0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!!! εν τω μεταξύ, δεν θα την πιστεψετε την γκαντεμιά μου! Δεν κρατήθηκα χθες και πήρα τηλέφωνο στους γονείς που λέγαμε για το παιδάκι που πέρασε το πτυχίο, να δω αν θα συνεχίσει κτλ, αυτά που λέγαμε χθες.. και δεν απαντάει!!! το κινητό της μαμάς...
Παράθεση από: planety στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 08:36:19 amΚαλημέρα!!! εν τω μεταξύ, δεν θα την πιστεψετε την γκαντεμιά μου! Δεν κρατήθηκα χθες και πήρα τηλέφωνο στους γονείς που λέγαμε για το παιδάκι που πέρασε το πτυχίο, να δω αν θα συνεχίσει κτλ, αυτά που λέγαμε χθες.. και δεν απαντάει!!! το κινητό της μαμάς... Είδες planety; Άδικα δίσταζες να τηλεφωνήσεις τελικά. Μακάρι το παιδί να μην τα αφήσει τα Αγγλικά γιατί είναι ωραία γλώσσα και σημαντικό προσόν, και να συνεχίσετε μαζί το μάθημα. Λέτε να πάρω κι εγώ κανένα τηλ τους περσινούς που είχαν πει ότι θα συνέχιζαν μαζί μου φέτος; Αισθάνομαι κι εγώ αμήχανα και φοβάμαι ότι θα τους δώσει αρνητική εντύπωση.. ότι και καλά τους παρακαλάω..
Αυριο λεω να βαλω μερικα χαρτακια με ανακοινωσεις. Ας ελπισουμε ν αρχισει να χτυπαει το τηλεφωνο γιατι τα τινα ειναι 2. Ειτε παει πολυ πισω η χρονια λογω αβεβαιοτητας και λογω δυσκολης οικονομικης καταστασης οι γονεις επιλεγουν να το καθυστερησουν οσο μπορουν ειτε δεν υπαρχει γενικα ζητηση και θεωρειται πια το ιδιαιτερο και κατ επεκταση η μορφωση ενα ειδος πολυτελειας.
Παράθεση από: bestar στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 03:47:49 amΑυριο λεω να βαλω μερικα χαρτακια με ανακοινωσεις. Ας ελπισουμε ν αρχισει να χτυπαει το τηλεφωνο γιατι τα τινα ειναι 2. Ειτε παει πολυ πισω η χρονια λογω αβεβαιοτητας και λογω δυσκολης οικονομικης καταστασης οι γονεις επιλεγουν να το καθυστερησουν οσο μπορουν ειτε δεν υπαρχει γενικα ζητηση και θεωρειται πια το ιδιαιτερο και κατ επεκταση η μορφωση ενα ειδος πολυτελειας.Πιστευω οτι και τα δυο που περιεγραψες συμβαινουν. Παντα ο Σεπτεμβρης ηταν δυσκολος μηνας για τους γονεις με πολλα εξοδα. Ποσο μαλλον τωρα που εχουν μειωθει δραματικα τα εσοδα.
Ξερω ανθρωπους Αντιγονη που εχοντας βεβαια δουλεψει σκληρα ειχαν βγαλει στις χρυσες εποχες παρα πολλα χρηματα και διηγαν βιο σχεδον πολυτελη.Και μιλαω και για φροντιστηριουχους και ιδιαιτεραδες.Και τωρα τους βλεπεις στα μαυρα τους τα χαλια.