0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα σου ελεγα τωρα καρχαριακι τι θα παρουν αλλα θα με κοψει η λογοκρισια.Παράθεση από: maria-lena στις Ιουλίου 16, 2012, 06:11:58 pmΚαλησπέρα παιδιά...επειδή μόλις γύρισα από διακοπές και είμαι λίγο αποσυντονισμένη, χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια...στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους αναπληρωτές μιλάει και για ένταξη στους πίνακες διορισμών...Οι διορισμοί δε γινόταν κάθε χρόνο με ξεχωριστή εγκύκλιο τον Αύγουστο??Άλλαξε κάτι φέτος ή εγώ δεν κατάλαβα καλά??Ευχαριστώ!λαθος καταλαβες αλλα δικαιολογεισαι λογω διακοπων οι αιτησεις ειναι για τους αναπληρωτες, απλα υπαρχει ενα πεδιο μεσα (κοινως κουτακι), το οποιο αν εχεις προυπηρεσια θα το τσεκαρεις για να μπεις στους πινακες διορισμου. αν δεν το τσεκαρεις θα εισαι μονο σ'αυτον των αναπληρωτων. η εγκυκλιος για τους μονιμους διορισμους θα βγει οντως τον Αυγουστο...ελπιζω!
Καλησπέρα παιδιά...επειδή μόλις γύρισα από διακοπές και είμαι λίγο αποσυντονισμένη, χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια...στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους αναπληρωτές μιλάει και για ένταξη στους πίνακες διορισμών...Οι διορισμοί δε γινόταν κάθε χρόνο με ξεχωριστή εγκύκλιο τον Αύγουστο??Άλλαξε κάτι φέτος ή εγώ δεν κατάλαβα καλά??Ευχαριστώ!
με προλαβε ο φυσικος. αυτο το κουτακι εννοω, το 14α. αυτο που λες εσυ k_g σε αποκλειει απο τους αναπληρωτες και το τσεκαρεις μονο αν δεν ενδιαφερεσαι για αναπληρωση, αλλα για μονιμο διορισμο.
και φυσικα δεν μπορω να ακουω οτι το ΝΣΚ εδωσε προτεραιοτητα στο 24μηνο.
Josua το ΝΣΚ γνωμοδότησε ότι το 24 μηνο είναι πάνω και από το 60 και από το 40. Αυτό δεν το έκαναν προφανώς για να παρακάμψουν τον ΑΣΕΠ αλλά για να επέλθει μια λογική και ομαλή κατάσταση στα θέματα των διορισμών .Δες το λίγο πιο πρακτικά εσύ δεν λέω διάβασες ήσουν και σε καλή μέρα μπήκες στους διοριστέους. Υπάρχει και ο παράγοντας τύχη λίγο σε αυτό. Ο άλλος έχει διαβάσει αποδεδειγμένα δεν μπήκε όμως στους διοριστέους όπως λες εσύ αλλά με την προϋπηρεσία του και τις αλλεπάλληλες επιτυχίες στον ΑΣΕΠ έχει στηρίξει το εκπαιδευτικό σύστημα επανειλημμένος κάτι που πιθανόν οι περισσότεροι ασεπιτες δεν το έχουν κάνει. Η γνωμοδότηση δεν τηρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια και η ακατανόμαστη πιθανόν να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες ποινικά αυτής της πράξης της.
και επισης το γεγονος οτι περασαμε στο νομο 3848 εμεις φταιμε που με την ανοχη κ την απραξια μας επιτρεψαμε τηυν υπερψηφιση του στη
Διοριστεος στον ΑΣΕΠ δε γινεσαι επειδη εχεις μια καλη μερα!!! Γινεσαι με απιστευτο διαβασμα και κοστος προσωπικης και επαγγελματικης ζωης.... Απο κει και περα στο Ασεπ μετρανε και η προυπηρεσια που λες και οι επανελημμενες επιτυχιες που αναφερεις οπως και το πτυχιο και μεταπτυχιακο. Δηλαδη ποσα μετρα και σταθμα πρεπει να υπαρχουν σε εναν διορισμο?
Παράθεση από: SOPHIA στις Ιουλίου 17, 2012, 12:09:16 amΔιοριστεος στον ΑΣΕΠ δε γινεσαι επειδη εχεις μια καλη μερα!!! Γινεσαι με απιστευτο διαβασμα και κοστος προσωπικης και επαγγελματικης ζωης.... Απο κει και περα στο Ασεπ μετρανε και η προυπηρεσια που λες και οι επανελημμενες επιτυχιες που αναφερεις οπως και το πτυχιο και μεταπτυχιακο. Δηλαδη ποσα μετρα και σταθμα πρεπει να υπαρχουν σε εναν διορισμο?Ποτέ δεν καταλαβα, αφου ειναι γραπτος διαγωνισμος, γιατι να εχει προσαυξησεις. Υπαρχουν προσαυξησεις στις Πανελλαδικες; Εγω εριξα το απιστευτο διαβασμα που λες κι εγραψα πολυ καλα, αλλά οι προσαυξησεις των αλλων μ'εφαγαν! Τωρα ομως που εχω φαει κι εγω τοσα χρονια να μαζευω προϋπηρεσια, ειμαι κι εγω υπερ της προσαυξησης της προϋπηρεσιας!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 16, 2012, 10:59:12 pmμε προλαβε ο φυσικος. αυτο το κουτακι εννοω, το 14α. αυτο που λες εσυ k_g σε αποκλειει απο τους αναπληρωτες και το τσεκαρεις μονο αν δεν ενδιαφερεσαι για αναπληρωση, αλλα για μονιμο διορισμο. Ναι τωρα διαβαζω την αιτηση που μου δωσανε σημερα...στη δευτερη σελιδα λεει "Δηλωνω υπευθυνα.........οτι¨" 14. με την παρουσα αιτηση δηλωνω να ενταχθω στους πινακες μονιμων διορισμων....." διπλα δεν εχει κουτακι σ ολα αυτα τα 15 "δηλωνω" απλα βαζεις υπογραφη απο κατω...