0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, τα πράγματα σίγουρα δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλά και σίγουρα το ιδιαίτερο θα αρχίσει σιγά σιγά να θεωρείται είδος πολυτελείας. Άκουγα στην τηλεόραση για φροντιστήρια που έχουν ρίξει τα ετήσια δίδακτρα μέχρι και 500 ευρώ και για γονείς που δήλωναν ρητά ότι δεν θα μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους. Κι εγώ αναπολώ κάτι 15άρια την ώρα για a senior,,, και διηγώντας τα να κλαίς...Τώρα 8-10 ευρώ την ώρα κι ΑΝ βρεις.
Παράθεση από: morgan στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 04:27:38 pmΣυνάδελφοι, τα πράγματα σίγουρα δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλά και σίγουρα το ιδιαίτερο θα αρχίσει σιγά σιγά να θεωρείται είδος πολυτελείας. Άκουγα στην τηλεόραση για φροντιστήρια που έχουν ρίξει τα ετήσια δίδακτρα μέχρι και 500 ευρώ και για γονείς που δήλωναν ρητά ότι δεν θα μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους. Κι εγώ αναπολώ κάτι 15άρια την ώρα για a senior,,, και διηγώντας τα να κλαίς...Τώρα 8-10 ευρώ την ώρα κι ΑΝ βρεις.Μα και κάτω από το σπίτι σου να μένει ο μαθητής και να μην ξοδεύεις για τα μεταφορικά, και πάλι δε συμφέρει με κάτω από 10 ευρώ την ώρα.
Παράθεση από: antigoni118 στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 05:05:09 pmΠαράθεση από: morgan στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 04:27:38 pmΣυνάδελφοι, τα πράγματα σίγουρα δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλά και σίγουρα το ιδιαίτερο θα αρχίσει σιγά σιγά να θεωρείται είδος πολυτελείας. Άκουγα στην τηλεόραση για φροντιστήρια που έχουν ρίξει τα ετήσια δίδακτρα μέχρι και 500 ευρώ και για γονείς που δήλωναν ρητά ότι δεν θα μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους. Κι εγώ αναπολώ κάτι 15άρια την ώρα για a senior,,, και διηγώντας τα να κλαίς...Τώρα 8-10 ευρώ την ώρα κι ΑΝ βρεις.Μα και κάτω από το σπίτι σου να μένει ο μαθητής και να μην ξοδεύεις για τα μεταφορικά, και πάλι δε συμφέρει με κάτω από 10 ευρώ την ώρα.