0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο; Αν κάποιος που ανήκει στους διοριστέους ΑΣΕΠ 2009 και δεν έχει διοριστεί γιατί δε δήλωσε όλες τις περιοχές (για τους δικούς του λόγους), χάνει το δικαίωμα διορισμού; Κι αν κάνει το ίδιο και φέτος τι γίνεται;
Όλοι παίζουν το παιχνιδάκι τους!
Όσον αφορά την κατηγορία μου που ενοχλεί πολλούς ο 24 μηνο αλλά έχει 3 υπέρ και ένα κατά : 1) Έχει γνωμοδοτήσει το ΝΣΚ υπέρ του
2) Την πρόταση << σύμφωνα με τις ανάγκες >> που είναι η πρόταση που χρησιμοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια για οποιονδήποτε διορισμό στο δημόσιο.
3) Προηγείται σίγουρα του 40 % διοτι το 40 % δεν έχει περάσει διαγωνισμό που καλώς η κακώς είναι κριτήριο διορισμού στο δημόσιο.
1)το δικαστήριο των 24 μηνιτων θα σου πει σύντομα το βάρος της γνωμοδότησης. Μπορείς και να ρωτήσεις οποιοδήποτε σοβαρό νομικό επί του θέματος. Ο νόμος 3687/08 είναι ξεκάθαρος: το 24 μηνο προηγήται του 40 %.
2) διορίστηκε η γυναίκα μου σύμφωνα με τις ανάγκες σε Υπουργείο.
3)
Παράθεση από: GILDA στις Ιουλίου 18, 2012, 10:07:14 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 18, 2012, 08:44:43 pmΓια τους επιλαχόντες τι μέλλει γενέσθαι η διατύπωση της εγκυκλίου αναπληρωτών ήταν πολύ προσεκτική και θα ξεκαθαρίσει ίσως το τοπίο όταν βγει και η εγκύκλιος διορισμών, αν θα παραταθεί κι αλλο ή όχι η μεταβατική οπότε η τύχη τους θα κριθεί του χρόνου ή βλέπουμε... Ρόζυ αν τελειώσει με τους πίνακες στην εγκύκλιο γιατί να μην καλέσει επιλαχόντες φέτος με συμπληρωματική; (λέμε τώρα ότι έχει σκοπό να τηρήσει το60-40)γιατί επίσημα τότε λήγει και η μεταβατική, τουλάχιστον για τους κλάδους αυτούς. Και το θέμα ΑΣΕΠ δεν νομίζω ότι έχει προοπτικές άμεσες. Δεν ξέρω τι αποφαση θα πάρουν στο υπουργείο αλλά δεν νομίζω να προχωρήσει σε ασεπ μόνο για λίγους κλάδους και του χρόνου πάλι από την αρχή για κάποιους άλλους κοκ. Θα μπούμε σε μια διαδικασία ετήσιου ΑΣΕΠ
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 18, 2012, 08:44:43 pmΓια τους επιλαχόντες τι μέλλει γενέσθαι η διατύπωση της εγκυκλίου αναπληρωτών ήταν πολύ προσεκτική και θα ξεκαθαρίσει ίσως το τοπίο όταν βγει και η εγκύκλιος διορισμών, αν θα παραταθεί κι αλλο ή όχι η μεταβατική οπότε η τύχη τους θα κριθεί του χρόνου ή βλέπουμε... Ρόζυ αν τελειώσει με τους πίνακες στην εγκύκλιο γιατί να μην καλέσει επιλαχόντες φέτος με συμπληρωματική; (λέμε τώρα ότι έχει σκοπό να τηρήσει το60-40)
Για τους επιλαχόντες τι μέλλει γενέσθαι η διατύπωση της εγκυκλίου αναπληρωτών ήταν πολύ προσεκτική και θα ξεκαθαρίσει ίσως το τοπίο όταν βγει και η εγκύκλιος διορισμών, αν θα παραταθεί κι αλλο ή όχι η μεταβατική οπότε η τύχη τους θα κριθεί του χρόνου ή βλέπουμε...
Παράθεση από: troktiko στις Ιουλίου 19, 2012, 09:02:31 amΌλοι παίζουν το παιχνιδάκι τους!Tο βλέπουμε!Παράθεση Όσον αφορά την κατηγορία μου που ενοχλεί πολλούς ο 24 μηνο αλλά έχει 3 υπέρ και ένα κατά : 1) Έχει γνωμοδοτήσει το ΝΣΚ υπέρ του Η οποία γνωμοδότηση προωθήθηκε από στέλεχος του Υπουργείου του οποίου το παιδί είναι 24μηνήτης. Το Υπουργείο το γνωρίζει αυτό όπως γνωρίζει πως δίνονται αυτές οι αποφάσεις οι οποίες δεν δεσμεύουν κανέναΠαράθεση2) Την πρόταση << σύμφωνα με τις ανάγκες >> που είναι η πρόταση που χρησιμοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια για οποιονδήποτε διορισμό στο δημόσιο.Για δώσε μας ένα παράδειγμα...Παράθεση3) Προηγείται σίγουρα του 40 % διοτι το 40 % δεν έχει περάσει διαγωνισμό που καλώς η κακώς είναι κριτήριο διορισμού στο δημόσιο.Αλήθεια; Σε ποιον νόμο γράφει ακριβώς ότι στους εκπαιδευτικούς είναι κριτήριο η βάση του ΑΣΕΠ; Το 60/40 που είναι ψηφισμένο από την ελληνική βουλή είναι άκυρο;
Η Διαμαντοπούλου παρανόμησε ! Προφανώς και είσαι ανημέρωτη! όχι μόνο τη βάση μου αλλά και την προυπηρεσία που απέκτησα με τη βάση μου πράγμα που δε έγινε στην περίπτωση σου αφού την απέκτησες με διαφορετικό τρόπο!
Το να μην συνταχθεί ο πίνακας των διορισμών ήταν κάτι μη αναμενόμενο.Από την άλλη κρατά τον πίνακα του 24μηνου όπου υπάρχει και επιτυχία στον ΑΣΕΠ.Εξάλλου και ο νόμος της Α.Δ προυποθέτει ΑΣΕΠ.Το"όλα δείχνουν" εννοείται ότι είναι προσωπική εκτίμηση.Δε νομίζω ότι κάθε φορά πρέπει να το λέμε.Τη σκέψη μας ξεδιπλώνουμε και κάνουμε υποθέσεις.Όταν έχουμε διασταυρωμένες πληροφορίες, τότε αναφέρουμε την πηγή μας.