0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
erietta, ανήκω στην πρωτοβάθμια κ σε μας ο νομός κυκλάδων δε χωρίζεται. Έχεις δίκιο πάντως, φαντάζομαι ότι σε συγκεκριμένα νησιά είναι αρκετά δύσκολο να τοποθετηθεί κάποιος νεοδιόριστος. Οπότε για Κέα, Κύθνο, μικρές Κυκλάδες, Ιο, Σίφνο κ Σέριφο θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα για να έχω στο μυαλό μου πάνω-κάτω τη σειρά που θα τα δηλώσω. Το ψάχνω κ εγώ κυρίως σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια του χειμώνα αλλά όποια πληροφορία έχεις ευπρόσδεκτη!!! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον!
Με κάλεσαν για ωρομίσθια στην Σίφνο. Θέλω πληροφορίες για διαμονή , τιμές για ενοίκια και ότι άλλο γνωρίσετε .Ευχαριστώ !!!
Θα είμαι στο ΕΠΑΛ ωρομίσθια πληροφορικής και θα έρθω το Σάββατο το μεσημέρι . Ψάχνω για ένα δωμάτιο οικονομικό κοντά στο σχολείο για δεν θα έχω αυτοκίνητο για αρχή. Μου είπαν για τον Γεροντόπουλο και θέλει να πάρω τηλ να ρωτήσω τιμές ( γράφει 35 ευρώ ) για αρχή και να δώ μετά για δωμάτιο επιπλωμένο εκεί κοντά. Εσύ που μένεις? Έχει δωμάτια για να νοικιάσω? Σίγουρα θα σε βρω από κοντά γιατί το νησί είναι μικρό. Ότι άλλη πληροφορία νομίζεις ότι θα με βοηθήσει δεκτή!!!
τελικα ισχυει ο διπλασιασμος μοριων στα δυσπρόσιτα?στο νεο νομοσχεδιο δεν ειδα κατι τετοιο αλλα αν δεν ισχυει αυτο , τότε δεν αξιζει λογικα κάποιος να πάει σε δυσπρόσιτο ε?