0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μητέρα του παιδιού μου είχε πει στο φλου ότι αν πληρωνόμαστε από του χρόνου, θα τα ξαναπούμε. Δεν ήξερε κι αυτή αν το παιδί θα συνεχίσει, δεν το είχαν κουβεντιάσει. Δεν με έχει πάρει ακόμα, ίσως την πάρω εγώ μέχρι τέλος της βδομάδας να τη ρωτήσω αν θέλει να κρατήσω ωρες, κι εγώ θέλω επιτέλους να βρω έναν ρυθμό, να ρυθμίσω το πρόγραμμά μου, να βρω να κάνω και τίποτα άλλο, να ξέρω τι έσοδα θα έχω.. αμάν! όλοι την πάρτη τους κοιτάνε.. και το τραγικότερο είναι να έχεις συνεννοηθεί κάποιες ώρες με το παιδί και την οικογένεια και μετά από λίγο καιρό να σου λένε ότι δεν βγαίνουν, να κόψουμε τις ώρες.. απόλυτα κατανοητό αυτή την εποχή, αλλά κι εγώ στηρίζομαι οικονομικά σε αυτή την δουλειά και έχω υπολογισει αυτές τις ώρες.. πέρσι που το έπαθα αυτό, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό.. γιατί η μείωση δεν ήταν μικρή..
Να περιμένεις να πανικοβληθούμε παρέα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.Θέλω να ελπίζω ότι περιμένουν να ανοίξουν και τα σχολεία και έπειτα να πάρουν τηλέφωνο.Κοιτάζω το κινητό όλη την ώρα λες και είμαι 15 και περιμένω κλήση από boyfriend
έτσι κι εγώ.. το τηλέφωνο έχει γίνει προέκταση του χεριού μου... βαρέθηκα.. αν και ποτέ δεν χτύπαγε τρελά εμένα, δεν είχα πολλές προτάσεις, μιας κι οπως είπαμε, δεν με έχει προτείνει γονιός παιδιού σε άλλον, αλλά πραγματικά είμαι στο τσακ και κρατιέμαι να μην πάρω την περσινή μου που πέρασε για να δω αν θα συνεχίσει, λέω να περιμενω λιγες μέρες μπας και πάρει η μάνα μόνη της, να μην τους πιέσω.. νομίζω περιμένουν τις εξελίξεις, αλλά ποιες εξελίξεις; αφού θα περάσουν τα μέτρα του σεπτεμβρίου, τι να λεμε τώρα... δεν μου το έχουν κάνει ακόμα αυτό με το κινητό, αλλά είναι αγενές, έχεις δίκιο αντιγόνη..