έγιναν. Το 24 μηνο προηγείται έναντι όλων και αυτό ειπώθηκε και στο δικαστήριο εάν το παρακολούθησες.Eγώ εκεί ήμουν και ξέρω πολύ καλά τι ειπώθηκε.Οι συνάδελφοι σου δεν κατάλαβαν τι έγινε.Δεν μου κάνει όμως εντύπωση γιατί κάνουν ακριβώς ότι και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί:καταλαβαίνουν αυτό που θέλουν να καταλάβουν.Πληροφορίες μην περιμένεις να σου δώσω,προσωπικά θα σου έλεγα πως η δίκη ειδικά για τα 24μηνα πήγε άσχημα.
Παράθεση από: typos72 στις Απριλίου 05, 2013, 02:06:09 pmΠαράθεση από: troktiko στις Απριλίου 04, 2013, 03:32:40 pmΚάποιοι συνεχίζουν να κάνουν ανούσιες προβλέψεις ! typos 72 όταν θα μου αποδείξεις και εσύ και το υπουργείο ότι οι γυμναστές είμαστε υπεράριθμοι στην α/θμια θα σου βγάλω το καπέλο. Έως ότου το αποδείξεις σταμάτα να καλλιεργείς κλίμα. Έτσι και αλλιώς και το καλοκαίρι αλλιώς μας τα έλεγες αλλιώς έγιναν. Το 24 μηνο προηγείται έναντι όλων και αυτό ειπώθηκε και στο δικαστήριο εάν το παρακολούθησες.Eγώ εκεί ήμουν και ξέρω πολύ καλά τι ειπώθηκε.Οι συνάδελφοι σου δεν κατάλαβαν τι έγινε.Δεν μου κάνει όμως εντύπωση γιατί κάνουν ακριβώς ότι και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί:καταλαβαίνουν αυτό που θέλουν να καταλάβουν.Πληροφορίες μην περιμένεις να σου δώσω,προσωπικά θα σου έλεγα πως η δίκη ειδικά για τα 24μηνα πήγε άσχημα.Eλα που εισαι;;;; Για πες ,του χρονου Ασεπ με 3848 ,αυτο εγραψες οτι γνωριζεις;
Συνάδελφοι αυτό για του χρόνου το ξέρετε από έγκυρη πηγή;; Ποιες ειδικότητες θα περιλαμβάνει;;
Η συζήτηση γίνεται για τις απολύσεις και όχι για τους μελλοντικούς διορισμούς.Τις απολύσεις εκπαιδευτικών που κάποιοι εδώ μέσα, ελάχιστοι μεν αλλά με πάθος, για τους δικούς τους λόγους, υποστηρίζουν εδώ και δύο χρόνια ότι θα γίνουν και καρτερούν πότε θα δικαιωθούν.
Παράθεση από: Νηρηίδα στις Απριλίου 04, 2013, 03:39:42 pmΥπάρχει κάποιος που έχει διοριστεί χωρίς ΦΕΚ; Όσοι δεν έχουν περάσει ΑΣΕΠ και μόνο με προϋπηρεσία.
Υπάρχει κάποιος που έχει διοριστεί χωρίς ΦΕΚ;
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Απριλίου 05, 2013, 05:18:08 pmΣυνάδελφοι αυτό για του χρόνου το ξέρετε από έγκυρη πηγή;; Ποιες ειδικότητες θα περιλαμβάνει;;
Παράθεση από: anixia στις Απριλίου 05, 2013, 05:21:18 pmΠαράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Απριλίου 05, 2013, 05:18:08 pmΣυνάδελφοι αυτό για του χρόνου το ξέρετε από έγκυρη πηγή;; Ποιες ειδικότητες θα περιλαμβάνει;;