0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι,ως πρόεδρος του ΠΑΣΑΦ,σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Εγώ και τα μέλη προσπαθούμε για αξιοκρατικές προσλήψεις με ΑΣΕΠ.
Λυπαμαι πολυ για αυτους που αποκαλουνται εδω εκπαιδευτικοι ενω δεν εχουν καν παιδεια.Αντιθετως εχουν ιδιαιτερα αναπτυγμενο το αισθημα του καννιβαλισμου,αφου στο ονομα των ''βασικων ''ειδικοτητων κανονιζουν συναντησεις λιγες μερες πριν τους διορισμους με σκοπο να εξασφαλισουν την θεσουλα τους ,βαλομενοι μαλιστα εναντων των λοιπων ειδικοτητων.ΝΤΡΟΠΗ!Ειναι ανηκουστο μαλιστα να κομπαζουν για την επιτυχια της συναντησης τους ενω καποιοι συναδελφοι τους ''κατωτερων ''ειδικοτητων και με ΦΕΚ εδω και 3 χρονια μενουν αδιοριστοι.Δυστυχως τετοιοι καθηγητες κανουν μαθημα στα παιδια μου και τετοιοι υπουργοι κυβερνουν την χωρα μου .
Eγω αμφιβάλλω ως προεδρος φιλολόγων να θες να κάνεις μέλη και να διορίζονται μόνο με ΑΣΕΠ.. Αυτό που ζητάς με απλή λογική πρέπει να έχεις φάει χοντρό κράξιμο από τους υπόλοιπους 10000 αδιοριστους φιλόλογους που παλέψανε να διοριστούν με το προηγούμενο σύστημα μαζευοντας μόρια σχολείων σε βουνά και λαγκάδια που εσυ πολυ απλά θες να τους χαντακώσεις..Πρόεδρε "καλό ξεμάτιασμα" απο τους συναδέλφους σου........
Παράθεση από: manosmc στις Αυγούστου 11, 2012, 06:42:11 pmEγω αμφιβάλλω ως προεδρος φιλολόγων να θες να κάνεις μέλη και να διορίζονται μόνο με ΑΣΕΠ.. Αυτό που ζητάς με απλή λογική πρέπει να έχεις φάει χοντρό κράξιμο από τους υπόλοιπους 10000 αδιοριστους φιλόλογους που παλέψανε να διοριστούν με το προηγούμενο σύστημα μαζευοντας μόρια σχολείων σε βουνά και λαγκάδια που εσυ πολυ απλά θες να τους χαντακώσεις..Πρόεδρε "καλό ξεμάτιασμα" απο τους συναδέλφους σου........Κι εγώ φαντάζομαι ότι η inw,αλλά και ο ΠΑΣΑΦ δεν στρέφονται εναντίον αυτών που "μάζεψαν μόρια σχολείων σε βουνά και λαγκάδια¨,αρκεί αυτό να έγινε μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ και όχι επειδή κάποιος τους "εμπιστεύθηκε" μέσα από άλλους 20.000 να μάθουν στου κασσίδη το κεφάλι.Επαναλαμβάνω ότι φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο εννοεί η inw,χωρίς να έχω διαβάσει τις θέσεις του ΠΑΣΑΦ.Αν κάνω λάθος,ζητώ συγνώμη,αλλά όταν λέμε ότι κάποιος στρέφεται γενικά εναντίον της προυπηρεσίας,ενώ στην πραγματικότητα παραποιούμε τις θέσεις του,τότε οφείλουμε εμείς μια συγνώμη...
Μα ετσι και αλλιως διορισμοι χωρις ασεπ-επιτυχια, εκει που τελειωσε το 60-40 ,δεν προκειται να ξαναγινουν!Και ''μηδενικοι να 'ναι αλλά αλλο θεμα αυτο.