0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου είπε ένας φίλος προγραμματιστής ότι σε νησιά όπως Χάλκη, Τήλος κ.λ.π δεν αποκλείεται το ίντερνετ να '' σέρνεται'' σε βιντεοκλησεις π.χ. Πέρα από τη σύνδεση μου με τον έξω κόσμο (Skype) , μου είναι πολύ σημαντικό να έχω καλό ιντερνετ για να παρακολουθώ το μεταπτυχιακό μου!! Έχει κάποιος από εσάς παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο θεμα να μου πει?
Επειδή σκεφτομαι και την Πατμο, ποιο ακριβως ειναι το πρόβλημα στο ΓΕΛ Πατμου; Θα με βοηθούσατε μιας και δεν εχω κανει εκει.
Κανε μια αναζητηση στο φορουμ. Εξαρταται από την ειδικότητα σου ωστοσο σε μεγάλο βαθμο.
Nα υποθέσω ότι οι λεγόμενες "βασικές" ειδικότητες αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα,σωστά;
οχι με αυτη την έννοια. Αν και δεν αποδεχομαι ουτε το βασικές, ουτε το "βασικές".Αν εισαι φιλόλογος για παραδειγμα υπάρχει θέμα μεγαλυτερο. Αν εισαι μαθηματικός μικρότερο. Και ας τα θεωρειτε και τα δυο βασικες ειδικοτητες.
Ανίκανοι, παρεμβατικοί ή αντίθετα άβουλοι διακοσμητικοί διευθυντές παραμένουν στις θέσεις τους με τις ευλογίες των ανωτέρων και της τοπικής κοινωνίας διότι κανείς δεν τους ελέγχει και επιπλέον από τώρα θα αξιολογούν όλους τους υπόλοιπους. Όλοι οι παραπάνω θεωρούν τα σχολεία τσιφλίκι τους.
Ακριβώς. Δεν είναι τυχαίο. Το θέμα δεν είναι μόνο η απόσταση, η έλλειψη επιλογών και η κάλυψη των βασικών αναγκών στα μικρά νησάκια, αλλά και το "σχολικό κλίμα" που επικρατεί εκεί. Αν είσαι περαστικός, λες ένας χρόνος είναι, θα δω τα θετικά, θα κάνω φυσική ζωή, θα κυλήσει σιγά σιγά και θα φύγω, αν όμως δεν είσαι... Από την άλλη εξαρτάται και τι προσδοκίες και τι αντοχές έχεις. Ο κάθε ένας μας είναι διαφορετικός. Άλλωστε δεν είναι όλα τα νησάκια ίδια.Όπως και να το κάνουμε Πάτμος και Τήλος, κατά τη γνώμη μου και για τους λόγους που έχουν ήδη γραφτεί εδώ στο forum κατά καιρούς, είναι τα δυσκολότερα...
αφού είναι ντόπιοι σημαίνει οτι αυτόματα ειναι σουπερ υπερτελειοι.Τι; Οχι;
Ρόδος: Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που αναζητούν στέγη μπορούν να μπαίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας http://oeddd.com/Default.aspx?id=1&lid=2 όπου υπάρχει εικονίδιο «Προσφορές Διαμονής σε Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2021 – 2022», στο οποίο έχει αναρτηθεί λίστα με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα.Πηγή: "Ροδιακή"https://www.rodiaki.gr/article/463477/a-elme-dwdekanhsoy-gia-to-problhma-stegashs-twn-kathhghtwn-poy-tha-yphrethsoyn-sth-rodo