0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά, επειδή ειλικρινά το κεφάλι μου αδυνατεί αυτή τη στιγμή να διαχειριστεί την πληροφορία, μπορώ να ρωτήσω αν ο υπάρχων πίνακας του 24μήνου είναι απολύτως ... στεγανός ή υπάρχει περίπτωση τελευταία στιγμή να μπάσει νερά; Επίσης, να πω ότι είναι πραγματικά θλιβερό να μένουν απ΄ έξω για πολλοστή φορά διοριστέοι ΑΣΕΠ και ειδικά άτομα τόσο αξιόλογα όσο ορισμένοι συνάδελφοι, που τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά. Γιωτάκι μου, ειλικρινά, δεν έχω λόγια...
του χρονου οι διορισμοι δεν θα ειναι ουτε 100 και οι αναπληρωτες θα καταργηθουν (επιβεβαιωμενο απο ατομο στο υπουργειο). το εχει διαταξει η τροικα λενε. πως θα το πετυχουν αυτο; το ψαχνουν, εχοντας σιγουρη και την αυξηση του ωραριου. εμεις απο οτι καταλαβατε , σπιτια μας. δεν πρεπει να αντιδρασουμε;
@kairiΘα καταργηθούν οι αναπληρωτές; Και αυτοί του υπουργείου και σε άλλους φορείς, μητροπόλεις, βουλευτικά γραφεία κ.λ.π. κ.λ.π. θα μπουν σε τάξεις; Αυτός που στο είπε στο υπουργείο θα είναι του χρόνου εκεί;
@ΚαρχαρίαΑφού αυτούς που θέλουν να βάλουν βρίσκουν τρόπο να τους βάλουν γιατί να αλλάξουν τους πίνακες;
Παράθεση από: kmos στις Αυγούστου 20, 2012, 07:54:26 pm@kairiΘα καταργηθούν οι αναπληρωτές; Και αυτοί του υπουργείου και σε άλλους φορείς, μητροπόλεις, βουλευτικά γραφεία κ.λ.π. κ.λ.π. θα μπουν σε τάξεις; Αυτός που στο είπε στο υπουργείο θα είναι του χρόνου εκεί;Είναι προφανές ότι αυτός που το είπε είναι τρομοκρατημένος (στο υπουργείο). Στάζει πανικό. Είναι αρκετά διαδεδομένο στις μέρες μας.