0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που υπάρχει αυτό γραμμένο?
Μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει μια πρόβλεψη για τις 77 νηπιαγωγούς του ΑΣΕΠ με ΦΕΚ???Σίγουρα θα πάρει λίγες αλλά πόσες περίπου???Μου κάνει τρομερή εντύπωση δεν υπάρχει πουθενά καμία-κανένας νηπιαγωγός στο forum με Φεκ??
Τα άτομα που προσπέρασε το σύστημα στους διορισμούς απο τον πίνακα του ασεπ έχουν διοριστεί από άλλες κατηγορίες ή απλά δεν δήλωσαν όλες τις περιοχές για μια καλύτερη θέση φέτος; προσπαθώ να υπολογίσω τη σειρά μου και δεν μπορώ.
Τοτε ομως αλλα γραφατε αγαπητοι που το παιζετε τωρα προφητες κατοπιν εορτης.Τοτε μαλιστα εσεις που τωρα θεωρειτε οτι το 1065 ηταν υπερβολικο, τοτε φτιαχνατε και λιστες με ποσοστα επι των ειδικοτητων !!!τα ξεχασατε?
- Είναι οι μόνοι που έχουν ΦΕΚ απο το 2009 και δεν έχουν διοριστεί σε όλο το δημοσίο τομέα (το Υπουργείο Παιδείας έχει αρνηθεί σε 2 τουλάχιστον εγκυκλίους προς όλα τα Υπουργεία να εκτελέσει τις εντολές και να διορίσει όσους έχουν ΦΕΚ το 2009, ενω ταυτόχρονα σε όλο αυτό το διαστημα δεν έχει σταματήσει τους διορισμούς-έστω και σημαντικά μειωμένους).
Παράθεση από: remain στις Αυγούστου 04, 2012, 06:38:09 pm- Είναι οι μόνοι που έχουν ΦΕΚ απο το 2009 και δεν έχουν διοριστεί σε όλο το δημοσίο τομέα (το Υπουργείο Παιδείας έχει αρνηθεί σε 2 τουλάχιστον εγκυκλίους προς όλα τα Υπουργεία να εκτελέσει τις εντολές και να διορίσει όσους έχουν ΦΕΚ το 2009, ενω ταυτόχρονα σε όλο αυτό το διαστημα δεν έχει σταματήσει τους διορισμούς-έστω και σημαντικά μειωμένους).δε τα ξερεις καλα φιλε μου..υπαρχουν πολλοι οι οποιοι μαλιστα ζητουν υπαγωγη στον 2643 κ περιμενουν διορισμο μετα απο διαγωνισμο του 2008..
Πάντως μου είπαν προφορικά ότι το έχει γράψει κάπου ο Καψαλάκης ότι θα διοριστούν 200 μόνο με ΦΕΚ.Έψαξα να βρω την ανακοίνωση του στην ΔΙΠΕ Ηρακλείου αλλά δε βρήκα τίποτα...Εγώ δεν ενθουσιάζομαι και δεν απογοητεύομαι με τίποτα αν δε δω την εγκύκλιο διορισμών.Αλλά ακόμα κι αν ισχύει η πληροφορία της Ουρανίας και εγώ φέτος δε διορίζομαι για 8 θέσεις.Τώρα θα αρχίσει να λέει πάλι ο Φυσικός πώς ξέρουμε και τις θέσεις αλλά...άσε να επιβεβαιωθεί πρώτα.