0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουσιαστικά πρόκειται για "επιλαχόντες-διοριστέους", κάτι που εφαρμοζόταν κάθε φορά για να καλυφθούν ακριβώς όλες οι θέσεις που είχαν προκυρηχθεί για το "60" % από ΑΣΕΠ. Απορώ γιατί μπερδεύτηκαν κάποιοι
Οι νεοδιόριστοι δεν καλύπτουν λειτουργικά κενά; Εξάλλου με τόσους λίγους διορισμούς θα υπάρχουν παντού ελλείψεις
Ερώτηση: Αν ένας 24μηνίτης αρνηθεί τον διορισμό, καλείται ο αμέσως επόμενος;
Έχω δύο βασικές απορίες:Η εγκύκλιος διορισμών αναφέρει ότι: φέτος εξαντλούνται και οι τελευταίοι διοριστέοι του ΑΣΕΠ που έμειναν από το 2008 σε αυτούς τους κλάδους που αναφέρεται η εγκύκλιος ότι διορίζονται. Άρα αυτό σημαίνει ότι αν θέλει άλλη χρονιά να διορίσει, θα πρέπει να κάνει ΑΣΕΠ για αυτούς τους κλάδους;
Συγγνώμη loukritia, βγάζεις είδηση ισοδύναμη με βόμβα μεγατόνων.....δλδ δε θα απορροφήσει το υπόλοιπο 24μηνο, αλλά θα πάει σε ΑΣΕΠ;Μα να λείπει και ο κυριούλης τέτοια κρίσιμη στιγμή.....
Στη δική μου περίπτωση δε νομίζω ότι επενέβη κανένας νομικός σύμβουλος του υπουργείου , απλά έτσι ερμήνευσαν οι...(αν)αρμόδιοι του τμήματος διορισμού το νόμο: αυθαίρετα και παράτυπα.
2. Ναι,θα γίνουν σίγουρα συμπληρωματικοι διορισμοί,για να μη χαθούν και οι πιστώσεις,αλλά και για να συμπληρωθεί ο αριθμός που πρέπει με ΦΕΚ