0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιθανόν όπου υπάρχουν υπόλοιπα ΑΣΕΠ... αυτα ειναι τα λογια του καψαλακη σε ενα διαλογο που αφορουσε τουσ διορισμους. την γνωμη του ειπε παιδια και λεει και πιθανον, δεν νομιζω οτι ειναι λογος να το παρουμε στα σοβαρα
Παράθεση από: markira στις Αυγούστου 04, 2012, 07:33:16 pmΠιθανόν όπου υπάρχουν υπόλοιπα ΑΣΕΠ... αυτα ειναι τα λογια του καψαλακη σε ενα διαλογο που αφορουσε τουσ διορισμους. την γνωμη του ειπε παιδια και λεει και πιθανον, δεν νομιζω οτι ειναι λογος να το παρουμε στα σοβαραμε προλαβες :-)...καθαρα δικη του εκτιμηση,οπως το λες!Ας δηλωσω και εγω οτι ειμαι μια από τις αδιόριστες διοριστέες νηπιαγωγούς του Ασέπ..ειμαστε πολλες μεσα στο forum
Είμαι κι εγώ μια από τις αδιόριστες διοριστέες νηπιαγωγούς του Ασέπ. Έχω βγάλει έναν πίνακα με όσους έχουν μείνει αλλά δεν ξέρω πώς να τον ανεβάσω για να σας βοηθήσω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει; Α! Ίσως έχω κάνει κάποιο λάθος αλλά εγώ τους έχω βγάλει 79.
Τελικά ήταν εύκολο! Το έστειλα και αν το εγκρίνουν θα το ανεβάσουν. Ίσως έχω ξεχάσει κάποιον που διορίστηκε. Τι να πω; Αλήθεια τι ειπώθηκε για τη βάση των νηπιαγωγών, δεν είδα κάτι.