0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω παλι GERMANOS καταλαβα αλλο. για τις ειδικοτητες που εχει μεινει το 60-40 θα διορισει αυτους, ενω για τις ειδικοτητες που εχει τελειωσει με το 60-40 θα προχωρησει σε διορισμους απο το 24μηνο και τις υπολοιπες κατηγοριες! παλι λαθος καταλαβα? α ρε Landau τι μ'εκανες με τη στεβια σου! ομως οπως και να'χει...διοριζομαιιιιιιιιιιιιιιιι. ακους adigoni? θα τον πιουμε τελικα εκεινο τον καφε!
θα ηθελα να μεταφερω κατι που μου ειπε ατομο που ειναι μεσα στα πραγματα και δεν βλέπω να το εχουν αναφερει συναδελφοι που εχουν πηγες εδω : εχουν γινει διαφορες σκεψεις στο υπουργειο για τους φετινους διορισμους αλλα και τους επομενους. Απο την μια πρεπει νομικά να διορισει ολους τους ασεπιτες +40% +24μηνο ( το οποιο ειναι το πιο πιθανο αν παρει την εγκριση απο το οικονομιας) .Απο την αλλη ομως αυτο που θελει ειναι οτι οτι επειδη εχουν συνταξιοδοτηθει πολλοι που ειναι φιλολογοι , φυσικοι και μαθηματικοι θέλει να διορισει πιο πολυ απο αυτες τις κατηγοριες. Ετσι σκεφτεται να ετοιμασει νομοθετικη ρυθμιση μεσα στο καλοκαιρι να γινονται προσληψεις αποκλειστικα με ατομα που ηταν επιτυχοντες απο προηγουμν ασεπ + προυπηρεσια. Δηλαδη κατι σαν το 24 μηνο μονο που μπορει εκει να κανουν αιτηση και αυτοι που έχουν και λιγοτερες προυπηρ. Το εχει προτεινει και ο ασεπ αυτο. Και μαλιστα μου ειπε οτι μπορει στην εγκυκλιο διορισμων να προκυψει ο καινουργιος αυτος πίνακας και απο φετος.διοριστεα αγγλικων