*

Αποστολέας Θέμα: Δυσπρόσιτα σχολεία  (Αναγνώστηκε 214059 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MONIMOS26

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Δυσπρόσιτα σχολεία
« Απάντηση #140 στις: Ιουλίου 29, 2008, 01:24:38 am »
vikoulaki και himikos σας ευχαριστω-ξερετε επισης τιποτε για ανω θερμες και Γλαυκη Ξανθης καθως και για τον Ιασμο και την Οργανη Κομοτηνης?
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:50:33 »

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιουλίου 29, 2008, 01:51:31 am »
παιδιά μήπως ξέρει κανείς κάτι για τα δυσπρόσιτα του κλάδου μου; (ΠΕ0402) Φολέγανδρος, Εμπεσός (Δ Αιτ/νίας), Ίος, Σύμη, Λιμενάρια Θάσου, Απέριο Καρπάθου, Αλόννησος, Σκόπελος
daffy οι πληροφορίες σου για Ραπτόπουλο-Γρανίτσα ήταν πολύ καλές!
Επίσης για Μήλο..
Οποιος μπορεί να βοηθήσει θα με υποχρέωνε

που μένεις?

Αποσυνδεδεμένος kamia elpida

• Πλήρες μέλος
  • ...τρέλανε μας
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιουλίου 29, 2008, 02:34:40 am »
Αύριο καταθέτω αίτηση----κάτι για νίσυρο ξέρουμε; κάτι για πάτμο;-----200 ευρά κάθε προσώπικη εμπειρία-----ελάτε και σαλπάρει το πλοίο του καπετάν ελπίδα-------μη πέσουμε σε καμια ξέρα για καμια διετία---είμαστε και 30 χρονών----μη νιαουρίσουμε σε κανά μπαστουνονήσι με κανά σύλλογο με θείτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1  :o :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιουλίου 29, 2008, 03:16:36 am »
Στη Νίσυρο και τους Λειψούς οι σύλλογοι θα ανανεωθούν φέτος (απ' ό,τι βλέπω δίνονται κενά για τις περισσότερες ειδικότητες), οπότε μάλλον κανείς δεν μπορεί να σου πει κάτι ως προς τη σύνθεσή τους  :P... Για τα σχολεία της Πάτμου δεν ξέρω, πάντως έχει και εκκλησιαστικά εκεί και λόγω της μονής έχει και τον ανάλογο κόσμο (και επισκέπτες).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:50:33 »

Αποσυνδεδεμένος filologos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιουλίου 29, 2008, 09:50:37 am »
Καλημερα σε ολους!Εχει καποιος πληροφοριες για τα δυσπροσιτα σχολεια στο Λιδωρικι Φωκιδας κ Κλειτοριας Αχαιας?

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιουλίου 29, 2008, 10:21:30 am »
Καλημέρα σε όλους τους σναδέλφους που αγωνιούν για την τοποθέτησή τους και ακόμη περισσότερο για την επιλογή των περιοχών που θα δηλώσουν. Τα πέρασα και εγώ πέρσι ως αναπληρωτρια και θα τα ξαναπεράσω φέτος.
Να πω και εγώ ό,τι ξέρω και έχω ακούσει από φίλους εκπαιδευτικούς που πέρασαν από καποια μέρη για τα οποία ρωτάτε.
Για Λιδωρίκι έχω να πω τα καλύτερα από φίλη συνάδελφο που υπηρέτησε τρία χρόνια εκεί. Υπάρχουν δωματια επιπλωμένα (γύρω στα 200 ευρώ ενοίκιο) και ξενώνας (βρίσκεις λογικά εύκολα). Υπάρχει ένα Γυμνάσιο και ένα Λύκειο (λιγα παιδιά), ο σύλλογος στην πλειοψηφία του νέοι εκπαιδευτικοί και φιλικό κλιμα (από τα λεγόμενα πάντα της φίλης μου, η οποία έκανε καλές παρέες). Ταβέρνες (τα ψητά στο φουλ!), καφετεριες, έχεις επιλογές, έστω και μικρές για διασκέδαση, αλλά και μπορεί κανείς να κάνεις εξορμήσεις σε κοντινά παράλια (βλέπε Γαλαξίδι,Ιτέα ακόμη και Ναύπακτο), κοντά είναι η Άμφισσα, υπάρχουν τα βασικά είδη ανάγκης, από ότ,ι θυμάμαι (καθώς το επισκέφτηκα και εγώ) και δε νομίζω πως μπορεί κανείς να αισθανθεί απομονωμένος. Ο χειμώνας μπορεί να είναι λίγο δύσκολος, αν πιάσει χιόνι, αλλά υποφερτά. Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για την ηπειρωτικη Ελλάδα.
Για Δωδεκάνησα πάλι που ρωτάτε (εγώ ήμουν Κάλυμνο πέρσι, Γ΄Δωδεκανήσου δηλαδή) ξέρω λίγα πράγματα για Δωδεκανήσου. Οι Λειψοί είναι ένα δύσκολο μέρος (μικρό και απομονωμένο, έχει βέβαια σχεδ'ον καθημερινή σύνδεση με τα γύρω μεγαλύτερα νησιά, με Κάλυμνο έχιε 3 φορές τη βδομάδα, με Πάτμο όσως πιο τακτικά, ο σύλλλογος αποτελούνταν από νέους εκπαιδευτικούς, φιλικό κλίμα, από ό,τι είχα μάθει απο συζητησεις μαζί τους, κλειστή όμως κοινωνία, τα παιδιά αν και λίγα δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για μάθηση,υπάρχει Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις,γενικά ήρεμοι και χαλαροί ρυθμοί. Έχει καφετέριες και ταβερνες με φρέσκο ψάρι, οι ψαραδες αμέτρητοι μπροστα στο λιμανι, λίγες επιλογές και φυσικά ο χειμωνας δύσκολος όπως σε κάθε νησί, με τα απαγορευτικά και τις πολλές βροχές. Και για Νίσυρο τα πράγματα περίπου τα ίδια, δεν ξερω πολλές λεπτομέρειες, το καλό είανι ότι περνά από Νισυρο ο Διαγόρας των BLUESTAR FERRIES, που είναι σαφώς πιο αξιόπιστο καράβι από τα άλλα πλοία της γραμμής των Δωδεκανήσων. Για Λέρο έχω να πω καλά πράγματα και να την προτείνω σε όσους αναζητούν δυσπρόσιτο (οι πληροφορίες που έδωσε ο Ovidius ήταν αναλυτικότατες, την έχω επισκεφτεί και έχω μάθει ότι οι συνάδελφοι περνούν καλά!).
Επίσης πολύ καλή επιλογή για δυσπρόσιτο είναι η Σύμη, πολύ κοντλα στη Ρόδο, καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση, πανεμορφη και τουριστική. Η Χαλκη και αυτή συνδέεται καθημερινα με Ρόδο, συγκεκριμένα με Κάμειρο, πιο δύσκολα τα πράγματα εκεί, ένα σχολικό κτήριο υπάρχει όπου φιλοξενεί όλους τους μαθητές, ένας οικισμός κατοικίσιμος και πολλη ηρεμία.
Διαλέξτε και πάρτε λοιπόν! Καλή τύχη στις επιλογές σας και μην το παίρνετε πολύ βαριά,μια εμπειρία θα είναι πολύτιμη για την εκπαιδευτική σας πορεία και ακόμη περισσότερο για τη ζωή σας. Ας το δείτε από τη θετικη του πλευρά όπου κι αν βρεθείτε.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος ΝΙΚ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιουλίου 29, 2008, 10:32:03 am »
Καλημερα σε ολους!Εχει καποιος πληροφοριες για τα δυσπροσιτα σχολεια στο Λιδωρικι Φωκιδας κ Κλειτοριας Αχαιας?
Μια γνωστη μου, που έκανε φωκίδα μου είπε, ότι είναι δύσκολο μέρος. Καλύτερα να είσαι σε  νησί των Δωδεκανήσων όπου το μισο χρόνο έχει τουρισμό, παρά σε ορεινα, δυσβατα μερη.

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #147 στις: Ιουλίου 29, 2008, 10:54:33 am »
Ανακοινοποίηση στο ορθό Πίνακα Δυσπρόσιτων Σχολείων Α/θμιας Εκπαίδευσης

http://www.pde.gr/forum/index.php?page=405

Αποσυνδεδεμένος kamia elpida

• Πλήρες μέλος
  • ...τρέλανε μας
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιουλίου 29, 2008, 12:06:27 pm »
Εφυγα λεμεεεεεεεεεε για την αίτηση μπουββββββ μπουβββββββ το πλοίο σαλπάρει.... 8) μαμά μαμά το μπουλντοζάκι μου και τα μπρατσάκια μου για την παραλίααααααα  8) 8) 8) :o

Αποσυνδεδεμένος xara_m

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ05
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιουλίου 29, 2008, 12:53:33 pm »
Μία ακόμη απορία για τα δυσπρόσιτα, με παράδειγμα:
Η Λέρος κανονικά δίνει 9 μόρια(+2). Στην ειδικότητά μου δίνεται ως δυσπρόσιτο. Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή δίνει 12 μόρια (+2);;;;;;;;;; ???

Όχι. Τα μόρια δεν αλλάζουν.

Ευυχαριστώ :)

Αποσυνδεδεμένος xara_m

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ05
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 29, 2008, 12:55:58 pm »
Μία ακόμη απορία για τα δυσπρόσιτα, με παράδειγμα:
Η Λέρος κανονικά δίνει 9 μόρια(+2). Στην ειδικότητά μου δίνεται ως δυσπρόσιτο. Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή δίνει 12 μόρια (+2);;;;;;;;;; ???

τα δυσπρόσιτα δεν έχουν μόνο 12 μόρια. Από 9 και πάνω θεωρείται δυσπρόσιτο.
Ευχαριστώ! Να και κάτι που δεν ήξερα... :)

Αποσυνδεδεμένος erefsta

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 29, 2008, 01:07:57 pm »
vikoulaki και himikos σας ευχαριστω-ξερετε επισης τιποτε για ανω θερμες και Γλαυκη Ξανθης καθως και για τον Ιασμο και την Οργανη Κομοτηνης?
Στον Ίασμο είναι πολύ καλά, η Οργάνη είναι πάνω στα βουνά, χάλια δρόμος - πολλές στροφές, το χειμώνα πολλές φορές δυσκολεύεσαι να πας από τα χιόνια, γλιστράει ο δρόμος. Επίσης είναι καθαρά μουσουλμανικό χωριό και οι ανθρωποι εκει είναι πιο φανατικοί (γυναικες με φερετζέδες κ.ά.), πρέπει να σέβεσαι τα τοπικά ήθη κι έθιμα. Ενώ στον Ίασμο συνυπάρχουν αρμονικά χριστιανοι με μουσουλμάνους και είναι και πιο πολιτισμένοι, ντύνονται κανονικά κτλ.

Αποσυνδεδεμένος ntinab

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιουλίου 29, 2008, 01:42:54 pm »
εχει κανεις εμπειρια απο θασο;

Αποσυνδεδεμένος MONIMOS26

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιουλίου 29, 2008, 05:37:20 pm »
παιδια γνωρίζει κανεις αν στο Κιλκίς δικαιούμαστε επίδομα παραμεθορίου οπως γινεται και στην Πελλα?
ΠΕ 02

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144