0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, μην ακούω τέτοια, τρελλαίνομαι!Δηλ.εμεις πως μπορούμε να αντιδράσουμε;τι μπορούμε να κάνουμε;
Παράθεση από: tihea στις Αυγούστου 08, 2007, 09:48:07 pm.Μάλιστα προσφέρθηκε να δει τους δέκα πρώτους εκείνη την ώρα.Με ρώτησε πως ονομάζομαι,το όνομά μου δεν ήταν μέσα στα δέκα πρώτα.tihea, ακριβώς αυτό επιχείρησα να κάνω κι εγώ σήμερα και μου είπαν ότι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Αυτά τα 10 ονόματα, λέει, μπορούν να τα δουν μόνο όταν προκύψει η ανάγκη για ωρομισθίους και τους τα στείλει το υπουργείο. Επέμεινα πολύ και δεν έβγαλα άκρη. Τους είπα ότι είναι υποχρεωμένοι να αναρτήσουν πίνακα και μου είπε ότι κάνω λάθος. Τέλοσπάντων, αυτό είναι άλλο καπέλο. Στις Κυκλάδες δηλ. αυτά τα 10 ονόματα τα έχουν; Δεν το καταλαβαίνω.
.Μάλιστα προσφέρθηκε να δει τους δέκα πρώτους εκείνη την ώρα.Με ρώτησε πως ονομάζομαι,το όνομά μου δεν ήταν μέσα στα δέκα πρώτα.
Παράθεση από: rica στις Αυγούστου 09, 2007, 01:34:05 pmΠαράθεση από: tihea στις Αυγούστου 08, 2007, 09:48:07 pm.Μάλιστα προσφέρθηκε να δει τους δέκα πρώτους εκείνη την ώρα.Με ρώτησε πως ονομάζομαι,το όνομά μου δεν ήταν μέσα στα δέκα πρώτα.tihea, ακριβώς αυτό επιχείρησα να κάνω κι εγώ σήμερα και μου είπαν ότι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Αυτά τα 10 ονόματα, λέει, μπορούν να τα δουν μόνο όταν προκύψει η ανάγκη για ωρομισθίους και τους τα στείλει το υπουργείο. Επέμεινα πολύ και δεν έβγαλα άκρη. Τους είπα ότι είναι υποχρεωμένοι να αναρτήσουν πίνακα και μου είπε ότι κάνω λάθος. Τέλοσπάντων, αυτό είναι άλλο καπέλο. Στις Κυκλάδες δηλ. αυτά τα 10 ονόματα τα έχουν; Δεν το καταλαβαίνω.rica, νομίζω το έγραψα και παραπάνω.. Η υπάλληλος μου διευκρίνησε ότι βιάζομαι.Τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα μετά τους διορισμούς των αναπληρωτών. Τα δέκα πρώτα ονόματα που κοίταξε ήταν προφανώς ονόματα αυτών που έχουν δηλώσει Κυκλάδες αλλά ενδεχομένως θα προσληφθούν ως αναπληρωτές.Ήταν δηλαδή έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή άσκοπο και μου το είπε.
Παιδιά το 2003 μετά από επιτυχία (απλώς ) στον Ασεπ,μου συνέβη το εξής παράξενο:Γύρω στον Οκτώβρη,άρχισαν τα τηλέφωνα στο σπίτι από κάποια εντελώς μακρινά μέρη,π.χ. Ρόδος,Κιλκίς,Έβρος κ.λ.π. να πάω ωρομίσθια!!!Τους είπα πως δεν τα έχω επιλέξει για ωρομίσθια και μου είπαν "δεν υπάρχει πρόβλημα,απλά δεν έχουμε άτομα και παίρνουμε έναν έναν από τους πίνακες"Φυσικά μπορούσα να αρνηθώ όπως και έκανα.'Αλλο παράδοξο,θεία της θείας του κουμπάρου του μπατζανάκη,έβαλε ωρομίσθια του σογιού σε περιοχή Αθήνας (φιλόλογο) και πήρε ένα σωρό μόρια,η οποία είχε μηδενική προυπηρεσία!!!!!!!Έμαθα λοιπόν πως η διευθύντρια "πρότεινε" την εν λόγω κοπέλα άσχετα με τους πίνακες.Αυτά εν έτει 2003.Φυσικά η κοπέλα είναι πανέτοιμη να διοριστεί μέσω πίνακα.
Θελω να ρωτησω αν καποιος παιρνει καθε χρόνο ΠΔΣ υπαρχει περιπτωση να διοριστει αμαεσα δηλ. σε καμια 5ετια χωρις να ειναι επιτυχων στον ασεπ ουτε μια φορα?
Θεωρείτε εφικτό RICA ή SULLAS να κανονιστεί μία συνάντηση μέσα στον Αύγουστο στη