0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση2ο Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο: Πόσοι έχουν Γ΄/θμια Εκπ/ση. Αν θεωρείς τα σεμινάρια ως τέτοια, πάω πάσο.Αν θες μου απαντάς.Ο γυμναστής έχει βασικό πτυχίο με ειδίκευση. Από τους υπόλοιπους μια φιλόλογος έχει μεταπτυχιακό ε.α.ε.. Οι υπόλοιποι μόνιμοι-αναπληρωτές έχουν σεμινάριο με προϋπηρεσίες στην ε.α.ε. ΠαράθεσηΚαι για να μην πολυλογώ, επειδή όλοι στο σχολείο σου έχουν τα προσόντα: ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ;Οι περισσότεροι ήταν αναπληρωτές και είχαν σεμινάριο και προϋπηρεσία ως αναπληρωτές ε.α.ε. ενώ 2 απόκτησαν πρώτα προυπηρεσία. ΠαράθεσηΗ απάντησή μου είναι με προϋπηρεσία από το μηδέν. Σωστά; Λάθος όπως σου είπα παραπάνω.Προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί είναι προφανές από τον τρόπο που γράφεις ότι έχεις μεγάλη ένταση.ΠαράθεσηΣε ερώτησή μου σε μόνιμο: "Πώς ξεκίνησες στην Ειδική;" Απάντηση: "Με ΑΣΕΠ."
2ο Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο: Πόσοι έχουν Γ΄/θμια Εκπ/ση. Αν θεωρείς τα σεμινάρια ως τέτοια, πάω πάσο.Αν θες μου απαντάς.
Και για να μην πολυλογώ, επειδή όλοι στο σχολείο σου έχουν τα προσόντα: ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ;
Η απάντησή μου είναι με προϋπηρεσία από το μηδέν. Σωστά;
Σε ερώτησή μου σε μόνιμο: "Πώς ξεκίνησες στην Ειδική;" Απάντηση: "Με ΑΣΕΠ."
Παράθεση από: pe02.5 στις Οκτωβρίου 17, 2012, 11:08:20 pm
παιδια περα απο ολα αυτα που λετε και τις αντιμαχιες, οι οποιες πιστευω οτι ειναι περιττες για τους λογους που ολοι γνωριζουμε, εχουμε κανενα νεοτερο για το φλεγον ζητημα των προσληψεων; επικοινωνησε κανείς με το υπουργείο ή τελοςπάντων με καποιον που να εχει κάτι να μας πει;