0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: redarmy στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 09:27:06 amμιλησε κανεις με καμια δδε η με το υπουργειο?Από Διευθυνση Δβθμιας είπανε ότι αν τους στείλουν αναπληρωτές πριν την εμφάνιση νεοδιόριστων θα τοποθετήσουν στα κενά κανονικά τους αναπληρωτές!!! Επίσης από το υπουργείο είπαν ότι περιμένουν ακόμα (?), δεν ξέρουν κάτι καινούριο να πουν και ότι είναι ενήμεροι για το πρόβλημα που δημιουργείται από τις τοποθετήσεις νεοδιόριστων - αναπληρωτών..... (πως θα το λύσουν δε γνωρίζω!!!). Είπαν ότι δεν είναι βέβαιο ότι θα συμπέσουν οι περιοχές διορισμού με τις περιοχές που θα καλέσουν αναπληρωτές (όπως έγινε στην αβθμια) αλλά εγώ πολύ αμφιβάλλω ότι θα το φροντίσουν!!! Πάρτε κι άλλοι τηλέφωνο στο υπουργείο (τμήμα Διορισμών) μήπως και βγάλουμε καμία άκρη!
μιλησε κανεις με καμια δδε η με το υπουργειο?
Πάντως τα ΠΕΚ στο 3ο ΠΕΚ Αθηνών αρχίζουν αύριο!Άντε τώρα βρες άκρη!
Παράθεση από: turtle στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 09:05:37 amΠάντως τα ΠΕΚ στο 3ο ΠΕΚ Αθηνών αρχίζουν αύριο!Άντε τώρα βρες άκρη!Να σου πω εγώ καλύτερο. Τα Πεκ Λέσβου έχουν ήδη ξεκινήσει από τη Δευτέρα!
Καλημέρα σε όλους!!!!! Είμαι και εγώ στους πολύπαθους νεοδιοριζόμενους στη Χίο! Μόλις μίλησα με τα ΠΕΚ Μυτιλήνης - που έχουν ήδη ξεκινήσει από Δευτέρα! - και εφόσον έχω χάσει πάνω από το μισό πρόγραμμα μου είπαν ότι μπορώ να τα παρακολουθήσω και του χρόνου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα? Επίσης: αν δεν παρακολουθήσω την Α΄ φάση, μπορώ να παρακολουθήσω τη
Και μένα μου είπαν ότι μπορώ να τα παρακολουθήσω στον τόπο μου. Αλλά, τα ΠΕΚ Λαμίας είναι μακριά και πήρα και εγώ στο 3ο ΠΕΚ στο Περιστέρι και μου είπαν να κάνω μια αίτηση και ότι ξεκινάνε αύριο στις 8.30. Πήρα και στο 2ο ΠΕΚ και μου είπαν ότι κάνουν προσπάθεια να αποφύγουν να ξεκινήσουν αύριο, αλλά να αρχίσουν από Δευτέρα. Αλλά τι γίνεται, όπως λες, με τις μετακινήσεις για να παρουσιαστούμε!
Παράθεση από: karxarias29 στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 10:08:25 amΚαι μένα μου είπαν ότι μπορώ να τα παρακολουθήσω στον τόπο μου. Αλλά, τα ΠΕΚ Λαμίας είναι μακριά και πήρα και εγώ στο 3ο ΠΕΚ στο Περιστέρι και μου είπαν να κάνω μια αίτηση και ότι ξεκινάνε αύριο στις 8.30. Πήρα και στο 2ο ΠΕΚ και μου είπαν ότι κάνουν προσπάθεια να αποφύγουν να ξεκινήσουν αύριο, αλλά να αρχίσουν από Δευτέρα. Αλλά τι γίνεται, όπως λες, με τις μετακινήσεις για να παρουσιαστούμε! Karχaria σου είπαν ότι θα σε δεχθούν στο 2ο ΠΕΚ? Γιατί εμένα μου είπαν ότι έχει κλείσει το τμήμα εδώ και μια εβδομάδα
Παράθεση από: Ναστια στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 10:32:46 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 10:08:25 amΚαι μένα μου είπαν ότι μπορώ να τα παρακολουθήσω στον τόπο μου. Αλλά, τα ΠΕΚ Λαμίας είναι μακριά και πήρα και εγώ στο 3ο ΠΕΚ στο Περιστέρι και μου είπαν να κάνω μια αίτηση και ότι ξεκινάνε αύριο στις 8.30. Πήρα και στο 2ο ΠΕΚ και μου είπαν ότι κάνουν προσπάθεια να αποφύγουν να ξεκινήσουν αύριο, αλλά να αρχίσουν από Δευτέρα. Αλλά τι γίνεται, όπως λες, με τις μετακινήσεις για να παρουσιαστούμε! Karχaria σου είπαν ότι θα σε δεχθούν στο 2ο ΠΕΚ? Γιατί εμένα μου είπαν ότι έχει κλείσει το τμήμα εδώ και μια εβδομάδαΚι εμένα ακριβώς το ίδιο μου είπαν.