0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ασχετο, αλλα αμα σε εχουν σε στησει σε κατι, γιατι πας και το κανεις αποδεκτο;γιατι αν δεν το αποδεχτεις δεν εχει ισχυ, αλλα το αποδεχτηκε, αυτο μαλλον αλλαζει λιγο τα πραγματα,ε;
Παράθεση από: josua στις Ιουλίου 19, 2012, 12:01:08 amΠαράθεση από: vasbio στις Ιουλίου 18, 2012, 11:40:59 pmΔε νομίζω να ισχύει αυτό που λες...πιθανον να κανω λαθος....απλα πουθενα στις προκηρυξεις του 2008 δεν ειδα να υπονοουνται περισσοτερες απο τις προκηρυχθεισες θεσεις.... αν εσυ εχεις δει κατι τετοιο τοτε ειμαι λαθος!Μαλλον εισαι μικρος σε ηλικια και καινουργιος στο παιχνιδι.Απο το 2000 που εδωσα πρωτη φορα ΑΣΕΠ ετσι γινεται.Ανακοινωνονται π.χ 63 θεσεις σε μια ειδικοτητα, αυτο αυτοματως ειναι το 60%, οποτε απομενει και το 40% που ειναι αλλες 42 θεσεις απο τον ενιαιο πινακα διορισμων.Οταν στηνεται ο ΑΣΕΠ και λεει θελω τοσους , οι θεσεις μαζι με το 40% ειναι πληρωμενες(εχουν εγκριθει οικονομικα) απο το υπουργειο Οικονομικων.Τωρα αν οι θεσεις του ΑΣΕΠ δεν καλυφθουν απο τους διαγωνιζομενους( δηλ δεν πιασουν την βαση και μεινουν κενες) αυτες οι κενες θεσεις καλυπτονται απο τον ενιαιο πινακα διορισμων( νομος του 2004).Καταλαβες τωρα??Απο το 2000 που δινω ΑΣΕΠ αυτο ισχυει ακομα και τωρα.Και στην δικη μου ειδικοτητα επειδη δεν καλυπτονται ποτε οι προκυρησομενες θεσεις του ΑΣΕΠ , παντα παιρνει απο τον ενιαιο πινακα διορισμων.Και εγω ακομα αδιοριστη ειμαι ,εστω και μετα απο τοσους ΑΣΕΠ.( τωρα...........ή βλαμμενοι ειμαστε ολοι στην ειδικοτητα μου που δεν μπορουμε να πιασουμε την βαση ή μηπως ειναι παρα πολυ δυσκολα τα θεματα και τεραστιο το αντικειμενο μας??...............τα συμπερασματα δικα σας.)
Παράθεση από: vasbio στις Ιουλίου 18, 2012, 11:40:59 pmΔε νομίζω να ισχύει αυτό που λες...πιθανον να κανω λαθος....απλα πουθενα στις προκηρυξεις του 2008 δεν ειδα να υπονοουνται περισσοτερες απο τις προκηρυχθεισες θεσεις.... αν εσυ εχεις δει κατι τετοιο τοτε ειμαι λαθος!
Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες...
Παράθεση από: Maroylaki στις Ιουλίου 18, 2012, 11:24:02 pmΝα σας ρωτήσω κάτι άσχετο; Αν κάποιος που ανήκει στους διοριστέους ΑΣΕΠ 2009 και δεν έχει διοριστεί γιατί δε δήλωσε όλες τις περιοχές (για τους δικούς του λόγους), χάνει το δικαίωμα διορισμού; Κι αν κάνει το ίδιο και φέτος τι γίνεται;θα σε συμβούλευα να μην το κάνει και φέτος. τα φεκ ισχύουν μεχρι την διεξαγωγή του επόμενού ασεπ...και χάνεις το διορισμό με δικιά σου υπαιτιότητα και παρόλο που ακούγετε οτι δεν θα κάνει ασεπ για διάφορους λόγους και κυρίως οικονομικούς(μην εθελοτυφλούμε)...αυτο δεν ισχύει.μείωση στα εξεταστικά κεντρα αυξάνει το παράβολο(λευτα στο χερι και ντουκου) αλλα κυρίως ξαφνου καταργεί τα πάντα και ενιαίους και 24+ μονο το 30 μηνο μένει και αυτο μέχρι το 2015...αρα τους συμφέρει αν σκεφτείτε οτι για αρχή δεν θα εχει νεες δικαστικές διαμάχες...δεν θα εχει εκκρεμότητες δεν θα εχει υποχρεώσεις...θα διορίζει οσους θέλει κιντερ-εκπληξη ακομα και στους αναπληρωτές θα αλλάξουν τα πάντα...και αλλα ...ασεπ λοιπόν δεν ξέρουμε αν θα κάνει και πότε θα κάνει ...αλλα με το νούμερο 1000 να φιγουράρει...μην νομίζεις οτι θα εχεις πολλες ευκαιρίες στο μέλλων να ξαναδείς αυτο το νούμερο...απο κει και πέρα ενω το 60% ορίζει ποσες θα ειναι οι θέσεις του 40% οτι και να επιλέξεις (σαν 60%) πρώτα σε δικαίωμα επιλογής ειναι του 40% μετα του 24+ και τελευταίοι θα διαλέξουν οι του ασεπ 60% αυτο τουλαχιστων ισχύει για ολα αυτα τα χρονια...αρα μην περιμένεις το πότε θα βρεις μια επιλογή της αρεσκείας σου εαν αυτός είναι ο λόγος.
Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο; Αν κάποιος που ανήκει στους διοριστέους ΑΣΕΠ 2009 και δεν έχει διοριστεί γιατί δε δήλωσε όλες τις περιοχές (για τους δικούς του λόγους), χάνει το δικαίωμα διορισμού; Κι αν κάνει το ίδιο και φέτος τι γίνεται;
θα δουμε τι εννοουσε λοιπον η γνωμοδοτηση, γιατι μετα την αποδοχη της, μονο απλο χαρτι δεν ειναι αλλα δεν θα αποφασιστει στο forum, οποτε χαλαρωστεπαντως τα περι απλου χαρτιου ξεχαστε τα, εγινε αποδεκτη,πραγμα που ισοδυναμει με διοικητικη πραξη(δεν το λεω εγω, αυτος που το λεει ειναι......πολυυυυυυ ψηλα, πιο πανω δεν παει)φυσικα αυτο απο μονο του δε σημαινει τιποτε, θα ερμηνευτει η γνωμοδοτηση και βλεπουμεαλλωστε θα παρει χρονια η δουλεια αυτη, εδω ειναι ελλαδα, της αναβολης δηλαδη