0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η λογικη για περικοπες φυσικα και ειναι δεδομενη οπως και τα νουμερα που δεν βγαινουν, περυσι με συνταξιοδοτηση 6000 εκπαιδευτικων εγινε προσληψη 600 αναλογια 1:10 για αυτο αυξηθηκε ο αριθμος αναπληρωτων απο την αρχικη εκτιμηση για να καλυφθουν τα κενα και παλι δεν επαρκουσαν ...εμενα μου μεταφερθηκε αυτο ,οπως κι η προθεση να καθαρισει με ΑΣΕΠ 24μηνα κλπ κι απο εκει και περα οτι περισσεψει απο τον αριθμο που δοθηκε Αυτο ειπα.. εγω μεταφερω μια σημερινη πληροφορια ( που δεν την εβγαλα απο το μυαλο μου) κι εσυ κανεις μια εκτιμηση.. επειδη εσενα μεταφερθηκε περυσι κατι που τελικα δεν ισχυε δεν σημαινει πως απο εδω και περα ετσι θα ειναι για ολους μας
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 30, 2012, 10:59:23 pmη λογικη για περικοπες φυσικα και ειναι δεδομενη οπως και τα νουμερα που δεν βγαινουν, περυσι με συνταξιοδοτηση 6000 εκπαιδευτικων εγινε προσληψη 600 αναλογια 1:10 για αυτο αυξηθηκε ο αριθμος αναπληρωτων απο την αρχικη εκτιμηση για να καλυφθουν τα κενα και παλι δεν επαρκουσαν ...εμενα μου μεταφερθηκε αυτο ,οπως κι η προθεση να καθαρισει με ΑΣΕΠ 24μηνα κλπ κι απο εκει και περα οτι περισσεψει απο τον αριθμο που δοθηκε Αυτο ειπα.. εγω μεταφερω μια σημερινη πληροφορια ( που δεν την εβγαλα απο το μυαλο μου) κι εσυ κανεις μια εκτιμηση.. επειδη εσενα μεταφερθηκε περυσι κατι που τελικα δεν ισχυε δεν σημαινει πως απο εδω και περα ετσι θα ειναι για ολους μαςΜακάρι να πάνε όλα καλά!!!!!!!το έχουμε όλοι τόσο μεγάλη ανάγκη!!!!!να διοριστούμε να τελειώσει πια αυτή η κατάφωρη αδικία των προηγούμενων 2 ετών!!!
NERO, είμαι διοριστέα-αδιόριστη νηπιαγωγός του ΑΣΕΠ και για να καταφέρω να μπω στους 600 που θα διόριζε το Υπουργείο, ξεπατώθηκα στο διάβασμα και δούλευα φουλ 8ωρο, θυσιάζοντας πολλά πράγματα και για πολλούς μήνες προκειμένου να πετύχω το στόχο μου!Όταν είδα το όνομά μου στου 600 διοριστέους η χαρά μου ήταν απίστευτη, 2 χρόνια όμως τώρα η χαρά αυτή έχει μετατραπεί σε στενοχώρια και απογοήτευση!!Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο πολύ θέλω να τελειώσει αυτό το μαρτύριο που έχει ανατρέψει τη ζωή μου .
Papagalia ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?εγω ειμαι 39 χρονων και καθε χρονο που τακτοποιω την χαρτουρα, πτυχια, σεμιναρια, προυπηρεσιες κτλ. συνηδειτοποιω οτι πρεπει να εχω πολυ περισσοτερα προσοντα απο πολλους διορισμενους. σε 1 μηνα τελειωνω και το μεταπτυχιακο μου και θα εχω την μανα μου να μου κοπαναει "αδιοριστη με μεταπτυχιακο". Σκφτομαι 1ον οτι δεν θα αλλαξω επαγγελμα, δεν θα τους κανω το χατηρι. εχουν ανθρωπους αριστα ειδικευμενους στο αντικειμενο τους και δεν τους εκμεταλευονται, μαλ....τους!2ο. το εχω αγαπησει αυτο που κανω, εχω επενδυσει χρονο , χρημα και ψυχη και με καθε τροπο, εστω και με ιδιαιτερα θα παραμενω στις επαλξεις...ισως ακουγεται δραματικο.....ειναι η ιστορια της ζωης μου