*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί Μονίμων - Καλοκαίρι 2012  (Αναγνώστηκε 747032 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fantastic06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί Μονίμων - Καλοκαίρι 2012
« Απάντηση #1680 στις: Αυγούστου 04, 2012, 10:34:05 am »
Γιατι δεν βγαινει ενας αιρετος να πει η' μαλλον να βροντοφωναξει ποσο αναξιοπιστος ειναι ο υπουργος μας.Μεσα σε 3 εβδομαδες εκανε το 1065  200.Γιατι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:57:26 »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1681 στις: Αυγούστου 04, 2012, 10:56:38 am »
Πολύ κόμπλεξ στον κλάδο... ; Να βάλουμε κάτω και βαθμούς από δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο, ποιός υπήρξε σημαιοφόρος και ποιός πεζούρα ;D Τι άλλο θα ακούσουμε πια.....

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1682 στις: Αυγούστου 04, 2012, 11:10:39 am »
Νομίζω ότι ο συνδυασμός και των 2 είναι ότι καλύτερο. Ο διαγωνισμός υπήρξε κριτήριο για πρόσληψη καλώς ή κακώς. Πολλοί από εμάς μπήκαμε με διαγωνισμό και διδάξαμε για πολλά χρόνια. Έχουμε κριθεί και από τα 2 δηλαδή…… Το ζήτημα λοιπόν είναι ότι έπρεπε να υπάρχει ένα ενιαίο σύστημα πρόσληψης (κάτι σαν το νομό Διαμαντόπουλου ……όχι βεβαια με αυτήν την διατύπωση και σαφώς μεγαλύτερη πριμοδότηση (συντελεστές) στην προϋπηρεσία) που να οδηγεί σε διορισμό. Το 24 μηνο νομίζω είχε αυτήν την έννοια απλά πολεμήθηκε από τους συναδέλφους που δεν είχαν επιτυχία και είχαν μόνο προϋπηρεσίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2012, 08:48:14 am από Stelios »
‘’Intelligence is the ability to adapt to change’’ Steven Hawking

Αποσυνδεδεμένος ioanniagk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1683 στις: Αυγούστου 04, 2012, 11:12:19 am »
Δεν κάνω λάθος. Μόλις κοίταξα τους πίνακες του 24μηνου στους δασκάλους όπου εμφανίζονται 5 άτομα. Κόιταξα και τους περσινούς διορισμούς. Τα άτομα αυτά διορίστηκαν από το 40%. Για τους ΑΣΕΠίτες δεν έχω ψάξει αυτή τη στιγμή. Κι επειδή δεν μου αρέσει να με αμφισβητούν χωρίς στοιχεία , εγώ παραθέτω τα δικά μου:
http://e-aitisi.sch.gr/eikositetramino_11/PE70.html
και http://www.minedu.gov.gr/proslhpseis-diorismoi-metatheseis-apospaseis/protobathmia-kai-deyterobathmia/23-08-11-diorismoi-546-ekpaideytikon-protobathmias-kai-deyterobathmias-ekpaideysis.html
Πάτησε στο σύνδεσμο για την πρωτοβάθμια και ψάξε ένα ένα τα πέντε ονόματα. Είναι στις θέσεις 5,8,10,12 και 17(μετά το 10 δεν φαίνεται ο αριθμός της εσωτερικής στήλης  , αλλά της εξωτερικής που είναι κατά 1 μεγαλύτερος-εγώ σημειώνω τον αριθμό της εσωτερικής στήλης).
 Πες μου εσύ τώρα τα δικά σου στοιχεία σύμφωνα με τα οποία κάνω λάθος.

Δεν αμφισβητώ τα στοιχεία σου..με αυτή την έννοια, αλλά με την έννοια ότι υπάρχουν δάσκαλοι που περιμένουν απάντηση για την ένταξή τους στο 24 μηνο για την τελευταία χρονιά που τροφοδοτούνταν ακόμα με στοιχεία..δεν είναι προσωπικό το θέμα..για να μπορέσω να το αναλύσω περαιτέρω..μη γινόμαστε εριστικοί χωρίς λόγο..
Εναπομείναντες διοριστέοι δάσκαλοι
Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου Ν.3255/2004 περί «Ρυθμίσεων Θεμάτων όλων των Εκπαιδευτικών

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:57:26 »

Αποσυνδεδεμένος fys98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1684 στις: Αυγούστου 04, 2012, 11:33:31 am »
άρα να διορισθούν 200 δάσκαλοι φέτος και άλλοι 500 του χρόνου και είμαστε εντάξει με το νόμο;;;;;; α ρε τζάμπο

Αποσυνδεδεμένος SOPHIA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1685 στις: Αυγούστου 04, 2012, 11:40:51 am »
Ο  ρόλος των αιρετών που "διαρρέουν" πληροφορίες λίγες μέρες πριν να ανακοινωθούν επίσημα σας έχει προβληματίσει ποτέ; Ο κύριος Μπράτης που πολλοί τον έχετε και φίλο στο fb μήπως παρέχει συγκεκριμένες υπηρεσίες και έχει ανταμοιβή γι αυτό;
ΥΓ Τα ερωτήματα είναι ρητορικά...(μη μου αρχίσετε τώρα "μα αυτό δε γράφω στο τάδε μηνυμά μου  κλπ ;)) Απλά καλό είναι να το θυμόμαστε συχνότερα , ειδικά οι νεότεροι που δεν έχουν καταλάβει πλήρως το ρόλο κάποιων αιρετών και κρέμονται από το στόμα τους...

Εγω για να πω την αληθεια μου δεν καταλαβαινω τι ρολο εχουν οι αιρετοι....  :-\  Και του συγκεκριμενου ειναι αξιοπιστες οι πληροφοριες ή απλα θελουν να σπειρουν τον πανικο? Kαι τελοσπαντων που στο καλο τα μαθαινει και μεις οπου και να παρουμε τηλ μας λενε οτι τιποτα δεν εχει αποφασιστει?

Αποσυνδεδεμένος fys98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1686 στις: Αυγούστου 04, 2012, 11:44:47 am »
έχουν ρόλο ενημέρωσης όχι απόψεων-αποφάσεων και το σίγουρο γλιτώνουν το εκπαιδευτικό έργο γι΄αυτό σκίζονται να βγουν ξανά και ξανά

Αποσυνδεδεμένος rac

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1687 στις: Αυγούστου 04, 2012, 11:48:14 am »
Σκεφτομουν ποσο υπουλα και ατιμα εχουν καταφερει οι εχοντες την εξουσια να τρωγομαστε μεταξυ μας...Ολοι,ο καθενας απο τα δικα του μονοπατια,ειμαστε εκει για τους μαθητες μας,αγαπαμε τη δουλεια μας κι αξιζουμε το διορισμο.Δεν υπαρχει πολυ και λιγο σε αυτο,δεν υπαρχουν διαβαθμισεις.Το διεκδικησαμε σπουδαζοντας με κοπο και υπαρχοντας στα σχολεια στα οποια δινουμε τον μας εαυτο μας οσα χρηματα κι αν δ ε ν παιρνουμε!!!Ας χαλαρωσουμε λοιπον κι ας θυμομαστε οτι εμεις παλευουμε μαζι,αν υπαρξει ''πολεμος'' να μην ειναι εμφυλιος...Καλη τυχη σε ολους.
ΠΕ 70

Αποσυνδεδεμένος ourania7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1688 στις: Αυγούστου 04, 2012, 12:20:40 pm »
Εμαθα οτι στους 200 διορισμους θα περιλαμβανονται μονο τα φεκ. Ειμαι εκτος δυστυχως για 4 θέσεις.
Τα επομενα χρονια δεν θα γινονται διορισμοι με την αυξηση του ωραριου και το υπουργειο θελει να τελειωσει τις επομενες χρονιες με τα φεκ (οπως οφειλει μεχρι αυτα να εξαντληθουν).

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1689 στις: Αυγούστου 04, 2012, 12:30:12 pm »
Εμαθα οτι στους 200 διορισμους θα περιλαμβανονται μονο τα φεκ. Ειμαι εκτος δυστυχως για 4 θέσεις.
Τα επομενα χρονια δεν θα γινονται διορισμοι με την αυξηση του ωραριου και το υπουργειο θελει να τελειωσει τις επομενες χρονιες με τα φεκ (οπως οφειλει μεχρι αυτα να εξαντληθουν).
Σε κάποιες ειδικότητες δεν υπάρχουν άτομα με ΦΕΚ. Δεν θα πάρει καθόλου;

Αποσυνδεδεμένος larjohn

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #1690 στις: Αυγούστου 04, 2012, 12:56:20 pm »

Ουρανία, πόση εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις στην πηγή σου; Το θέμα διαβάζεται από πολύ κόσμο και οι πληροφορίες ΠΡΕΠΕΙ να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες, αλλιώς καλύτερα να τις κρατάμε για τον εαυτό μας.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1691 στις: Αυγούστου 04, 2012, 12:59:33 pm »
...και όλοι όσοι δουλεύουμε χρόνια αναπληρωτές τι θα γίνουμε; Θα μας χρησιμοποιούν ες αεί να καλύπτουμε τρύπες ή από ένα σημείο και μετά "καιγόμαστε" και μηδενίζεται η προϋπηρεσία μας;
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1692 στις: Αυγούστου 04, 2012, 01:06:36 pm »

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1693 στις: Αυγούστου 04, 2012, 01:08:10 pm »
Αν η απάντηση σου ioanniagk αφορά εμένα , δε βλέπω να διαψεύδεται πουθενά αυτό που γράφω για το 24μηνο των δασκάλων. Το ότι υπάρχουν εναπομείναντες διοριστέοι δάσκαλοι είναι κάτι που το γνωρίζω , τον ακριβή αριθμό δεν το γνωρίζω και δε με απασχολεί , δεν είναι ειδικότητα με την οποία εμπλέκομαι με οποιονδήποτε τρόπο. Όσον αφορά το ποιοι θα διοριστούν φέτος , το σίγουρο είναι ότι δε χωρούν όλοι όσοι έχουν δικαίωμα διορισμού. Ούτε συμφωνώ με αυτό που λέει προφανώς ειρωνικά ο fys98. Ο καθένας επιθυμεί να υπάρχουν αρκετοί διορισμοί στον κλάδο του. Το ότι έγιναν πάρα πολλοί διορισμοί δασκάλων τα προηγούμενα χρόνια δεν αναιρεί το δικαίωμα των δασκάλων να διοριστούν μέχρι τον αριθμό που είχε προβλέψει ο τελευταίος ΑΣΕΠ, με το αντίστοιχο 40%. Το πρόβλημα λοιπόν είναι γι' ακόμη μια φορά οι ελάχιστοι διορισμοί και αντί να μένουμε σε αυτό και να προσπαθούμε ενωμένοι , μπαίνουμε στη λογική του πλήθους που περιμένει συσσίτιο στην ουρά , και του λένε "υπάρχουν μόνο 200 μερίδες ακόμη" οπότε επικρατεί ένας πανικός για το ποιος θα προλάβει να φάει , και φυσικά οι αβρότητες και η συναδελφικότητα πάνε περίπατο  σε  τέτοιες  καταστάσεις.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182590
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)