0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολες οι ειδικοτητες ειναι βασικες.Οι γνωστες προηγουμενες κυριες του υπουργειου μας στο ονομα των''βασικων ειδικοτητων '' και των ''υπεραριθμων''διοριζαν φωτωγραφικα αυτους που ηθελαν και τους υπολοιπους''μη βασικους,,τους επαιρνε αναπληρωτες κατα χιλιαδες και σε 25φασεις.Κατα τον ιδιο τροπο διοριστηκαν ξαφνικα και οι 67%αναπηρια ,παιδι με 67%αναπηρια,κλπ.Πρεπει να σταματησει αυτο επιτελους και να διορισθουν το 60-40 και απο τις λοιπες ειδικοτητες.Αν δεν ειναιβασικες ας τις βγαλουν απο τα σχολεια και ας γυρισουμε ξανα στο σχολειο του'30 με πολλα-πολλα μαθηματικα,αρχαια,ιστορια,φυσικη.Οι μαθητες ξετρελαινονται γιαβασικα μαθηματα
μπραβο στον συλλογο των αναπληρωτων φιλολογων για το υπομνημα προς ολμε!!!
Λοιπόν, να ενημερώσω το φόρουμ για το εξής πολύ σημαντικό :Το 2010 ήμουν κοντά στο διορισμό. Κατάφερα και άλλαξε ο νόμος το Μάιο.Το 2011 ήμουν πολύ κοντά στο διορισμό. Κατάφερα και διορίστηκαν μόνο 600 άτομα.Το 2012 είμαι πάρα πολύ κοντά στο διορισμό. Προς το παρόν έχω καταφέρει μόνο την αύξηση του ωραρίου. ... Λέτε να καταφέρω να καταργηθεί εντελώς το δημόσιο σχολείο; ΥΓ. Παρακαλώ, μη μου αποδώσετε κάποιο μητσοτακικό χαρακτηρισμό... θα πληγωθώ βαθύτατα!
Α, εγώ δεν έχω πρόβλημα όσο διαρκεί ο Ιούλιος! Κάθε Ιούλιο είμαι διορισμένη. ...Αλλά κάτι χαλάει τον Αύγουστο, ρε γμτ.