0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις ειδικές κατηγορίες επιτρέπεται αίτηση μόνιμου διορισμού σε φιλόλογους, μαθηματικούς, φυσικούς & βιολόγους.Ε δε θα βγει και Σεπτέμβριο η γενική εγκύκλιος διορισμών SOFI1981. Μέσα στον Αύγουστο σίγουρα θα βγει.Αφού είπαν οι συνάδελφοι ότι έχουν στόχο να την βγάλουν στις 13/8 Δευτέρα, ευελπιστώ ότι αν δε βγει Τρίτη(Τετάρτη είναι Δεκαπενταύγουστος) πρέπει να έχει βγει Πέμπτη - Παρασκευή πριν τελειώσει εκείνη η βδομάδα.Δεν έχω πληροφορίες. Αυτά είναι προσωπικά συμπεράσματα από όσα διαβάζω στο φόρουμ. Πέρυσι είχε βγει στις 17/8, δηλαδή δύο μέρες μετά το δεκαπενταύγουστο.
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 08, 2012, 02:07:18 pmΣτις ειδικές κατηγορίες επιτρέπεται αίτηση μόνιμου διορισμού σε φιλόλογους, μαθηματικούς, φυσικούς & βιολόγους.Ε δε θα βγει και Σεπτέμβριο η γενική εγκύκλιος διορισμών SOFI1981. Μέσα στον Αύγουστο σίγουρα θα βγει.Αφού είπαν οι συνάδελφοι ότι έχουν στόχο να την βγάλουν στις 13/8 Δευτέρα, ευελπιστώ ότι αν δε βγει Τρίτη(Τετάρτη είναι Δεκαπενταύγουστος) πρέπει να έχει βγει Πέμπτη - Παρασκευή πριν τελειώσει εκείνη η βδομάδα.Δεν έχω πληροφορίες. Αυτά είναι προσωπικά συμπεράσματα από όσα διαβάζω στο φόρουμ. Πέρυσι είχε βγει στις 17/8, δηλαδή δύο μέρες μετά το δεκαπενταύγουστο.Ρώτησα και σε άλλο topic ,αν ξέρει κάποιος, ας μου απαντήσει:Για να βγει η εγκύκλιος των μόνιμων πρέπει να λήξει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αναπληρωτών για την Ειδική Αγωγή?Ποιοι συνάδελφοι είπαν για 13/8?
Χωρίς να θέλω να γίνω δυσάρεστος και με κάθε σεβασμό σε όλους τους συναδέλφους,θάθελα να ρωτήσω κάτι: ενώ η δαμόκλειος σπάθη της εφεδρείας κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας σύμφωνα και με τις τελευταίες εξελίξεις,πιστεύετε οτι πρέπει να συζητάμε αν θα γίνουν διορισμοί ή το πόσοι από εμάς θα βγουμε στη εφεδρεία αν εφαρμοστεί???Τροφή για σκέψη...
Μα ακριβως επειδη υπαρχουν αδιοριστοι του ΑΣΕΠ σε αλλες ειδικοτητες ,γιαυτο δεν παιρνει ειδ.κατηγορ. απο εκει.Που ειναι η αδικια;