0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
debio εγώ απλά έκανα κάποιες σκέψεις για το παράδειγμα που χρησιμοποιήσε ο Στέλιος.Για φέτος το 60-40 ως αναλογία μάλλον θα πάει πολύ κάτω, αν πάρουν κυρίως βασικές ειδικότητες από 24μηνο.Αυτό φυσικά είναι κάτι που θα το κρίνει το δικαστήριο αμέσως μετά. Δε θα κάνουμε ότι θέλουμε σε αυτή τη χώρα!
Απο τη στιγμη που εγραψαν , εδωσαν φεκ και στους 200 με αποτελεσμα με το δικιο τους οι ανθρωποι να φωναζουν οτι θελουν διορισμο. το οτι εαν διορισθουν θα καθονται 50 υπεραριθμοι ξενογλωσσοι σε καθε νομο δε το λεει κανεις.............το οτι οι αναγκες σε φιλολογους ειναι τραγικες δεν το λεει κανεις..................να διορισθουν θέλουν οι άνθρωποικαι μετα θα κανουν ιστορια και λογοτεχνία στα σχολεια............... και μην ακουτε τι ειπε ο Υπουργος για την Ιστορια............ σταχτη στα ματια................. αλλα ας μη φωναζουμε, το υπουργειο εχει και την αλλη λύση τους διοριζει ολους οσους οφειλει και μετα αρχιζει την εφεδρεία δηλαδη απόλυση
Το πρόβλημα ξεκινάει από τότε που επιβλήθηκε η αγγλική γλώσσα σαν α ξένη γλώσσα στα σχολεία (δημοτικά -γυμνάσια -λὐκεια), ενώ οι υπόλοιπες γλώσσες παραμερίστηκαν και έπρεπε να κυνηγούν οι καθηγητές τους μαθητές για να δηλώσουν το μάθημά τους και να μη χάσουν την οργανική τους. Όταν εγώ ήμουν μαθήτρια, τα μισά σχολεία έκαναν αγγλικά και τα μισά γαλλικά. Το έχω ξαναπεί ότι δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό προσλήψεων, όταν αλλάζεις τα ωρολόγια προγράμματα κάθε 3-5 χρόνια. Το ίδιο έγινε με τους καθηγητές των τεχνικών σχολών, όπου έμειναν στον αέρα μέσα σε μια νύχτα το 2011, γιατί καταργήθηκε το μάθημα της τεχνολογίας. Φταίνε οι καθηγητές αυτοί αν είχαν προκηρύξει θέσεις στον ΑΣΕΠ για αυτές τις ειδικότητες το 2008;
Παράθεση από: why στις Αυγούστου 13, 2012, 12:35:18 pmΑπο τη στιγμη που εγραψαν , εδωσαν φεκ και στους 200 με αποτελεσμα με το δικιο τους οι ανθρωποι να φωναζουν οτι θελουν διορισμο. το οτι εαν διορισθουν θα καθονται 50 υπεραριθμοι ξενογλωσσοι σε καθε νομο δε το λεει κανεις.............το οτι οι αναγκες σε φιλολογους ειναι τραγικες δεν το λεει κανεις..................να διορισθουν θέλουν οι άνθρωποικαι μετα θα κανουν ιστορια και λογοτεχνία στα σχολεια............... και μην ακουτε τι ειπε ο Υπουργος για την Ιστορια............ σταχτη στα ματια................. αλλα ας μη φωναζουμε, το υπουργειο εχει και την αλλη λύση τους διοριζει ολους οσους οφειλει και μετα αρχιζει την εφεδρεία δηλαδη απόλυσηΝομίζω ότι αν δεις τα πράγματα από άλλη οπτικη γωνία θα καταλάβεις ότι δεν είναι έτσι όπως τα λες.Σου μιλάει κάποιος που δεν είναι ούτε φιλόλογος, ούτε ξενόγλωσσος. Άρα έχω αντικειμενική άποψη.Δηλαδή πιστεύεις ότι αν διορίζονταν οι 98 καθηγητές αγγλικών θα έκαναν ιστορία και λογοτεχνία;Γράφτηκε στο φόρουμ ότι φέτος πήρε 1500-2000 αναπληρωτές αγγλικούς (και άλλους τόσους νηπιαγωγούς).Αν δεν τους χρειάζεται γιατί τους προσέλαβε; Για να κάνουν φιλολογικά μαθήματα στα παιδιά;Όσοι έχουν ΦΕΚ μπορούν να διοριστούν χωρίς να θιγούν τα συμφέροντα των άλλων κλάδων.Αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση. Αυτήν ψάχνουμε τόσο καιρό...αλλά που.....