*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί Μονίμων - Καλοκαίρι 2012  (Αναγνώστηκε 746051 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί Μονίμων - Καλοκαίρι 2012
« Απάντηση #798 στις: Ιουλίου 16, 2012, 10:44:52 pm »
Πρόταση για περικοπή 50 εκ. ευρώ από τον τρέχον προϋπολογισμό,  πέραν από αυτές που περιέχει το μεσοπρόθεσμο, στις  λειτουργικές δαπάνες από  οικονομίες κλίμακος κατέθεσε  ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος κατά τη σημερτινή 90λεπτη
συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης κ.κ. Στουρνάνρα και Σταικούρα , ενώ εισηγήθηκε την  παραπομπή του σχεδιασμού των  συγχωνεύσεων τμημάτων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ στους επόμενους κρατικούς προϋπολογισμούς.
Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο των συζητήσεων του υπουργείου Οικονομικών με τα άλλα υπουργεία για την περικοπή 11,5 δισ. ευρώ.

Οι περικοπές αφορούν  συνολικά το συγχωνευμένο  υπουργείο Παιδείας   με το Πολιτισμού και Αθλητισμού . Οσον αφορά το υπουργείο Παιδείας,  οι περικοπές δεν θα αφορούν την ποιότητα και ποσότητα της εκπαίδευσης, αλλά καταγεγραμμένες σπατάλες , όπως ενοίκια κτιρίων , ενώ στην ίδια περιοχή υπάρχουν δημόσια κλπ
Ο υπουργός κατέθεσε συγκεκριμένες   ολοκληρωμένες λεπτομερείς προτάσεις για τις εκτιμώμενες νέες παρεμβάσεις  και θα κοινοποιηθούν άμεσα.
Από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών χαρακτηρίστηκε θετική η δουλειά που γίνεται στο υπουργείο Παιδείας ως προς το συμμάζεμα των Οικονομικών.
http://www.esos.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 16, 2012, 10:47:08 pm από debio »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:14:31 »

Αποσυνδεδεμένος k_g

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: Ιουλίου 16, 2012, 10:51:38 pm »
θα σου ελεγα τωρα καρχαριακι τι θα παρουν αλλα θα με κοψει η λογοκρισια.

Καλησπέρα παιδιά...επειδή μόλις γύρισα από διακοπές και είμαι λίγο αποσυντονισμένη, χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια...στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους αναπληρωτές μιλάει και για ένταξη στους πίνακες διορισμών...Οι διορισμοί δε γινόταν κάθε χρόνο με ξεχωριστή εγκύκλιο τον Αύγουστο??Άλλαξε κάτι φέτος ή εγώ δεν κατάλαβα καλά??Ευχαριστώ!

λαθος καταλαβες αλλα δικαιολογεισαι λογω διακοπων  ;D
οι αιτησεις ειναι για τους αναπληρωτες, απλα υπαρχει ενα πεδιο μεσα (κοινως κουτακι), το οποιο αν εχεις προυπηρεσια θα το τσεκαρεις για να μπεις στους πινακες διορισμου. αν δεν το τσεκαρεις θα εισαι μονο σ'αυτον των αναπληρωτων. η εγκυκλιος για τους μονιμους διορισμους θα βγει οντως τον Αυγουστο...ελπιζω!  ???
γιωτα. αυτο το ρωτησα σημερα στο γραφειο που πηγα να κανω την αιτηση. ειμαι στο 24μηνο ηδη. Ποιο ειναι το κουτακι που εννοεις? Εκει που λεει..." Υποβαλω την παρουσα αιτηση αποκλειστικα για ενταξη στους πινακες διορισμων.........../ Δεν επιθυμω να δηλωσω περιοχες προτιμησης για προσληψη ως αναπληρωτης" αυτη μου εβαλε ΟΧΙ. Δεν το καταλαβε ουτε αυτη. Αυτο τι σημαινει τελικα?

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #800 στις: Ιουλίου 16, 2012, 10:55:21 pm »
εχει αλλο κουτακι στη δευτερη σελιδα, στο 14α

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #801 στις: Ιουλίου 16, 2012, 10:59:12 pm »
με προλαβε ο φυσικος. αυτο το κουτακι εννοω, το 14α. αυτο που λες εσυ k_g σε αποκλειει απο τους αναπληρωτες και το τσεκαρεις μονο αν δεν ενδιαφερεσαι για αναπληρωση, αλλα για μονιμο διορισμο.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:14:31 »

Αποσυνδεδεμένος k_g

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Ιουλίου 16, 2012, 11:12:44 pm »
ΟΚ συναδελφοι!  ;)Ευχαριστω :) , αρα δε θα χω θεμα ΑΝ θελησουν να διορισουν κοσμο (λεμε τωρα) στον κλαδο μου, και εχω δικαιωμα να υποβαλω να χαρτια μου για διορισμο τον Αυγουστο...

Αποσυνδεδεμένος k_g

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Ιουλίου 16, 2012, 11:18:03 pm »
με προλαβε ο φυσικος. αυτο το κουτακι εννοω, το 14α. αυτο που λες εσυ k_g σε αποκλειει απο τους αναπληρωτες και το τσεκαρεις μονο αν δεν ενδιαφερεσαι για αναπληρωση, αλλα για μονιμο διορισμο.
Ναι τωρα διαβαζω την αιτηση που μου δωσανε σημερα...στη δευτερη σελιδα λεει "Δηλωνω υπευθυνα.........οτι¨" 14. με την  παρουσα αιτηση δηλωνω να ενταχθω στους πινακες μονιμων διορισμων....." διπλα δεν εχει κουτακι σ ολα αυτα τα 15 "δηλωνω" απλα βαζεις υπογραφη απο κατω...

Αποσυνδεδεμένος loukritiα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Ιουλίου 16, 2012, 11:48:43 pm »
και φυσικα δεν μπορω να ακουω οτι το ΝΣΚ εδωσε προτεραιοτητα στο 24μηνο.
Ποια προτεραιότητα ρε παιδιά θα τρελαθούμε τώρα; Μια γνωμοδότηση είναι ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που γνωρίζουν οι πάντες πως βγαίνει. Για ποιον λόγο τότε αν υπήρχε τέτοιο τετελεσμένο δεν αναφέρεται ήδη στη πρόσφατη εκγυκλειο των αναπληρωτών και δίνει προτεραιότητα πάλι στο  60-40; Η "ακατονόμαστη" ήταν αυτή που ήταν και πέταξε τη γνωμοδότηση στον κάλαθο των αχρήστων. Η σημερινή ηγεσία γιατί πάλι το αγνόησε; Θέλει πολύ μυαλό;

Αποσυνδεδεμένος SOPHIA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Ιουλίου 17, 2012, 12:09:16 am »
   Josua το ΝΣΚ γνωμοδότησε ότι το 24 μηνο είναι πάνω και από το 60 και από το 40. Αυτό δεν το έκαναν προφανώς για να παρακάμψουν τον ΑΣΕΠ αλλά για να επέλθει μια λογική και ομαλή κατάσταση στα θέματα των διορισμών .Δες το λίγο πιο πρακτικά εσύ δεν λέω διάβασες ήσουν και σε καλή μέρα μπήκες στους διοριστέους. Υπάρχει και ο παράγοντας τύχη λίγο σε αυτό.  Ο άλλος έχει διαβάσει αποδεδειγμένα  δεν μπήκε όμως στους διοριστέους όπως λες εσύ αλλά με την προϋπηρεσία του και τις αλλεπάλληλες επιτυχίες στον ΑΣΕΠ  έχει στηρίξει το εκπαιδευτικό σύστημα επανειλημμένος κάτι που πιθανόν οι περισσότεροι ασεπιτες δεν το έχουν κάνει. Η γνωμοδότηση δεν τηρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια και η ακατανόμαστη πιθανόν να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες ποινικά αυτής της πράξης της.

Διοριστεος στον ΑΣΕΠ δε γινεσαι επειδη εχεις μια καλη μερα!!! Γινεσαι με απιστευτο διαβασμα και κοστος προσωπικης και επαγγελματικης ζωης.... Απο κει και περα στο Ασεπ μετρανε και η προυπηρεσια που λες και οι επανελημμενες επιτυχιες που αναφερεις οπως και το πτυχιο και μεταπτυχιακο. Δηλαδη ποσα μετρα και σταθμα πρεπει να υπαρχουν σε εναν διορισμο? Οι μονοι που δικαιουνται αυτη την στιγμη στο 100/100 τον διορισμο τους ειναι οι Ασεπιτες που με τον πιο αντισυνταγματικο τροπο εδω και τρια χρονια ειναι στο ελεος του θεου.... Στην τελικη ειναι και οι μονοι με Φεκ και ξεκαθαρη νομοθεσια!

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #806 στις: Ιουλίου 17, 2012, 12:14:10 am »
και επισης το γεγονος οτι περασαμε στο νομο 3848 εμεις φταιμε που με την ανοχη κ την απραξια μας επιτρεψαμε τηυν υπερψηφιση του στη

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #807 στις: Ιουλίου 17, 2012, 12:21:32 am »
Διοριστεος στον ΑΣΕΠ δε γινεσαι επειδη εχεις μια καλη μερα!!! Γινεσαι με απιστευτο διαβασμα και κοστος προσωπικης και επαγγελματικης ζωης.... Απο κει και περα στο Ασεπ μετρανε και η προυπηρεσια που λες και οι επανελημμενες επιτυχιες που αναφερεις οπως και το πτυχιο και μεταπτυχιακο. Δηλαδη ποσα μετρα και σταθμα πρεπει να υπαρχουν σε εναν διορισμο?

Ποτέ δεν καταλαβα, αφου ειναι γραπτος διαγωνισμος, γιατι να εχει προσαυξησεις. Υπαρχουν προσαυξησεις στις Πανελλαδικες; Εγω εριξα το απιστευτο διαβασμα που λες κι εγραψα πολυ καλα, αλλά οι προσαυξησεις των αλλων μ'εφαγαν! Τωρα ομως που εχω φαει κι εγω τοσα χρονια να μαζευω προϋπηρεσια, ειμαι κι εγω υπερ της προσαυξησης της προϋπηρεσιας!

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #808 στις: Ιουλίου 17, 2012, 12:23:50 am »
Διοριστεος στον ΑΣΕΠ δε γινεσαι επειδη εχεις μια καλη μερα!!! Γινεσαι με απιστευτο διαβασμα και κοστος προσωπικης και επαγγελματικης ζωης.... Απο κει και περα στο Ασεπ μετρανε και η προυπηρεσια που λες και οι επανελημμενες επιτυχιες που αναφερεις οπως και το πτυχιο και μεταπτυχιακο. Δηλαδη ποσα μετρα και σταθμα πρεπει να υπαρχουν σε εναν διορισμο?

Ποτέ δεν καταλαβα, αφου ειναι γραπτος διαγωνισμος, γιατι να εχει προσαυξησεις. Υπαρχουν προσαυξησεις στις Πανελλαδικες; Εγω εριξα το απιστευτο διαβασμα που λες κι εγραψα πολυ καλα, αλλά οι προσαυξησεις των αλλων μ'εφαγαν! Τωρα ομως που εχω φαει κι εγω τοσα χρονια να μαζευω προϋπηρεσια, ειμαι κι εγω υπερ της προσαυξησης της προϋπηρεσιας!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 17, 2012, 12:26:19 am από Lara »

Αποσυνδεδεμένος k_g

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Ιουλίου 17, 2012, 12:26:19 am »
Ναι τωρα διαβαζω την αιτηση που μου δωσανε σημερα...στη δευτερη σελιδα λεει "Δηλωνω υπευθυνα.........οτι¨" 14. με την  παρουσα αιτηση δηλωνω να ενταχθω στους πινακες μονιμων διορισμων....." διπλα δεν εχει κουτακι σ ολα αυτα τα 15 "δηλωνω" απλα βαζεις υπογραφη απο κατω...
Παιδια ευχαριστω! ;) Το βρηκα, ανοιξα την εγκυκλιο!!! Επιλεγεις το 14α. ;)

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #810 στις: Ιουλίου 17, 2012, 09:30:15 am »
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που τις μετέφερε μέλος εδώ στο Φόρουμ των Φιλολόγων :

Νομοθετική ρύθμιση δεν θα βιαστούν να κάνουν γιατί από δω και πέρα θα παίρνει μόνο αναπληρωτές! Δηλαδή στις ειδικότητες που έχουν εξαντληθεί οι διοριστέοι θα παίρνει μόνο αναπληρωτές! Φέτος από τους φιλολόγους θα διορίσει το 70%από το 24μηνο και ειδικές κατηγορίες!Του χρόνου το υπόλοιπο +ειδικές κατηγορίες ! ΑΣΕΠ σίγουρα δεν γίνεται .....μέχρι το 16 αλλά οπωσδήποτε θα γίνει νομοθετική ρύθμιση (εντός του χρόνου ? )

http://filologoi02.forumgreek.com/t443-topic

το ειδατε αυτό?

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #811 στις: Ιουλίου 17, 2012, 10:54:25 am »
Νομίζω ότι πολλά θα ακούσουμε μέχρι να οριστικοποιηθεί το νούμερο. Εμένα πάλι μου μεταφέρθηκε από μέλος των 24μηνιτών ότι η συγκεκριμένη κατηγορία στους φιλολόγους οδεύει προς πλήρη απορρόφηση. Αλήθεια, ψέματα ο χρόνος θα δείξει.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 17, 2012, 04:24:04 pm από Stelios »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144