0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλά η μία επιλογή για δουλειά που έχουν αρκεί, εγώ το μετάνιωσα που σταμάτησα στο 2ο εξάμηνο και δε συνέχισα.Όσους γνωστούς έχω λογοθεραπευτές εκτός του ότι δε μένουν ποτέ από δουλειά, βγάζουν και πολύ καλά χρήματα..
Ναι στα Γιάννενα.Σταμάτησα γιατί είχε συνεχείς υποχρεωτικές παρακολουθήσεις και εργαστήρια και έκανα ταυτόχρονα το μεταπτυχιακό. Αν έχανες ένα μάθημα δε μπορούσες να πάρεις το επόμενο γιατί ήταν αλυσίδες οπότε θα πρεπε να μείνω καμιά 10χρόνια ακόμα εκεί..(Όχι ότι θα με χαλούσε)Κι έτσι πάπαλα.
Παράθεση από: tttzzz στις Αυγούστου 06, 2010, 12:03:11 pmΝαι στα Γιάννενα.Σταμάτησα γιατί είχε συνεχείς υποχρεωτικές παρακολουθήσεις και εργαστήρια και έκανα ταυτόχρονα το μεταπτυχιακό. Αν έχανες ένα μάθημα δε μπορούσες να πάρεις το επόμενο γιατί ήταν αλυσίδες οπότε θα πρεπε να μείνω καμιά 10χρόνια ακόμα εκεί..(Όχι ότι θα με χαλούσε)Κι έτσι πάπαλα.φυσικά και δεν θα σε χαλούσε!μάθε τέχνη...κι άστηνε..και τώρα που θα πεινάσουμε...πιάστηνε! άρα είχες δώσει κατατακτήριες!δύσκολα ε; παίρνουν πολλούς;η συγκάτοικός μου τέλειωσε λογοθεραπεία εδώ το 2004και ξέρω και μια κοπέλα την οποία μπορεί να τη ξέρεις κιόλαςέκανε το μεταπτυχιακό λογοθεραπείας εδώ αφού βέβαια τέλειωσε λογοθεραπείαεντάξει,πιστεύω πως κανένα πτυχίο δε χάνεται!
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 06, 2010, 12:08:46 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Αυγούστου 06, 2010, 12:03:11 pmΝαι στα Γιάννενα.Σταμάτησα γιατί είχε συνεχείς υποχρεωτικές παρακολουθήσεις και εργαστήρια και έκανα ταυτόχρονα το μεταπτυχιακό. Αν έχανες ένα μάθημα δε μπορούσες να πάρεις το επόμενο γιατί ήταν αλυσίδες οπότε θα πρεπε να μείνω καμιά 10χρόνια ακόμα εκεί..(Όχι ότι θα με χαλούσε)Κι έτσι πάπαλα.φυσικά και δεν θα σε χαλούσε!μάθε τέχνη...κι άστηνε..και τώρα που θα πεινάσουμε...πιάστηνε! άρα είχες δώσει κατατακτήριες!δύσκολα ε; παίρνουν πολλούς;η συγκάτοικός μου τέλειωσε λογοθεραπεία εδώ το 2004και ξέρω και μια κοπέλα την οποία μπορεί να τη ξέρεις κιόλαςέκανε το μεταπτυχιακό λογοθεραπείας εδώ αφού βέβαια τέλειωσε λογοθεραπείαεντάξει,πιστεύω πως κανένα πτυχίο δε χάνεται!για πες μασ αν ηταν δυσκολα...και τωρα με το μεταπτυχιακο εισαι καλα επαγγελματικα??εγω εχω αγχωθει γτ τωρα κανω μεγαλη προσπαθεια να διαβασω,αλλα βλεπε καλοκαιρακι ειναι κ ειναι λιγο δυσκολο...νομιζω ουτε εμαν θα με χαλουσε να σπουδαζα κ να εμενα αρκετα στα γιαννενα μιας κ θεωρω πως ειναι ι δευτερη πιοωραια πολυ στην Ελλαδα!!!!
Με μηχανογραφικό από τις πανελλήνιες είχα μπει..Το δύσκολο με τις κατατακτήριες δεν είιναι τα θέματα, αλλά το γεγονός ότι παίρνουν ελάχιστα άτομα..Με το μεταπτυχιακό anastasia δούλεψα 2 χρόνια στην ειδική αγωγή και ευελπιστώ να συνεχίσω να δουλεύω, και επειδή είναι λογοθεραπείας μου δίνει δυνατότητα να δουλέψω και με άλλο ΠΕ ως λοοθεραπεύτρια αλλά δυστυχώς δεν έχω αρκετές γνώσεις για να ασχοληθώ με αυτό.Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά βέβαια με βλέπω να δίνω και γω κατατακτήριες για να ξαναμπω στα ΤΕΙ και να ξεστραβωθώ