0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
;DΓιατί δοκίμασες και συ και σου το έκλεισαν;Κα κάθε φορά ταυτίζομαι με έναν εκ της αντίστοιχης ειδικότητας.Όταν λοιπόν πήρα στους μηχανολόγους και τη ρώτησα, της είπα στο τέλος ''μα είναι δυνατόν να μη μας πάρουν όλους και φέτος;Είμαστε μόνο 38 άτομα!''Το ίδιο κάνω σε όλα τα τηλεφωνήματα....
Πήρα τηλέφωνα!!!!!!! Οι δάσκαλοι δεν ήξεραν ΤΙΠΟΤΑ, με νευρίασε αυτή η κυρία, "το θέμα των διορισμών είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας", ο κυριούλης Αντιγόνη μιλούσε και έτσι δε μπόρεσα να ακούσω και εγώ τη φωνή του και τέλος σκορπιέ ο κύριος που μίλησα στους μουσικούς, ευγενέστατος, μου είπε "οι διορισμοί είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας, του υπουργείου οικονομικών,.........., της τρόικας κτλ.... Ανέφερε πάααρα πολλούς, μα από πόσους πια πρέπει να πάρουμε έγκριση;;;;; Μου έκανε εντύπωση πως το 1065 δε φάνηκε να το ήξερε σαν αριθμό διορισμών και για τους μουσικούς μου είπε ότι προηγείται το 24μηνο με ασεπ μέχρι το 2010 και το 30μηνο μέχρι το 2008....Άρα, καλά νέα.....γιοκ...
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 27, 2012, 01:09:42 pmΠήρα τηλέφωνα!!!!!!! Οι δάσκαλοι δεν ήξεραν ΤΙΠΟΤΑ, με νευρίασε αυτή η κυρία, "το θέμα των διορισμών είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας", ο κυριούλης Αντιγόνη μιλούσε και έτσι δε μπόρεσα να ακούσω και εγώ τη φωνή του και τέλος σκορπιέ ο κύριος που μίλησα στους μουσικούς, ευγενέστατος, μου είπε "οι διορισμοί είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας, του υπουργείου οικονομικών,.........., της τρόικας κτλ.... Ανέφερε πάααρα πολλούς, μα από πόσους πια πρέπει να πάρουμε έγκριση;;;;; Μου έκανε εντύπωση πως το 1065 δε φάνηκε να το ήξερε σαν αριθμό διορισμών και για τους μουσικούς μου είπε ότι προηγείται το 24μηνο με ασεπ μέχρι το 2010 και το 30μηνο μέχρι το 2008....Άρα, καλά νέα.....γιοκ... να ρωτήσω κάτι; Το 1065 είναι επίσημο; Το είπαν δηλα΄δή από το υπουργείο ή το διαβάσαμε σε κάποια φυλλάδα;