0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adigoni στις Ιουνίου 30, 2012, 10:57:54 pmΜε τέτοια κρίση που φουντώνει στη Συρία, με την τρόικα να βάζει βέτο στην "επαναδιαπραγμάτευση" είναι αστείο να μαλώνουμε ποια κατηγορία δικαιούται να διοριστεί πρώτη.Ό,τι κι αν αποφασιστεί από το ΝΣΚ, εάν ζητήσει ο Υπουργός Παιδείας μία ρύθμιση αντίθετη σε αυτή τη γνωμοδότηση, δεν μπορεί να την περάσει με Προεδρικό Διάταγμα;Μπορεί αλλά δεν μπορεί και να αποκλείσει την κατηγορία του 24μηνου….. Εντάξει οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ έχουν φεκ αλλά το ότι το 24 μηνο είναι σίγουρα μπροστά από το 40% είναι επίσης βέβαιο ..μην εθελοτυφλούμε …. Εξάλλου όπως λες στην εποχή που ζούμε στην εποχή που όλοι θα κάτσουν στα θρανία γιατί πρέπει να διοριστεί κάποιος που δεν πέρασε στον ΑΣΕΠ; Και το έχω ξαναγράψει πως μπήκε κάποιος στην διαδικασία του 40% χωρίς εξετάσεις όταν εγώ διάβαζα και ξεσκιζόμουν έστω για να πάρω τη βάση που πολλοί κατηγορείτε;
Με τέτοια κρίση που φουντώνει στη Συρία, με την τρόικα να βάζει βέτο στην "επαναδιαπραγμάτευση" είναι αστείο να μαλώνουμε ποια κατηγορία δικαιούται να διοριστεί πρώτη.Ό,τι κι αν αποφασιστεί από το ΝΣΚ, εάν ζητήσει ο Υπουργός Παιδείας μία ρύθμιση αντίθετη σε αυτή τη γνωμοδότηση, δεν μπορεί να την περάσει με Προεδρικό Διάταγμα;
Αν μιλούσαμε με το εγώ και το εσύ, θα ήμασταν ήδη διορισμένοι....Είμαστε στο εμείς, με τη διαφορά ότι βρισκόμαστε σε διαφορετικά βαγόνια....Μπορούμε όμως να συνδράμουμε όλοι όλους στέλνοντας συνεχώς mails και ερωτήματα στον Υπουργό.
Παράθεση από: troktiko στις Ιουλίου 01, 2012, 08:48:44 amΠαράθεση από: adigoni στις Ιουνίου 30, 2012, 10:57:54 pmΜε τέτοια κρίση που φουντώνει στη Συρία, με την τρόικα να βάζει βέτο στην "επαναδιαπραγμάτευση" είναι αστείο να μαλώνουμε ποια κατηγορία δικαιούται να διοριστεί πρώτη.Ό,τι κι αν αποφασιστεί από το ΝΣΚ, εάν ζητήσει ο Υπουργός Παιδείας μία ρύθμιση αντίθετη σε αυτή τη γνωμοδότηση, δεν μπορεί να την περάσει με Προεδρικό Διάταγμα;Μπορεί αλλά δεν μπορεί και να αποκλείσει την κατηγορία του 24μηνου….. Εντάξει οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ έχουν φεκ αλλά το ότι το 24 μηνο είναι σίγουρα μπροστά από το 40% είναι επίσης βέβαιο ..μην εθελοτυφλούμε …. Εξάλλου όπως λες στην εποχή που ζούμε στην εποχή που όλοι θα κάτσουν στα θρανία γιατί πρέπει να διοριστεί κάποιος που δεν πέρασε στον ΑΣΕΠ; Και το έχω ξαναγράψει πως μπήκε κάποιος στην διαδικασία του 40% χωρίς εξετάσεις όταν εγώ διάβαζα και ξεσκιζόμουν έστω για να πάρω τη βάση που πολλοί κατηγορείτε;Μην κάνετε το λάθος που (σκόπιμα) έκανε και η Δ. Στις περισσότερες ειδικότητες οι περισσότεροι του 40% έχουν επιτυχία ΑΣΕΠ και απλά δεν πρόλαβαν ίσως να συμπληρώσουν 24 μήνες! Κάποιοι αν και είμασταν ψηλά στον πίνακα δουλέψαμε ωρομίσθιοι κάποτε (ας είναι καλά οι...όμορες ειδικότητες και οι ενιαίοι κλάδοι)!Πολλοί από εμάς θα είχαμε εδώ και χρόνια διοριστεί από τον ΑΣΕΠ αν ίσχυαν έστω και λίγο διαφορετικά ποσοστά διορισμού(π.χ. 80 ΑΣΕΠ-20 Ενιαίος). Προσωπικά ξεκίνησα να δουλεύω μετά τη δεύτερη επιτυχία μου στον ΑΣΕΠ που ήταν πολύ κοντά στους διοριστέους (ακολούθησε και τρίτη).Επειδή δεν πρόλαβα να συμπληρώσω για 1 μήνα και κάτι 24μ, θεωρείται ότι δεν έχω ΑΣΕΠ και είμαι "βύσμα"; Και δεν είμαι μοναδική περίπτωση , υπάρχουν πάρα πολλοί σε παρόμοια κατάσταση.Μην λέτε λοιπόν ότι σας βολεύει, και κυρίως μην γενικεύετε. Το συμφέρον του καθενός δεν είναι και το δίκαιότερο σύστημα. Αυτές είναι γενικότερες παρατηρήσεις , τις απόψεις μου για το σύστημα διορισμών τις έχω εκφράσει κατ' επανάληψη , οποιος ψάξει μπορεί να τις βρει. Επίσης θα πρότεινα κάποιοι που δεν γνωρίζουν ακριβώς τι συνέβαινε και ποια κατάσταση έχει διαμορφωθεί ,πρώτα να ενημερωθούν και στη συνέχεια να εκφράζουν απόλυτες απόψεις. Φιλικά πάντα , και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης!
καλησπέρα σε όλους!ειμαι διοριστεα -αδιόριστη το 09 και ακόμα περιμένω!!!!!!!!!Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό φέτος γιατί αρκετά μας έχουν ταλαιπωρήσει όλους μας!!!!Πέρασα έναν απαίσιο χειμώνα ως αναπληρώτρια σε ένα πολύ μικρό χωριό και θέλω να πιστεύω ότι φέτος το καλοκαίρι θα έρθει επιτελούς ο διορισμός για τον οποίο πραγματικά πάλεψα τόσο πολύ!Δεν θα ξεχάσω την απίστευτη χαρά μου όταν είδα το όνομα μου στους διοριστέους του ΑΣΕΠ αλλα και την τεράστια πίκρα μου όταν έμαθα τον αριθμό των διοριστέων πέρυσι και πρόπερσι.Πραγματικά εύχομαι σε όσους περιμένουν διορισμό φέτος ,σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν να τον ...πάθουν!!!!Αλήθεια, γνωρίζει κανείς τι προθέσεις του Υπουργείου????Με την προηγούμενη,ουτε το όνομα της δεν θέλω να πω, ξέραμε τι περιμέναμε ,τώρα τι γίνεται???Καποια στιγμή μετά το Πάσχα είπανε στην τηλεόραση για 1260 διορισμούς εκπαιδευτικους,άραγε να ισχυεί???
Μπορεί αλλά δεν μπορεί και να αποκλείσει την κατηγορία του 24μηνου….. Εντάξει οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ έχουν φεκ αλλά το ότι το 24 μηνο είναι σίγουρα μπροστά από το 40% είναι επίσης βέβαιο ..μην εθελοτυφλούμε …. Εξάλλου όπως λες στην εποχή που ζούμε στην εποχή που όλοι θα κάτσουν στα θρανία γιατί πρέπει να διοριστεί κάποιος που δεν πέρασε στον ΑΣΕΠ; Και το έχω ξαναγράψει πως μπήκε κάποιος στην διαδικασία του 40% χωρίς εξετάσεις όταν εγώ διάβαζα και ξεσκιζόμουν έστω για να πάρω τη βάση που πολλοί κατηγορείτε;
Παράθεση από: troktiko στις Ιουλίου 01, 2012, 08:48:44 amΠαράθεση από: adigoni στις Ιουνίου 30, 2012, 10:57:54 pmΜε τέτοια κρίση που φουντώνει στη Συρία, με την τρόικα να βάζει βέτο στην "επαναδιαπραγμάτευση" είναι αστείο να μαλώνουμε ποια κατηγορία δικαιούται να διοριστεί πρώτη.Ό,τι κι αν αποφασιστεί από το ΝΣΚ, εάν ζητήσει ο Υπουργός Παιδείας μία ρύθμιση αντίθετη σε αυτή τη γνωμοδότηση, δεν μπορεί να την περάσει με Προεδρικό Διάταγμα;Μπορεί αλλά δεν μπορεί και να αποκλείσει την κατηγορία του 24μηνου….. Εντάξει οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ έχουν φεκ αλλά το ότι το 24 μηνο είναι σίγουρα μπροστά από το 40% είναι επίσης βέβαιο ..μην εθελοτυφλούμε …. Εξάλλου όπως λες στην εποχή που ζούμε στην εποχή που όλοι θα κάτσουν στα θρανία γιατί πρέπει να διοριστεί κάποιος που δεν πέρασε στον ΑΣΕΠ; Και το έχω ξαναγράψει πως μπήκε κάποιος στην διαδικασία του 40% χωρίς εξετάσεις όταν εγώ διάβαζα και ξεσκιζόμουν έστω για να πάρω τη βάση που πολλοί κατηγορείτε; Η συγκεκριμένη γνωμοδότηση δεν έχει καμιά νομική ισχύ. Δεν είναι δικαστική απόφαση. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Οι γνωμοδοτήσεις τέτοιου τύπου βγαίνουν για να μπορέσει κάποια διοικητική αρχή να "στηρίξει" ή να προωθήσει μια απόφαση. Ξέρετε ποιος ήταν αυτός από το Υπουργείο που ζήτησε τη γνωμοδότηση και ποια ήταν η σχέση του με το 23,5 μηνο και ΑΣΕΠ; Ψάξτε να βρείτε και μετά θα καταλάβετε γιατί δεν κάνουν δεκτές τέτοιου είδους "αποφάσεις". Όλοι οι νομικοί να γνωρίζουν αυτά και αυτοί του υπουργείου δεν τρώνε κουτόχορτο.