0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eπειδή είμαι καινούρια στα πράγματα, θα μπορούσε κανείς να μου πει τι ακριβώς όριζε το προηγούμενο καθεστώς;Πριν βγει ο 3848
Με ολο το σεβασμο προς τους συναδελφους θαρρω πως δεν μας ενδιαφερει η οικογενειακη τους κατασταση ...πολλω δε μαλλον το επαγγελμα του ή της συζυγου τους .Επισης παντα κατα την προσωπικη μου αποψη ο καθενας εχει δικαιωμα να υποστηριζει τον αγωνα του και να θελει να φτασει στον τελικο του στοχο ως την τελικη επιβραβευση των προσπαθειων του.Αυτα και καλο δροσερο απογευμα (δεν επαιρνα συζυγο ψυκτικο να υσηχαζα )
τοση αισιοδοξια που τη βρισκεις βρε adigoni μου?και κατι ακομα...πως καταφερατε, ρε παιδια, γι'ακομα μια φορα να τσακωνεστε οι ειδικοτητες μεταξυ σας? συνεχιστε την ανθρωποφαγια και του χρονου οι διορισμοι θα ειναι -200!
Κι όμως έτσι θα γίνει,καθώς τα 500.000.000 ευρώ είναι απο την περικοπή του μισθολογικού κόστους των αναπληρωτών.ΑΣΕΠ θα αργήσει να γίνει και για να μπούν οι νέοι στο παιχνίδι θα υπάρξει εκταταμένη ωρομισθία σε απομακρυσμένες περιοχές,όπου θα πηγαίνουν οι νέοι χωρίς προυπηρεσία!Οι ωραίες εποχές με τα τσίπουρα και τα ξενύχτια στα νησία με τους συναδέλφους αναπληρωτές,θα αποτελέσουν σύντομα ανάμνηση!θα γίνει ασεπ το 2012 γιατί θα αποτελέσει εσωτερικό δάνειο.Με 60 ευρώ παράβολο και 150.000 το λιγότερο συμμετοχές,θα υπάρχει έσοδο 9.000.000 ευρώ.Οι δε επιτηρητές θα είναι οι διορισμένοι με την ελάχιστη αποζημιωση των πανελλαδικών.Ο ασεπ θα στοιχίσει 500.000 ευρώ με βάση το τι δίνεται στις πανελλαδικές με ανάλογο αριθμό υποψηφίων και θα αφήσει και 8.500.000 στα ταμεία.Κι όλα αυτά με τις πλέον συγκρατημένες προβλέψεις για τον αριθμό των υποψηφίων,καθώς ο ασεπ έχει ήδη 4 χρόνια να γίνει.Το Οικονομικών το έχει ήδη υπολογίσει ως έσοδο,οπότε κανονίστε την πορεία σας!!!Τελικα τι θα γινει, k.d.pe03;;τα παραπανω μηνυματα δικα σου δεν ειναι;
Παράθεση από: Aris81 στις Αυγούστου 07, 2012, 02:47:29 pmΣτον αντίποδα σε εμάς, μετά από όλα αυτά,βγήκε ο Αρβανιτόπουλος και μας κούνησε εκείνος το δάχτυλο με το:" Η γνώση να είναι σπουδή που σκοπεύει στην ανθρώπινη καλλιέργεια και όχι ανταλλάξιμο αγαθό που εξασφαλίζει διορισμό"Άρη πότε το είπε αυτό ?
Στον αντίποδα σε εμάς, μετά από όλα αυτά,βγήκε ο Αρβανιτόπουλος και μας κούνησε εκείνος το δάχτυλο με το:" Η γνώση να είναι σπουδή που σκοπεύει στην ανθρώπινη καλλιέργεια και όχι ανταλλάξιμο αγαθό που εξασφαλίζει διορισμό"