0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτος ειναι ο αριθμος που ζητησε το υπουργειο, δε σημαινει οτι θα εγκριθειτα μισα και καλα ειναι
μακαρι να το'ξερα στα σιγουρα και να το ελεγα να χαιρομασταν αλλα και περυσι το 600 ακουστηκε κανα 2 εβδομαδες πριν τους διορισμους. Το μονο νουμερο που ακουστηκε μεχρι σημερα ειναι το 1065...μακαρι να ειναι ετσι και να τα λεμε διορισμενοι απο τα ξερονησια μας το χειμωνα
Παράθεση από: dimisfl στις Ιουλίου 27, 2012, 01:45:45 pmμακαρι να το'ξερα στα σιγουρα και να το ελεγα να χαιρομασταν αλλα και περυσι το 600 ακουστηκε κανα 2 εβδομαδες πριν τους διορισμους. Το μονο νουμερο που ακουστηκε μεχρι σημερα ειναι το 1065...μακαρι να ειναι ετσι και να τα λεμε διορισμενοι απο τα ξερονησια μας το χειμωνα Τελικα τι ειναι τα νησια μας? ξερονησια η τα πανεμορφα ελληνικα νησια με τις καταγαλανες θαλασσες?
ολοι ευχομαστε να ναι και πανω απο 1065, μακαρι ,αλλα νομιζω οτι κοντα στο 500 θα κατσει η μπιλια
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 27, 2012, 01:09:42 pmΠήρα τηλέφωνα!!!!!!! Οι δάσκαλοι δεν ήξεραν ΤΙΠΟΤΑ, με νευρίασε αυτή η κυρία, "το θέμα των διορισμών είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας", ο κυριούλης Αντιγόνη μιλούσε και έτσι δε μπόρεσα να ακούσω και εγώ τη φωνή του και τέλος σκορπιέ ο κύριος που μίλησα στους μουσικούς, ευγενέστατος, μου είπε "οι διορισμοί είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας, του υπουργείου οικονομικών,.........., της τρόικας κτλ.... Ανέφερε πάααρα πολλούς, μα από πόσους πια πρέπει να πάρουμε έγκριση;;;;; Μου έκανε εντύπωση πως το 1065 δε φάνηκε να το ήξερε σαν αριθμό διορισμών και για τους μουσικούς μου είπε ότι προηγείται το 24μηνο με ασεπ μέχρι το 2010 και το 30μηνο μέχρι το 2008....Άρα, καλά νέα.....γιοκ... τι εννοείς οι δασκαλοι δεν ήξεραν τίποτα?
Πήρα τηλέφωνα!!!!!!! Οι δάσκαλοι δεν ήξεραν ΤΙΠΟΤΑ, με νευρίασε αυτή η κυρία, "το θέμα των διορισμών είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας", ο κυριούλης Αντιγόνη μιλούσε και έτσι δε μπόρεσα να ακούσω και εγώ τη φωνή του και τέλος σκορπιέ ο κύριος που μίλησα στους μουσικούς, ευγενέστατος, μου είπε "οι διορισμοί είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας, του υπουργείου οικονομικών,.........., της τρόικας κτλ.... Ανέφερε πάααρα πολλούς, μα από πόσους πια πρέπει να πάρουμε έγκριση;;;;; Μου έκανε εντύπωση πως το 1065 δε φάνηκε να το ήξερε σαν αριθμό διορισμών και για τους μουσικούς μου είπε ότι προηγείται το 24μηνο με ασεπ μέχρι το 2010 και το 30μηνο μέχρι το 2008....Άρα, καλά νέα.....γιοκ...