0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dadi στις Ιουλίου 04, 2012, 09:48:05 amφαίνεται ότι πολλοί συνάδελφοι έχουν προβληματιστεί με τον νέο "πλάγιο" τρόπο πριμοδότησης των μαθητών και η συζήτηση έχει ανάψει σε πολλά φόρα.Από το ylikonet.gr ( με θέματα φυσικοχημείας )H ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο .... με οκτώ ( οκτάρια ( στα προφορικά και 8 μηδενικά στα γραπτά .... ή .... με 8 μαθήματα με μέσο όρο 4 .... ο μαθητής προάγεται.Ζήτω το έθνος ... ζήτωκατσε γιατι σε εχασα εδω...απο περιεργεια κ μονο, γιατι προαχθηκε? πως υπολογιζεται ο Μ.Ο. ?
φαίνεται ότι πολλοί συνάδελφοι έχουν προβληματιστεί με τον νέο "πλάγιο" τρόπο πριμοδότησης των μαθητών και η συζήτηση έχει ανάψει σε πολλά φόρα.Από το ylikonet.gr ( με θέματα φυσικοχημείας )H ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο .... με οκτώ ( οκτάρια ( στα προφορικά και 8 μηδενικά στα γραπτά .... ή .... με 8 μαθήματα με μέσο όρο 4 .... ο μαθητής προάγεται.Ζήτω το έθνος ... ζήτω
Μα η λογική της "ήσσονος προσπάθειας" κυριαρχεί παντού .... θα έμεναν απ' έξω τα σχολεία;
.... εκτιμώ ότι δεν είναι θέμα μόνιμων - αναπληρωτών ή ντόπιων - ξένων ....ΙΜΟ είναι κατά πόσο θεωρείς ΚΑΙ την εξέταση ( και τα επακόλουθα της ) μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας ή όχι."Στείλ'τον στην ευχή του θεού" .... "άσε το παιδί να πάρει ένα χαρτί" ...."αφού έφτασε μέχρι εδώ" ...."γιατί να γίνω εγώ ο κακός"... που κατ' εμέ είναι διαφορετικές εκδοχές του "ωχ αδελφέ δεν βαριέσαι γιατι να γίνω εγώ κακός αφού το υπουργείο τους θέλει όλους στην επόμενη τάξη" είναι η κύρια αιτία του κακού.