0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά μήπως ξέρει κανείς κάτι για τα δυσπρόσιτα του κλάδου μου; (ΠΕ0402) Φολέγανδρος, Εμπεσός (Δ Αιτ/νίας), Ίος, Σύμη, Λιμενάρια Θάσου, Απέριο Καρπάθου, Αλόννησος, Σκόπελοςdaffy οι πληροφορίες σου για Ραπτόπουλο-Γρανίτσα ήταν πολύ καλές!Επίσης για Μήλο..Οποιος μπορεί να βοηθήσει θα με υποχρέωνε
Καλημερα σε ολους!Εχει καποιος πληροφοριες για τα δυσπροσιτα σχολεια στο Λιδωρικι Φωκιδας κ Κλειτοριας Αχαιας?
Παράθεση από: xara_m στις Ιουλίου 28, 2008, 10:31:21 pmΜία ακόμη απορία για τα δυσπρόσιτα, με παράδειγμα:Η Λέρος κανονικά δίνει 9 μόρια(+2). Στην ειδικότητά μου δίνεται ως δυσπρόσιτο. Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή δίνει 12 μόρια (+2);;;;;;;;;; Όχι. Τα μόρια δεν αλλάζουν.
Μία ακόμη απορία για τα δυσπρόσιτα, με παράδειγμα:Η Λέρος κανονικά δίνει 9 μόρια(+2). Στην ειδικότητά μου δίνεται ως δυσπρόσιτο. Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή δίνει 12 μόρια (+2);;;;;;;;;;
Παράθεση από: xara_m στις Ιουλίου 28, 2008, 10:31:21 pmΜία ακόμη απορία για τα δυσπρόσιτα, με παράδειγμα:Η Λέρος κανονικά δίνει 9 μόρια(+2). Στην ειδικότητά μου δίνεται ως δυσπρόσιτο. Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή δίνει 12 μόρια (+2);;;;;;;;;; τα δυσπρόσιτα δεν έχουν μόνο 12 μόρια. Από 9 και πάνω θεωρείται δυσπρόσιτο.
vikoulaki και himikos σας ευχαριστω-ξερετε επισης τιποτε για ανω θερμες και Γλαυκη Ξανθης καθως και για τον Ιασμο και την Οργανη Κομοτηνης?