*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές και Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών  (Αναγνώστηκε 12474 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Αναπληρωτές και Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών
« στις: Ιουνίου 05, 2012, 10:42:19 am »
Με κάλεσαν ως τακτικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές. Λέει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να δηλώσουν κώλυμα βάσει του άρθρου 59 του ΠΔ 26/2012. Έψαξα στο google και βρήκα ότι οι εκπαιδευτικού του δημοσίου δεν μπορούν να είναι στην επιτροπή. Οι αναπληρωτές, όμως; Ξέρει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Αναπληρωτές και Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:57:43 »

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 05, 2012, 10:49:55 am »
Οταν λεει δημοσιοι υπαλληλοι εννοει τους μονιμους. Οι αναπληρωτες και οι ωρομισθιοι δεν ειναι μονιμοι δημοσιοι υπαλληλοι.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 05, 2012, 10:51:24 am »
Το ξέρω. Απλά λέω μήπως επειδή πληρωνόμαστε από το δημόσιο έχει κάποια σχέση.

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 05, 2012, 10:58:12 am »
 Παλιοτερα που δουλευα σε δημοσια υπηρεσια με συμβαση εργασιας ορισμενου χρονου , ασχετη με εκπαιδευση, μου ειχαν πει οτι υποχρεουμουν να παω γιατι δεν ειμουν μονιμη. Επαιρνα ομως τη Δευτερα αδεια προσκομιζοντας τη βεβαιωση οτι ειμουν στην εφορευτικη επιτροπη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:57:43 »

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 05, 2012, 11:04:14 am »
Ευχαριστώ για την απάντηση. Η Διεύθυνση δεν ξέρει να μου απαντήσει και περιμένω απάντηση από το Υπουργείο Παιδείας.

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 05, 2012, 11:07:07 am »
 Σωστα . Αυτο αναφερεται στους μονιμους δημοσιους υπαλληλους. Παρ'ολα αυτα περιμενε και την απαντηση απο το Υπουργειο.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 05, 2012, 11:51:02 am »
Έκλεισα 1 ώρα στο τηλέφωνο και το συμπέρασμα είναι ότι κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη! Πήρα στη Διεύθυνση και στο Υπουργείο Παιδείας και δεν ήξεραν. Αλλά η πλάκα ήταν μετά που έγινα μπαλάκι ανάμεσα στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Μεταρρύθμισης που μου έλεγε ο ένας να πάρω τον άλλο και να του πω "τούτο" κι "εκείνο". Δεν ήξεραν αν οι υπάλληλοι δημοσίου ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εμπίπτουμε σε αυτό το άρθρο. 100 τηλέφωνα και αποτέλεσμα κανένα. Ο ένας λέει είναι αρμοδιότητα του άλλου. Anyway, πήρα και στο Πρωτοδικείο (ούτε αυτοί ξέρουν, φυσικά), απλά μου είπαν να πάρω χαρτί από τη Διεύθυνση για το κώλυμα και τη μέρα των εκλογών να το πάω στον υπέυθυνο του εκλογικού τμήματος και να μου πει αν τελικά ισχύει. :P

Πάντως, αν κάποιος αναπληρωτής κλήθηκε παλιότερα, ας μου πει τι έγινε.

Αποσυνδεδεμένος Κυκλάμινο

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 05, 2012, 12:47:25 pm »
Είχα ακούσει κι εγώ αυτό που λες για τους δημόσιους υπαλλήλους (είμαι μόνιμος) και πήγα στο Πρωτοδικείο για απαλλαγή, όταν με διόρισαν τακτικό μέλος εφορ. επιτροπής στις περασμένες εκλογές του Μαΐου. Τελικά, δεν με απάλλαξαν και απλώς παρουσιάστηκα στο εκλ. τμήμα το απόγευμα για να ψηφίσω έχοντας μαζί μου ένα χαρτί από γιατρό...

Αποσυνδεδεμένος marooned

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 05, 2012, 05:00:21 pm »
Έκλεισα 1 ώρα στο τηλέφωνο και το συμπέρασμα είναι ότι κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη! Πήρα στη Διεύθυνση και στο Υπουργείο Παιδείας και δεν ήξεραν. Αλλά η πλάκα ήταν μετά που έγινα μπαλάκι ανάμεσα στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Μεταρρύθμισης που μου έλεγε ο ένας να πάρω τον άλλο και να του πω "τούτο" κι "εκείνο". Δεν ήξεραν αν οι υπάλληλοι δημοσίου ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εμπίπτουμε σε αυτό το άρθρο. 100 τηλέφωνα και αποτέλεσμα κανένα. Ο ένας λέει είναι αρμοδιότητα του άλλου. Anyway, πήρα και στο Πρωτοδικείο (ούτε αυτοί ξέρουν, φυσικά), απλά μου είπαν να πάρω χαρτί από τη Διεύθυνση για το κώλυμα και τη μέρα των εκλογών να το πάω στον υπέυθυνο του εκλογικού τμήματος και να μου πει αν τελικά ισχύει. :P

Πάντως, αν κάποιος αναπληρωτής κλήθηκε παλιότερα, ας μου πει τι έγινε.

Κλήθηκα στις εκλογές του προηγούμενου μήνα, χρειάστηκε απλώς να επιδείξω βεβαίωση υπογεγραμμένη από το δ/ντη μου ότι υπηρετώ στο σχολείο και απαλλάχθηκα. Μάλιστα, δεν παρουσιάστηκα καν το πρωί πριν τις εκλογές στο εκλογικό κέντρο, πήγα να ψηφίσω και με ρώτησαν.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 05, 2012, 05:22:00 pm »
Κλήθηκα στις εκλογές του προηγούμενου μήνα, χρειάστηκε απλώς να επιδείξω βεβαίωση υπογεγραμμένη από το δ/ντη μου ότι υπηρετώ στο σχολείο και απαλλάχθηκα. Μάλιστα, δεν παρουσιάστηκα καν το πρωί πριν τις εκλογές στο εκλογικό κέντρο, πήγα να ψηφίσω και με ρώτησαν.
Να'σαι καλά. Σ'ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Κυκλάμινο

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 05, 2012, 08:58:45 pm »
Πού πήγες και σε απάλλαξαν; Κι εγώ με την ίδια βεβαίωση πήγα στο Πρωτοδικείο Αθηνών (δικαστήρια πρώην Σχ. Ευελπίδων) και δεν μου έδωσαν απαλλαγή. >:(

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 05, 2012, 10:09:12 pm »
 Ειναι μαλλον στην διακριτικη ευχερεια του δικαστικου αντιπροσωπου. Παντως ενα να ξερετε που ειναι 100% σιγουρο. Αν την ημερα των εκλογων που πατε να ψηφισετε  δεν εχει πολλους στην εφορευτικη επιτροπη ή τουλαχιστον οσους θεωρει οτι χρειαζεται ο Δικαστικος αντιπροσωπος ,εχει το δικαιωμα να κρατησει οποιον παει να ψηφισει.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2012, 10:18:55 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 05, 2012, 10:32:17 pm »
Ειναι μαλλον στην διακριτικη ευχερεια του δικαστικου αντιπροσωπου. Παντως ενα να ξερετε που ειναι 100% σιγουρο. Αν την ημερα των εκλογων που πατε να ψηφισετε  δεν εχει πολλους στην εφορευτικη επιτροπη ή τουλαχιστον οσους θεωρει οτι χρειαζεται ο Δικαστικος αντιπροσωπος ,εχει το δικαιωμα να κρατησει οποιον παει να ψηφισει.

Γι' αυτό δεν είναι και τόσο καλό να πηγαίνεις πρωί πρωί.....

Κατά το μεσημέρι, πιθανότατα έχουν βρεθεί άτομα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος Ioli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 05, 2012, 10:34:18 pm »
Στις εκλογές του Μαΐου με είχαν καλέσει και μένα.Παρά το γεγονός ότι πήρα τη σχετική βεβαίωση από το διευθυντή μου δεν κατόρθωσα να απαλλαγώ.Με κράτησε από το πρωί μέχρι τις 3:30 και μου είπε ότι αν με χρειαζόταν θα με καλούσε και στην καταμέτρηση.Ευτυχώς δε με χρειάστηκε.Είναι πάντως αρκετές οι ώρες και έχει πολύ δουλειά.Δεν το πίστευα αλλά ήρθε πολύς κόσμος να ψηφίσει.
La vita e bella

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144