0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anixia στις Αυγούστου 28, 2012, 09:49:32 amΟ Αρβανιτοπουλος ειναι διαδοχος που και αυτος ακολουθει την τεχνοκρατικη γραμμη ''εξορθολογηση δυναμικου''.Οσο για το δευτερο που γραφεις μαλλον εχεις δικιο,ετσι υποψιαζομαι και εγω(evkan 2).Να λοιπον γιατι δεν θα γινει Ασεπ για νεους υποψηφιους προς μονιμοτητα,εχουμε μονιμους κατα το υποργειο παρα πολλους σε συνδυασμο με την αυξηση ωραριου απο του χρονου!Πλέον, έχει μετονομαστεί σε....ΑνώτατοΣυμβούλιοΕκδίωξηςΠροσωπικού
Ο Αρβανιτοπουλος ειναι διαδοχος που και αυτος ακολουθει την τεχνοκρατικη γραμμη ''εξορθολογηση δυναμικου''.Οσο για το δευτερο που γραφεις μαλλον εχεις δικιο,ετσι υποψιαζομαι και εγω(evkan 2).Να λοιπον γιατι δεν θα γινει Ασεπ για νεους υποψηφιους προς μονιμοτητα,εχουμε μονιμους κατα το υποργειο παρα πολλους σε συνδυασμο με την αυξηση ωραριου απο του χρονου!
evkan2 είσαι πολύ καλός υποστηρικτής του συστήματος ή μου φαίνεται;Θα γίνουν ίσως αυτά που λες μόνο εάν δεν χρεωκοπήσουμε, εάν δεν αλλάξουν γραμμή οι Γερμανοί, εάν δεν υπάρχει θέμα στη Μέση Ανατολή, εάν δεν γίνουν κινητοποιήσεις με επακόλουθο τη ρήξη στους κόλπους της κυβέρνησης......
μπααααα, τον πειράζω, δε με ενδιαφέρει να επιβεβαιωθώ....εξάλλου το τελευταίο ράδιο αρβύλα από υπαλλήλους του υπουργείου κάνει λόγω για πίνακες επιτυχόντων ΑΣΕΠ από τους οποίους θα διορίζονται οι καθηγητές σε περίπτωση που δε γίνει ΑΣΕΠ.....αλλά ο κυριουλης μου δε φαίνεται πουθενά για να διασταυρώσω την πληροφορία....
http://www.enikos.gr/politics/73538,Molis_225_diorismoi_ekpaideytikwn_.htmlΠαραδέχτηκε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη ΝΕΤ, ότι ενδέχεται να υπάρξουν κενά και ελλείψεις τις πρώτες μέρες στα σχολεία, διότι οι διορισμοί εκαπιδευτικών φέτος είναι μόλις 225. Τόνισε δε, ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 156.000 μόνιμοι καθηγητές στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και 15.000 αναπληρωτές.κύριε Υπουργέ, αυτή τη στιγμή ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 27, 2012, 06:04:02 pmΠαράθεση από: LIAV στις Αυγούστου 27, 2012, 06:01:36 pmΜπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον "κλειδωμένο" πίνακα διορισμών εξακολουθούν να μπαίνουν ονόματα εκπαιδευτικών και μάλιστα με τεράστιες προυπηρεσίες; Με τη σημερινή νέα ανανέωση του πίνακα μαλιστα!!!Από τα ιδιωτικά το πιθανότερο....Η σημερινή νέα είσοδος δεν είναι από τα ιδιωτικά.Πολύ ύποπτο το γεγονός ότι πλασαρίστηκε τόσο ψηλά, μια μέρα πριν την ανακοίνωση των διορισμών Π.Ε.Αν με αφορούσε άμεσα, αν έχανα το διορισμό μου, λόγω αυτής της εισόδου θα το έψαχνα ενδελεχώς.
Παράθεση από: LIAV στις Αυγούστου 27, 2012, 06:01:36 pmΜπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον "κλειδωμένο" πίνακα διορισμών εξακολουθούν να μπαίνουν ονόματα εκπαιδευτικών και μάλιστα με τεράστιες προυπηρεσίες; Με τη σημερινή νέα ανανέωση του πίνακα μαλιστα!!!Από τα ιδιωτικά το πιθανότερο....
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον "κλειδωμένο" πίνακα διορισμών εξακολουθούν να μπαίνουν ονόματα εκπαιδευτικών και μάλιστα με τεράστιες προυπηρεσίες; Με τη σημερινή νέα ανανέωση του πίνακα μαλιστα!!!
Ο Υπουργος πριν απο λιγο στη ΝΕΤ:Του χρονου τετοιο καιρο δεν θα μιλαμε για κενα ,εννοειται με την αυξηση ωραριου και την εξορθολογηση εκπαιδευτικου δυναμικου!Οσο για την αξιολογηση ερχεται ,με αντικειμενικο και αδιαβλητο τροπο...μηπως εννοει ο ποιητης εξετασεις τυπου ΑΣΕΠ; Αρα ασεπ θα γινει αλλα....για αυτους που ηδη εργαζονται στην εκπαιδευση ;Λεω εγω τωρα.....