0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στα χαρτια υπεραριθμοι, τυπικα, ενω ουσιαστικα και γυμναστες και αλλοι πανε κατα εκατονταδες σε αναπληρωσειςαλλα πρεπει να μαθουμε να ξεχωριζουμε τα οργανικα απο τα λειτουργικα κενα, γιατι σε οργανικα μονο δινουν διορισμους και μεταθεσεις, σε λειτουργικα ειναι αποσπασεις και αναπληρωσεις
Lasid, όλοι μείναμε εκτός. Απλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο έχων ΦΕΚ με βαθμό στον ΑΣΕΠ 55 σε συγκεκριμένη ειδικότητα κρίθηκε διοριστέος και κομπάζει γι΄αυτό ενώ κάποιος άλλος με 72 γραπτο σε άλλη ειδικότητα ήταν απλά επιτυχών. Και για όλους εσάς εδὠ στο forum , είχε πιάσει απλά τη βάση στον ΑΣΕΠ. Και προφανώς δε δικαούται διορισμό αν και είναι στο 24 μηνο., σε ειδικότητα με πολλά κενά. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Δείτε και την αλλη οψη...
Εφόσον στις πανελλαδικές που είναι ένας τρόπος επιλογής του καλύτερου που θα μπει στην Ιατρική αυτός που έγραψε 18 θεωρείται αποτυχών, αυτός που έγραψε στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με ποια έννοια θεωρείται επιτυχών;
Άρα καταλήγουμε στα ίδια. Παραδέξου ότι δεν είσαι καλύτερος από μένα γιατί έχεις ΦΕΚ. Κι εγω έχω 24μηνο. Κι εσύ περιμένεις , κι εγω. . . Αλλά ας σταματήσει η καραμέλα ότι έχετε ΦΕΚ και είστε καλύτεροι!!!! Έλεος πια!
Φυσικέ μη λες τέτοια πράγματα για τους φιλόλογους θα ξυπνήσει η adigoni και μετά ποιος την ακούει!!!