0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
foibos81, γίνεται αυτό! Συνάδελφός μου που ήταν διοριστέος από το 2010, αρνήθηκε 2 φορές διορισμό (πέρυσι και πρόπερσι), γιατί όι περιοχές διορισμού ήταν πάρα πολύ μακριά από τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί του και προφανώς δε θα τα κατάφερνε και οικονομικά. Δε σημαίνει πως, αν αρνηθείς μία χρονιά, χάνεις το δικαίωμα την επόμενη.
Αυτό το 10% που είπα τηρήθηκε πέρυσι στο σύνολο των διορισμών, όχι ανά ειδικότητα.Αλλά φέτος στους μαθηματικούς αυτό που λένε ότι θα κάνουν είναι κραυγαλέο!
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 21, 2012, 04:12:59 pmfoibos81, γίνεται αυτό! Συνάδελφός μου που ήταν διοριστέος από το 2010, αρνήθηκε 2 φορές διορισμό (πέρυσι και πρόπερσι), γιατί όι περιοχές διορισμού ήταν πάρα πολύ μακριά από τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί του και προφανώς δε θα τα κατάφερνε και οικονομικά. Δε σημαίνει πως, αν αρνηθείς μία χρονιά, χάνεις το δικαίωμα την επόμενη.Αυτό ισχύει και για τους επιλαχόντες; Δηλαδή, αν συνεχιστεί η μεταβατική περίοδος, θα ξανακληθούν οι ίδιοι του χρόνου ή προχωράει η λίστα;
foibos81, συγνώμη αλλά δεν ισχύει αυτό που λες, ότι δεν κατηγορείς προσωπικά κανένα, γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει ονοματεπώνυμο, δεν είναι ανώνυμος, τα στοιχεία του είναι στο διαδίκτυο. Ελπίζω να σε κάλυψε η απάντηση του KERY12 και να είσαι πιο προσεκτικός στο μέλλον...Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου, την οργή και την απογοήτευσή σου (πες το όπως θέλεις, ομοιοπαθούσα γαρ!) για τους ελάχιστους διορισμούς αλλά το να κατηγορούμε κάποιους που διορίζονται ως
Παράθεση από: marooned στις Αυγούστου 21, 2012, 04:39:45 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 21, 2012, 04:12:59 pmfoibos81, γίνεται αυτό! Συνάδελφός μου που ήταν διοριστέος από το 2010, αρνήθηκε 2 φορές διορισμό (πέρυσι και πρόπερσι), γιατί όι περιοχές διορισμού ήταν πάρα πολύ μακριά από τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί του και προφανώς δε θα τα κατάφερνε και οικονομικά. Δε σημαίνει πως, αν αρνηθείς μία χρονιά, χάνεις το δικαίωμα την επόμενη.Αυτό ισχύει και για τους επιλαχόντες; Δηλαδή, αν συνεχιστεί η μεταβατική περίοδος, θα ξανακληθούν οι ίδιοι του χρόνου ή προχωράει η λίστα; Καλουνται εκ νεου.
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 21, 2012, 04:05:04 pmfoibos81, συγνώμη αλλά δεν ισχύει αυτό που λες, ότι δεν κατηγορείς προσωπικά κανένα, γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει ονοματεπώνυμο, δεν είναι ανώνυμος, τα στοιχεία του είναι στο διαδίκτυο. Ελπίζω να σε κάλυψε η απάντηση του KERY12 και να είσαι πιο προσεκτικός στο μέλλον...Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου, την οργή και την απογοήτευσή σου (πες το όπως θέλεις, ομοιοπαθούσα γαρ!) για τους ελάχιστους διορισμούς αλλά το να κατηγορούμε κάποιους που διορίζονται ως
Πες τα ρε Foibos!Ωρα ειναι να μας βαλουν να ζητησουμε και συγνωμη γιατι καποιοι διοριστηκαν βυσματικα.Ολοι το ξερουν αλλα δεν πρεπει να θιγουμε ατομα και καταστασεις.Αν δεν ειναι αυτο υποκρισια τοτε τι ειναι;Αυτη η δειλια,ο καθωσπρεπισμος,το βολεμα ,διευκολυνουν τους πολιτικους μας να μας κανουν τοσα και αλλα τοσα.Προσωπικα σε ολα τα site που ασχολουνται με την εκπαιδευση εγραψα για την γελοια διατυπωση του υπουργ.''οι διορισμοι εγιναν συμφωνα με τις αναγκες''.Για να δουμε ,αφου μπορεσαν και καλυψαν τις αναγκες λογικα δεν αναμενεται και μεγαλος αριθμος αναπληρωτων.Σε καποιες ειδικοτητες που δεν υπηρχαν αναγκες και δεν προσελαβαν μονιμους ,λογικα σκεπτομενη ,δεν θα χρειαστουν καθολου αναπληρωτες.Ο Σεπτεμβρης ερχεται και ολα θα ξεκαθαρισουν.
Μα καλά συγνώμη και αν εγώ αρνούμαι συνέχεια να πάω, αντί να καλέσει επιτυχόντες ΑΣΕΠ ή από ενιαίο πίνακα, θα με καλεί συνέχεια κάθε χρονιά και ας μη γουστάρω μια το διορισμό ;; Πραγματικά πιο ηλίθιο τρόπο δεν έχω ξαναδεί, έτσι μπορεί να μην τελειώσει ποτέ η μεταβατική. Έχουν μείνει π.χ. 2 αδιόριστoι ΑΣΕΠΙΤΕΣ, τους καλούν την μια χρονιά δεν γουστάρουν, τους καλύν τη δεύτερη δεν γουστάρουν, τους καλούν την πέμπτη δεν γουστάρουν, έτσι περνάνε 5 χρονάκια και λένε και καλά καλούσαμε, καλούσαμε αλλά αυτοί δεν γούσταραν και επειδή ακόμα δεν εξαντλήθηκαν οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ και καλά μιας και οι δυο αρνούνται κάθε χρονιά να διοριστούν, έτσι δεν μπορώ να κάνω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΛΑΔΟ. Έχει κάτι λάθος το σκεπτικό μου;; Eίναι δυνατόν να ισχύει αυτό;; Εγώ ξέρω σε άλλες προκηρύξεις ΑΣΕΠ παλιά που δεν αφορούσαν εκπαιδευτικούς, άπαξ και αρνούνταν κάποιος διορισμό, ούτε τον ξανακαλούσαν
Παράθεση από: Damien στις Αυγούστου 21, 2012, 05:04:35 pmΠαράθεση από: marooned στις Αυγούστου 21, 2012, 04:39:45 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 21, 2012, 04:12:59 pmfoibos81, γίνεται αυτό! Συνάδελφός μου που ήταν διοριστέος από το 2010, αρνήθηκε 2 φορές διορισμό (πέρυσι και πρόπερσι), γιατί όι περιοχές διορισμού ήταν πάρα πολύ μακριά από τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί του και προφανώς δε θα τα κατάφερνε και οικονομικά. Δε σημαίνει πως, αν αρνηθείς μία χρονιά, χάνεις το δικαίωμα την επόμενη.Αυτό ισχύει και για τους επιλαχόντες; Δηλαδή, αν συνεχιστεί η μεταβατική περίοδος, θα ξανακληθούν οι ίδιοι του χρόνου ή προχωράει η λίστα; Καλουνται εκ νεου.Μα καλά συγνώμη και αν εγώ αρνούμαι συνέχεια να πάω, αντί να καλέσει επιτυχόντες ΑΣΕΠ ή από ενιαίο πίνακα, θα με καλεί συνέχεια κάθε χρονιά και ας μη γουστάρω μια το διορισμό ;; Πραγματικά πιο ηλίθιο τρόπο δεν έχω ξαναδεί, έτσι μπορεί να μην τελειώσει ποτέ η μεταβατική. Έχουν μείνει π.χ. 2 αδιόριστoι ΑΣΕΠΙΤΕΣ, τους καλούν την μια χρονιά δεν γουστάρουν, τους καλύν τη δεύτερη δεν γουστάρουν, τους καλούν την πέμπτη δεν γουστάρουν, έτσι περνάνε 5 χρονάκια και λένε και καλά καλούσαμε, καλούσαμε αλλά αυτοί δεν γούσταραν και επειδή ακόμα δεν εξαντλήθηκαν οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ και καλά μιας και οι δυο αρνούνται κάθε χρονιά να διοριστούν, έτσι δεν μπορώ να κάνω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΛΑΔΟ. Έχει κάτι λάθος το σκεπτικό μου;; Eίναι δυνατόν να ισχύει αυτό;; Εγώ ξέρω σε άλλες προκηρύξεις ΑΣΕΠ παλιά που δεν αφορούσαν εκπαιδευτικούς, άπαξ και αρνούνταν κάποιος διορισμό, ούτε τον ξανακαλούσαν