0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βασικά στην εγκύκλιο έγραφε πως άτομα του πίνακα α οι οποίοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα του πίνακα β, τους δίνεται η δυνατότητα ένταξης και στον πίνακα β με τον τρόπο κατάταξης που γίνεται στο συγκεκριμένο πίνακα. μήπως είναι τέτοια περίπτωση;;;;
Γίνεται να παρακολουθεί κανεις το 2ετές μεταπτυχιακό της Αθήνας (το οποίος παρεπιπτοντος δέχεται χιλιάδες αιτήσεις και αντιλαμβανόμαστε όλοι τη δυσκολία επιλογής), και συγχρόνως να εργάζεται στην Αθήνα?
schooligan, μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο στο υπουργείο και να ρωτήσεις για το συγκεκριμένο άτομο ή να κάνεις ένσταση για το αν κατέχει μεταπτυχακό ή όχι. μπορεί να την έχουν βάλει με μεταπτυχιακό και να μην έχει!!!!έχει συμβεί και αυτό.....σε παλιότερους πίνακες που εμφανίζεται;;;;;
Παράθεση από: albertos στις Σεπτέμβριος 14, 2012, 01:38:57 μμποιος καθοριζει ποιος εχει καλυτερη επιστημονικη καταρτηση(μεταπτυχιακο-σεμιναριο);οσοι εχουν τα χρηματα περνουν μεταπτυχιακο οσοι δεν εχουν.... εδω παει την συγκεκριμενοι χρονικοι οικονομικοι περιοδο που ζουμε οτι οσοι εχουνε πολλα λεφτα....ξερω τι τα κανουν!Οπως και να το κανουμε ειναι κοινως αποδεκτο οτι τα μαστερ ειναι ανωτερα απο τα σεμιναρια. Σε ολο τον κοσμο ετσι γινεται... μπορει να υπαρχουν και μεταπτυχιακα με χαμηλο βαθμο δυσκολιας (π.χ. Βουλγαριας) αλλα πιστευω ειναι ανωτερα απο το ανωτερο σεμιναριο. Πριν 3-4 χρονια καποιοι ειχαν την πληροφορια και εκαναν σεμιναρια... σημερα καποιοι εχουν τα λεφτα και κανουν μεταπτυχιακα... That's life
ποιος καθοριζει ποιος εχει καλυτερη επιστημονικη καταρτηση(μεταπτυχιακο-σεμιναριο);οσοι εχουν τα χρηματα περνουν μεταπτυχιακο οσοι δεν εχουν.... εδω παει την συγκεκριμενοι χρονικοι οικονομικοι περιοδο που ζουμε οτι οσοι εχουνε πολλα λεφτα....ξερω τι τα κανουν!
ΠαράθεσηΤο σενάριο που οι άνθρωποι αυτοί δούλευαν και ταυτόχρονα παρακολουθούσαν μεταπτυχιακό στην πόλη που δούλευαν (π.χ. Αθήνα, Θεσ/νίκη) , ή ολοκλήρωναν την διπλωματική τους (κάτι που γίνεται και από απόσταση), μάλλον δεν περνάει από το μυαλό. Υπήρχαν πολλές τέτοιες περιπτώσεις στο μεταπτυχιακό που έκανα και είναι λίγο άδικο να βγάζουμε κακόβουλα συμπεράσματα αν δε γνωρίζουμε, δε νομίζετε;Γίνεται να παρακολουθεί κανεις το 2ετές μεταπτυχιακό της Αθήνας (το οποίος παρεπιπτοντος δέχεται χιλιάδες αιτήσεις και αντιλαμβανόμαστε όλοι τη δυσκολία επιλογής), και συγχρόνως να εργάζεται στην Αθήνα?Απλή ερώτηση κάνω, γιατί δε γνωρίζω.
Το σενάριο που οι άνθρωποι αυτοί δούλευαν και ταυτόχρονα παρακολουθούσαν μεταπτυχιακό στην πόλη που δούλευαν (π.χ. Αθήνα, Θεσ/νίκη) , ή ολοκλήρωναν την διπλωματική τους (κάτι που γίνεται και από απόσταση), μάλλον δεν περνάει από το μυαλό. Υπήρχαν πολλές τέτοιες περιπτώσεις στο μεταπτυχιακό που έκανα και είναι λίγο άδικο να βγάζουμε κακόβουλα συμπεράσματα αν δε γνωρίζουμε, δε νομίζετε;
Παράθεση από: gas11 στις Σεπτέμβριος 14, 2012, 03:41:32 μμΠαράθεσηΤο σενάριο που οι άνθρωποι αυτοί δούλευαν και ταυτόχρονα παρακολουθούσαν μεταπτυχιακό στην πόλη που δούλευαν (π.χ. Αθήνα, Θεσ/νίκη) , ή ολοκλήρωναν την διπλωματική τους (κάτι που γίνεται και από απόσταση), μάλλον δεν περνάει από το μυαλό. Υπήρχαν πολλές τέτοιες περιπτώσεις στο μεταπτυχιακό που έκανα και είναι λίγο άδικο να βγάζουμε κακόβουλα συμπεράσματα αν δε γνωρίζουμε, δε νομίζετε;Γίνεται να παρακολουθεί κανεις το 2ετές μεταπτυχιακό της Αθήνας (το οποίος παρεπιπτοντος δέχεται χιλιάδες αιτήσεις και αντιλαμβανόμαστε όλοι τη δυσκολία επιλογής), και συγχρόνως να εργάζεται στην Αθήνα?Απλή ερώτηση κάνω, γιατί δε γνωρίζω.Αν εννοείς υτό που είναι στο τμήμα νηπιαγωγών, σε καμία περίπτωση. Το πρόγραμμα είναι αλλες μέρες πρωί κ άλλες απόγευμα. Είναι αδύνατον να δουλευεις. Εκτός αν κάνεις μόνο ιδιάιτερα κ ρυθμίζεις εσύ το χρόνο. Κρατάω μια επιφύλαξη, μήπως έχει κάτι αλλάξει. Πάντως το 2009 -2010 έτσι ήταν.
Μιας και τα λέμε όλα, να πω κι εγώ τον πόνο μου να ξαλαφρώσω, μπας και πάω παρακάτω... Τελείωσα πέρσι μτπχ στην Αγγλία, σπατάλησα 20,000 (το κομπόδεμα της γιαγιάς μου, της μάνας μου, των σπουδών του αδερφού μου, του υποτιθέμενου γάμου μου), εργαζόμουν παράλληλα και με μεγάλο κόπο κατάφερα να τελειώσω πρώτη απ' όλους τους μεταπτυχιακούς της σχολής μου. Και πριν απ' αυτό και τα σεμινάρια είχα κάνει και νοηματική και braille. Φυσικά το αποτέλεσμα το ξέρετε όλοι. Δεν δούλεψα κι ούτε πρόκειται να δουλέψω ποτέ εδώ. Αντίθετα στην Αγγλία, παρόλο που δεν ήμουν Αγγλίδα, μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ και μάλιστα σε δημόσιο σχολείο, αναγνωρίζοντας την επίδοσή μου και το πτυχίο μου (μάλιστα με συμβουλεύονταν ακόμη και οι πιο παλιοί δάσκαλοι του σχολείου). Θα μου πείτε αφού ήταν όλα τόσο ιδανικά, γιατί επέστρεψες; Πρώτον επειδή για ενάμιση χρόνο είχα θυσιάσει την προσωπική μου ζωή για τις σπουδές και δεύτερον επειδή είχα την απατηλή ελπίδα ότι αυτά που έχω μάθει εκεί θα μπορούσα να τα εφαρμόσω εδώ. Με έπιανε κυριολεκτικά τρέλα και πείσμωνα όσο έβλεπα πόσο πίσω είμαστε στην Ελλάδα. Εμένα όπως και άλλους συναδέλφους -πολύ πιο αξιόλογους- που πραγματικά ενδιαφερόμαστε για το μέλλον της ειδικής αγωγής στην Ελλάδα, που θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να εφαρμόσουμε επιτέλους εξειδικευμένες, σύγχρονες και δίκαιες μεθόδους αγωγής για όλα τα παιδιά, ποιος θα μας δώσει κάποια ευκαιρία; Τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, έχοντες προυπηρεσία από σεμινάρια, έχοντες πιο παλιό πτυχίο διεκδικούν θέσεις και καλά κάνουν, όμως ποιος παράγει καλύτερο έργο; Δεν θα το κρίνω φυσικά εγώ. Όμως λέω κρίμα γιατί στον τομέα αυτό είχα να δώσω πολλά και ήταν πραγματικά το μεράκι μου... Κλείνω λοιπόν το κεφάλαιο αυτό γνωρίζοντας κι ότι δεν είμαι εγώ η ηττημένη.ΥΓ Δεν υποτιμάω την προσπάθεια κανενός κι ούτε τις θυσίες του. Το παραπονό μου και την απογοήτευσή μου εκφράζω. Δείξτε κατανόηση! Το ξέρω ότι είμαστε πολλοί που νιώθουμε έτσι.
Ρε παιδιά, τι έλεχγος να γίνει; Φαγωθήκαμε 100 φορές μεταξύ μας και τι έγινε; Το αποτέλεσμα ήταν να αναγνωριστούν οι Τορινέζοι σε 13 ημέρες και οι Βούλγαροι εντός ολίγο παίρνουν και αυτοί το βάπτισμα του πυρός..Μόνο που τελικά αυτοί ήταν οι πιο αδικημένοι από όλους, γιατί δεν πρόλαβαν σαν τους μάγκες τους Τορινέζους τους πίνακες..Αυτά.Ό, τι και να λέμε εμείς, έτσι λειτουργεί το μοίρασμα της τράπουλας.Δείτε τώρα τουλάχιστον να βρούμε τρόπο να μαθαίνουμε ημερομηνία κτήσης και χώρα προέλευσης.Από πού στο καλό ήρθαν τα νέα 97 μεταπτχ στους Φιλολόγους (αφού δεν ήταν μέσα οι Βούλγαροι);Την Αγγλία και την Ελλάδα μην την πιάσουμε στο στόμα μας;;;