0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 17, 2012, 10:35:03 pmΠρακτικά μπορεί να τύχει μια μέρα που ούτε εισηγητής να είσαι, ούτε επιτήρηση να έχεις, ούτε στο γραφείο βοηθός να είσαι, ούτε να συνεξετάζεις προφορικά εξεταζόμενους, ούτε αντικαταστάτης σε περίπτωση ανάγκης. Σε ένα μέσο σχολείο τυχαίνει και μια τέτοια ημέρα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και συνηθίζεται σε αρκετά σχολεία αυτή η μέρα να δίνεται σαν "ρεπό". Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις όπου ο διευθυντής κάλεσε ωρομίσθιο να έρθει από διπλανό νομό να κάνει επιτήρηση ενώ άλλοι συνάδελφοι προσφέρονταν να τον αντικαταστήσουν. Τι είναι "ηθικό" και τι "ανήθικο"; ημουν ωρομισθια ροζυ μου με 250 ευρω το μηνα και για να συμπληρώνω το 11ωρο ο διευθυντης με έβαζε καθε μερα επιτηρηση με 5μιση ωρες δρομο την ημερα με δικο μου αυτοκίνητο και ολοι οι μονιμοι καθηγητες γειτονες του σχολείου να έρχονται στο σχολείο δυο φορες την εβδομαδα............ αστα..... μη το ψαχνεις.......
Πρακτικά μπορεί να τύχει μια μέρα που ούτε εισηγητής να είσαι, ούτε επιτήρηση να έχεις, ούτε στο γραφείο βοηθός να είσαι, ούτε να συνεξετάζεις προφορικά εξεταζόμενους, ούτε αντικαταστάτης σε περίπτωση ανάγκης. Σε ένα μέσο σχολείο τυχαίνει και μια τέτοια ημέρα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και συνηθίζεται σε αρκετά σχολεία αυτή η μέρα να δίνεται σαν "ρεπό". Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις όπου ο διευθυντής κάλεσε ωρομίσθιο να έρθει από διπλανό νομό να κάνει επιτήρηση ενώ άλλοι συνάδελφοι προσφέρονταν να τον αντικαταστήσουν. Τι είναι "ηθικό" και τι "ανήθικο";
Παράθεση από: why στις Μαΐου 17, 2012, 10:56:22 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 17, 2012, 10:35:03 pmΠρακτικά μπορεί να τύχει μια μέρα που ούτε εισηγητής να είσαι, ούτε επιτήρηση να έχεις, ούτε στο γραφείο βοηθός να είσαι, ούτε να συνεξετάζεις προφορικά εξεταζόμενους, ούτε αντικαταστάτης σε περίπτωση ανάγκης. Σε ένα μέσο σχολείο τυχαίνει και μια τέτοια ημέρα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και συνηθίζεται σε αρκετά σχολεία αυτή η μέρα να δίνεται σαν "ρεπό". Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις όπου ο διευθυντής κάλεσε ωρομίσθιο να έρθει από διπλανό νομό να κάνει επιτήρηση ενώ άλλοι συνάδελφοι προσφέρονταν να τον αντικαταστήσουν. Τι είναι "ηθικό" και τι "ανήθικο"; ημουν ωρομισθια ροζυ μου με 250 ευρω το μηνα και για να συμπληρώνω το 11ωρο ο διευθυντης με έβαζε καθε μερα επιτηρηση με 5μιση ωρες δρομο την ημερα με δικο μου αυτοκίνητο και ολοι οι μονιμοι καθηγητες γειτονες του σχολείου να έρχονται στο σχολείο δυο φορες την εβδομαδα............ αστα..... μη το ψαχνεις.......ακριβως! κατι τετοια ειναι το λιγοτερα παράλογα!!! εγω παντα εχω την καλη προθεση να συμφωνησω με κατι,αρκει να ισχυει για ολους,ολοι πρεπει να ειναι στο χωρο εργασιας τους,οχι αυτοι που εχουν τον "τροπο" να μην ερχονται εις βαρος αλλων!!
Κillbill, αν και κατά βάση συμφωνώ μαζί σου -πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας... να μην γκρινιάζουμε... να επιτηρούμε και σε ενδοσχολικές και σε πανελλαδικές εξετάσεις...μπλα μπλα μπλα- ωστόσο απόψε (πιο πολύ από κάθε άλλη φορά) νιώθω την ανάγκη να σου πω ότι είναι κάπως ενοχλητικό το ύφος σου και ο τρόπος σου ισοπεδωτικός κάθε φορά που μιλάς για όλους τους συναδέλφους παρουσιάζοντάς τους ως τεμπέληδες και λουφαδόρους. Σου παραθέτω τα λόγια σου: "Για να κάτσετε και να αράξετε βρίσκετε καρέκλες, για να δουλέψετε δεν βρίσκετε! καλό καθισιό σε όλους !" Νομίζω ότι είναι πολύ υποτιμητικά τα λόγια σου και με πειράζει που πάντα παρουσιάζεσαι εσύ ως άμεμπτος κριτής των πάντων. Μιλάς σαν να μας κουνάς το δάχτυλο! Δε διαφωνώ με το τι αλλά με το πώς τα λες. Συγνώμη για το θάρρος, σίγουρα έχεις το δικαίωμα να πεις τη γνώμη σου. Το ίδιο κι εγώ...
Λουφάρω;Ας με πάρει κάποιος με τις πέτρες....